📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 349
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Много се е засегнала Ралица от недоволството по календара , под постове на  супер рандом / НЕ инфуенсари/ хора , дръзнали да отворят пред камера топ календара и за 8ми март. Ръси злобни коментари и обяснява ,че като не им харесва да го върнат /поне това/.

# 226
Белбокс пуснаха нова лимитирана кутия:
- крем за коса Ми Аманте - 100 мл.;
- колагенова вода Йенгес - 150 мл;
- молив за устни НЛ;
- пачове за очи Йенгес;
- тестер на Биотрейд с ретинол

# 227
Къде ти Poke Bowl къде ти козметика. Bellebox как вече и от реклама по външната кутия ли печелят. Grinning От цялата кутия само крема на Mi Amante става.

# 228
Поръчах заради MiAmante и колагеновата вода.
Този месец съм приятно изненадана от кутията им, всичко ще ми влезе в употреба.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 15:46 от Tropic

# 229
Малко странно решение на белбокс. Разбирам че всичко е реклама ама какво общо между хепи и козметика? И пак йенгес … не е моето

# 230
Във фейс група са публикували Guapa box. Според мен е добра, но имам доста такива продукти:

# 231
В Instagram ми излезе реклама за кутия с книга. Май за сега имат само 1 издадена. Kni.ga.rela. (Книгарела)  е страницата . Мисля, че цената е 42лв , като в кутията има книга, шал, балсам за устни, сапун.

# 232
Току що ми излезе реклама за ето тази кутия https://harmonybox.bg/

# 233
Току що ми излезе реклама за ето тази кутия https://harmonybox.bg/

Здравейте, аз имам кутията и съм изключително впечатлена от подбора на продукти и добрата цена. Ако искате мога да Ви прикача снимки на продуктите, но може да ги видите и на страницата им.

# 234
  • София
Да знаете (аз не бях забелязала), че продуктът на Ми Аманте в Белбокс не е в стандартния размер, а е 100 мл.

# 235
  • В морето
Новата кутийка на Кибрит:

Какво има в кутията?
🌷 Дългоочакваната месечна кутийка за април е вече тук!
💗 В нея ще откриеш 7️⃣ свежи козметични изненади на стойност над 250 лева, завладяващи аромати и нежна разнообразна грижа.

Ще ти загатнем какво може да очакваш:
🌷 Елегантен парфюм от Sentier Fragrance
🦢 Моментална хидратация с веган формула от BYBI
🌼 Мултифункционално съкровище от изискан френски бранд, което може да носиш навсякъде
🎀 Грижа за косата и скалпа с висококачествени витамини и мароканска глина
🐣 Продукт с аромат на портокал и ванилия 
… и още пролетни изкушения!

🐇 Поглези се с букета от завладяващи аромати и формули за цялото тяло! ✨
🚚 Поръчай сега за себе си или любим човек, а ние ще доставим твоето кибритче между 8 и 12 април! 🌈

# 236
Погледнете каква страхотна кутия. Two Hearts
Аз само заради дизайна бих си я поръчала. Хахаха.

# 237
Парфюмът от кутията ми е много интересен, не познавам продукти на бранда. И да, дизайнът е много хубав!

# 238
Поръчах Кибрит, дизайна толкова много ми хареса, че направо я поръчах без много да се замислям. Дано и продуктите да си заслужават 😊

# 239
Получих и вече пробвах колагеновата вода на Yenges от кутията на Белбокс. Засега доста ми допада, има хидратация. Само не ми допада моливът за устни на NL , твърд ми е за устни, а и същия номер имаше и преди…
За крема на Ми аманте, не знам как при някои косата става така пригладена. Спазвам упътването и при мен не става толкова плоско пригладена със сешоар…не знам какво не правя като хората или просто рекламата му е преувеличена.

Общи условия

Активация на акаунт