📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 304
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • В морето
И според мен в никакъв случай няма да е над 100 лв., тъй като няма основна грижа за лице. Моето предположение е за около 69-79 лв. А ако изненадата им има предвид да е още по-ниска цена - това вече ще е истински подарък. Миналата година наистина беше над 100 лв., но тогава имаше серум, дневен и околоочен крем. За лятна кутия според мен е разумно между 55-85 лв.

# 556
  • Варна
Мен изобщо не ме влекат Saff. Не знам защо не са ми интересни.

# 557
Някой дали е получил Hey bea за месец май?

# 558
Продукти на обща стойност 277 лв (ако са тези, които предполагаме по загатнатите части в пъзела), за колко да предложат кутията? - вероятно на сносна цена от, да речем, 79 лв. Или ще ни изненадат приятно с цена около 60 лв, както е било друг път.
Знае ли се кога ще я пуснат? Някъде инфо да е излязло?
Кутията на 100% ще е над 100лв. Предвид предните им кутии са с цена 120лв. Така , че ще е сходна цената. Тук обаче има най-новия продукт... Сафф не са вдигали цени изобщо. Но са  с големи надценки, който обират това. очаквам да е цена 120лв и тази.
Иначе др седмица ще я пуснат.

# 559
  • В морето
Даже и 1% вероятност не допускам за 4 "помощни" продукта да предложат цена над 79 лв. Кутията на WoodenSpoon с 6 продукта беше 90 лв.

А някоя дама с отзиви за слънцезащитата на Elfeya има ли?

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 13:43 от Taffta

# 560
Даже и 1% вероятност не допускам за 4 "помощни" продукта да предложат цена над 79 лв. Кутията на WoodenSpoon с 6 продукта беше 90 лв.

А някоя дама с отзиви за слънцезащитата на Elfeya има ли?
Аз харесвам сафф, но съм изпозлвала повечето неща. Не виждам нищо уау в тях. Ако нямам много неща бих взела, но не смятам засега.
Елфея не съм използвала. Но се надявам да им направят една кутия и на тях..

# 561
Аз харесвам Saff, но не всички техни продукти ми понасят. Може би реагирам на някоя от съставките, защото си спомням преди няколко години, че ползвах един серум от който лицето ми се зачерваваше. Подобна е и реакцията ми към тонера. Триото обаче дневен, нощен и околоочен крем са супер.

# 562
Кибрит пускат кутията със Saff продукти в сряда, 28 май, 10 часа.

PS: Четох сега коментарите във ФБ. Цената щяла да е близка до тази на кутията от миналата година. Колко, казахте, че е била тогава? Ако действително над 100 лв, аз ще съм пас. Единственото, което ме интригува и ми е необходимо в момента, е слънцезащитата. Подобни на останалите продукти, които ще са в това издание, имам предоволно, просто няма смисъл да се трупат още.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 18:36 от Cassius

# 563
  • В морето
Миналата година беше 119,90 лв. и имаше същия тонер, друг серум, дневен и околоочен кремове. Ако за тези продукти ще е такава цената, то и аз пропускам... А толкова ги чаках. Иначе много ми допада бранда!

# 564
Всъщност:

За тази цена - 119, предпочитам да взема на редовна цена нещо, от което действително имам нужда - слънцезащитата изглежда обещаващо, дано действително си заслужава + околоочния им крем - когато съм купувала тонера им, взимала съм тестер, мисля, че е добър и все се канех да купя пълноразмерен.

Така беше и преди време - не помня коя кутия точно чаках, дали от Кибрит, дали от другаде. Пуснаха въпросната кутия и за продуктите, които съдържаше и цената ѝ, избрах да взема кутия с кремовете, серума и, мисля, и почистващото масло беше включено, на Сафре, аз тях ги предпочитам пред Саф.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:42 от Cassius

# 565
  • В морето

Да, тъкмо и аз това чета, явно някой, който не е работил тогава в Кибрит ги пише тия - че и в минало време "имало"...?

Ето това издание беше през 2024 г. и беше повече от прекрасно!

# 566
О-о-о, това наистина изглежда чудесно, да Heart

# 567
  • В морето
Ето ги изданията от 2023 и 2024, явно са цитирали от 23-та година...

https://kibrit.bg/box/saff2023

https://kibrit.bg/box/saff2024

А ето това трябва да е било първото им издание - https://www.kibrit.bg/box/saff

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:52 от Taffta

# 568
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз не се превъзнасям по Сафф. Имам тонера,който още влача от година вече.
Крема за тяло беше хубав.
Имам един серум розовеещ в малка тубичка,който изразходих за ръце,защото не бях сигурна дали е ок за лицето.
За почистващия гел нямам дори идея къде е.

Моята кутия е първо издание.
Не бих купила повторно,си мисля.

# 569
Миналата година се разправях с Кибрит и точно за кутията на Саф. Приятелка ми препоръча марката и реших да я прибвам. Цената беше 120 лв., колкото цената на серума. Кутията включваше тонер, крем за лице и около очи и серум.
Поръчах още първият ден, но се разправях с тях по спомен две седмици. Първо излязоха с извинение, че чакали да им отпечатат още кутии, че били свършили.  Казах, че може и в обикновена и пак не ми я пратиха, но сред разправии ми пратиха в оригиналния вид. Явно някой се е отказал и съм извадила късмет. 😅
Лично на мен кремът за очи най не ми хареса. Измазах го на ръцете.
Хареса ми тонера и серума. Дневният крем е за нощно ползване има в него Retinyl palmitate.
Виждам тонера и според мен ще пуснат и новата слънцезащита.
Това ми попадна току що. САФ са налични в Дъглас
https://douglas.bg/marki/saff-brand

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 11:51 от cloè

Общи условия

Активация на акаунт