📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 048
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Симбиозис все си мисля, че ще е някакъв околоочен.

# 46
Момичета показвам Бел току що видях снимка.🫣🤣

# 47
Melissa n, ако са ми изпратили и точния цвят червило, ще съм много доволна. Grinning

# 48
Аз моята я отказах, като си знам късмета ще ми се падне 02...🤣 Контура също не бих ползвала топъл ми е. Не е лоша изобщо даже, но не е моята просто.
Melissa n, ако са ми изпратили и точния цвят червило, ще съм много доволна. Grinning

# 49
Снийк пийк за Кибрит

💞 SNEAK PEEK 💞 През #февруари в Кибрит ще откриеш 6️⃣ козметични изненади на обща стойност 286.70 лева, твои само за 37.90! 🔥

1️⃣ В кутийката се крие Хидратиращ #крем флуид от българския бранд Collagena Bulgaria, който ще:

🤍 осигури дълбока хидратация
🩹 намалява възпалителните процеси
💟 защитава от вредното влияние на „синята светлина“
☔ поддържа здравословния воден баланс
💍 подсилва кожната бариера и предпазва от външни фактори

2️⃣ Втората изненада е от Symbiosis London и техният Околоочен крем със SPF30 на стойност 166 лева, в който ще се влюбиш, защото:

🎀 успокоява
❣️ стяга кожата
⛓️ предпазва от свободните радикали
💐 помага за защита от UVA увреждания
🧸 намалява бръчките

🎁 В кутийката те очакват още:

💌 ежедневна грижа с аромат на мандарини
💌 продукт с освежаващо действие
💌 грижа за лицето с мощна комбинация от бяла върба и див лен
и още изненади...

# 50
И Кибрит не ме изкушава кремове и пак кремове навсякъде... На Biby ще е масло за лице, нещо ще има и с мандарини за тяло. Все едно някой друг прави подбора след октомври на Кибрит...😂

# 51
  • В морето
Да се включа и аз в новата тема. Четох всичко назад, но докато се включа и за нещо друго се заприказва и хайде отново чета...

Относно Yenges - имаха околоочен крем в кутия Юни на BgBox, не е лошо кремчето, хубава текстура и аромат, но аз лично не бих поръчала бранда, ако има нещо в Кутийка ще го пробвам и до там.

За Shimani пита някой - на мен лично много ми харесаха, направо супер попадение. За първи път поръчах от сайта им, след като ги видях като нов бранд в Douglas, но на сайта им имаха по-добри цени тогава, и един страхотен крем, който вече не произвеждат. И после вече поръчвах от Pick'nDazzle отново заради по-добри цени, в BgBox имаха Regenesis крема, сега отново съм поръчала.

А иначе ето информация от BgBox:

ОЧАКВАЙТЕ две специални издания, които ще ви представим през февруари
🥳 Наближават два от най-вълнуващите празници за нас жените /14ти февруари и 8ми март/. За това сме подготвили страхотни предложения, които ще ви представим през следващия месец.

🤩Ще имаме удоволствието да ви срещнем с невероятен профи бранд. За първи път в кутия и за първи път в BgBox - професионална козметика за лице . И ние нямаме търпение, но ще запазим подробностите за по-късно.
🤩Ще ви предложим и комплект за тяло на любима марка с опияняващ аромат. Но за това също ще е необходимо малко търпение.

Бъдете на линия, за да не пропуснете нашите специални предложения.

# 52
Е имаха такава обява в джобса в края на годината, та може да е вярно, че друг прави подбора
Цитат на: melissa n lin[b
[/b]k=topic=1732736.msg49226552#msg49226552 date=1738092753]
И Кибрит не ме изкушава кремове и пак кремове навсякъде... На Biby ще е масло за лице, нещо ще има и с мандарини за тяло. Все едно някой друг прави подбора след октомври на Кибрит...😂

# 53
Хора оризовата кутия на Ясуми кога трябва да дойде ,нямам потвърждение на мейла...

# 54
  • Варна
Хора оризовата кутия на Ясуми кога трябва да дойде ,нямам потвърждение на мейла...
След  5 февруари до 11 февруари. Аз в поръчах по месинджър, че не им работи нещо в сайта.

# 55
  • Пловдив
Bgbox
Не пропускайте кутията МАРТ, защото ви очакват любими български марки и нещо специално
🥳 През МАРТ ще откриете 5 козметични изкушения + 1 изненада.
🤩Очаквайте нов продукт от OMEXYA , изключителна грижа от любимите ни  BULINNOVATION, обичан продукт за вечерна рутина от  UNITA и още няколко изненади..... !
В кутийката за март ще откриете продукти за лице и тяло за над 115лв. + изненада. Вече може да се абонирате за месец МАРТ.

Доставките са на 4ти март.

# 56
Търся кутията,ако някоя се отказва.
Момичета показвам Бел току що видях снимка.🫣🤣

# 57
Аз си поръчах доскоро кутиите на Goodbox. Бях доволна много. Продуктите са качествени и всички ми влизаха в употреба. Напоследък не поръчвах всеки месец, защото ми се натрупа козметика.
Тази месец поръчах на Bellebox. Надявам се да съм доволна. Не съм очарована от това, което прочетох за предстоящата доставка, но смятам да поръчвам няколко месеца. Търся си моето  си червилце. Дано го намеря в кутията. Simple Smile)

# 58
Update Сързаха се с мен и се извиниха!

Разочарована съм много от Козметикс България. Получих си кутията с "подарък" в такъв вид. Да не го бяха слагали изобщо. Също така крема за лице е с изтичащ срок на годност. Писах им, но отговор така и не получих, дори едно извинение....та определено ме губят като клиент.

Кутията на Белбокс ме чака в Спиди, само дано червилото не е червеното.....

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 14:17 от BilyB

# 59
Аз си взех преди малко bellebox и побързах да я отворя, че да видя кое червило ми се е паднало. Извадих късмет и не е при мен червеното. Падна ми се 07 BALLIN’ BABE, така или иначе исках него или другото 06, което е. Grin

Общи условия

Активация на акаунт