📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 229
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Това е подсказка за новата лятна кутия на Cosmetics Bulgaria - според мен картинката е просто илюстративна, едва ли ще е това кутията.

Аз въпреки че си поръчах пак първата, смятам, ме няма да съм се прецакала, ако продуктите в новата се допълват както са написали. Ще видим какво са подбрали.
И аз съм на това мнение. Няма логика да направят две кутии и продуктите да са взимозаменяеми. Със сигурност ще си заслужават и двете кутии, не се съмнявам в тях. Напоследък са ми сред най- големите фаворити.

# 616
Аз си поръчах предната кутия два пъти. И слънцезащита ми харесва, ББ крема е топ. Скрабът също.
Дано и тази да е така добра. Чакам я

# 617
Според мен трудно ще я бие, но и да не е толкова силна, ако има интересни продукти ще я взема.

# 618
  • Бургас
Bellebox 7
Скрит текст:

и разкрития продукт за м.юли
Скрит текст:

# 619
Е тези от Bellebox тотално се изчерпаха. И фиксаторът за вежди го имам от миналата кутия, и коректора на Jefree Star. И крема на Avant. Май ще започна да им изпращам кутии. Поне да ги изненадам аз. 😅

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 00:44 от rusevavv

# 620
  • Бургас
Аз имам само 4-5 кутии и за мен всичко е ново, а и купувам такива с висок клас цветна козметика на марки, които така или иначе ползвам и вземам и на доста по-висока цена. От бялата козметика нямам голяма полза, защото и от нея ползвам определени продукти, но пък пробвам и тези и ако ме изненадат, това е само бонус. За мен кутиите на Бел си струват парите.

# 621
  • София
.Яна., коректорът на Джефри много светъл ли е?

# 622
  • Бургас
C6.5
   Светъл е, аз съм тъмна, но при мен се адаптира добре

# 623
Второто лятно издание от Cosmetics Bulgaria:

5 пълноразмерни продукта за лице и тяло.

"Включва серум с 4 вида хиалуронова киселина от Dr. Derm - в нов airless флакон, за хидратация на всички нива на епидермиса.

Двуфазна, дълбоко хидратираща маска за лице от Mosena, включваща 2 процедури.

Слънцезащитен спрей-мист за тяло със SPF30 - с мощна формула за широкоспектърна защита от UVA+UVB+IRA и охлаждащо действие.

Професионален крем-гел за ръце и тяло със сфери алое вера и азиатска центела - за възстановяване на кожата.

Спрей против комари и насекоми с коча трева и цитронела - за цялото семейство."

Цената е 54,90 лв.

(аз, съвсем тихичко, пак съм пас)

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 09:31 от Cassius

# 624
  • Варна
Някой взе ли bgbox? Аз чак в понеделник ще я взема.

# 625
И аз поръчах новата на Козметика България.
Онзи ден поръчах и You are worth it - вече е изчерпана.

# 626
Cosmetics я пропускам аз. Продуктите някак са ми  безинтересни. Защита 30 ми е малко като фактор освен това. Първата кутия беше топ, тази...не е.

# 627
C6.5
   Светъл е, аз съм тъмна, но при мен се адаптира добре

Аз съм доста доволна от коректора честно казано. Имах го от предното издание, в което беше вътре и даже тъкмо преди две седмици ми свърши и се радвам, че пак го има. Разкрития продукт от следващата кутия - също го имам от предходно издание, в което отново го имаше и също много го харесвам и използвам ежедневно. Доста е икономичен и сегашната ми опаковка е някъде на половината.

# 628
И аз много харесах коректора - много добре покрива, не се събира в линиите и наистина е много икономичен, но реших, че този път няма да се пълня с излишни продукти само заради него и ще го чакам на промоция в нотино.

# 629
На мен кутията на Козметкс ми харесва много. Двете кутии напълно задоволяват летните ми нужди. При покупка на двете имат и 10% отстъпка.
Бг Бокс ми харесва много, чак ме хвана яд, че не си я взех. Обожавам крема на Шимани и лосиона на Фитокод, а и другите продукти ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт