Банята - тема 48

• 28 114
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета! Някой има ли впечатления от продуктите на Триано? Дали са качествена изработка? Търсим шкаф за баня от ПВЦ на по-нормални цени, така че ще съм благодарна за препоръка на магазини, сайтове?

# 676
  • Варна
Аз съм с такъв. Страхотен е и като изработка, и като издържливост. Банята ми е малка и се мокри директно с вода без проблем. Единственият му недостатък е високата цена. Търсих по-евтини варианти, но така и не намерих и в крайна сметка поръчах от Триано. На мен ми трябваше по поръчка с мои размери.

Иначе в Бриколаж и Практикер съм виждала няколко модела пвц шкафове, комплект с мивки, но по-малки. Не бяха много скъпи. Може да разгледате там. Важен е материалът - ако е пвц, все ще устои на влагата, без значение каква марка е.

# 677
Здравейте момичета! Някой има ли впечатления от продуктите на Триано? Дали са качествена изработка? Търсим шкаф за баня от ПВЦ на по-нормални цени, така че ще съм благодарна за препоръка на магазини, сайтове?

Триано са много добро качество!
Евтини има и сега на промоция в Практикер - Пролетна разпродажба. Вижте на Интеркерамик примерно или Макена, там цената е по-ниска.
Разликата е, че бюджетните шкафчета са с по-тънко ПВЦ на корпуса, пантите ръждясват, или са по-плитки корпусите.

На последното евтино, което купих от Практис пък вратите от вътрешната страна се оказаха на грунд и боята не е много добре направена.

Всичко това влияе на цената.

# 678
На мен точно плитък долен шкаф ми трябва, понеже мястото не позволява повече от 40 см. Днес точно на Макена видях по разни сайтове, че имат каквото ми пасва на мястото, ще ходя да ги гледам утре или вдругиден.

# 679
Дали някой е срещал мивки, тип "купа", на които сифона не е в средата, а в един от крайщата на купата?

# 680
С обикновен сифон ще е трудно заради наклоните. Може би нещо такова:
https://inex-bg.com/p/asimetrichna-mivka-varhu-plot-horizon-60cm … al-glants-roca-2/

# 681
Търся такава, заради един шкаф. Да си запазя колко мога от площта му. Мисля, че ми се явявага такива преди. Ама, сега, когато нарочно търся, намирам само с централни сифони.

# 682
От площта отгоре на плота или вътре в шкафа? То какво общо има сифона с площта, гледай размера на мивката.

# 683
На бързо ти снимах. Имам шкаф, с плот, който се вади и чекмедже. Ако сложа купа с централен сифон, ще се дупчи и реже повече от плота и чекмеджето. За това, търся купа със сифон в единия край, за да се губи по-малко от плота и чекмеджето.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 00:43 от red soul

# 684
Ясно. Търси в Гугъл "дизайнерски", "асиметрични" някакви такива. На мен ми излизат разни, но ти си знаеш размерите най-добре.

# 685
Side drain wash basin

Ама излизат само някви китайски и твърде модерни на твоя шкаф. Като го гледам, на мен би ми било жал да го дупча и развалям

# 686
На мен нищо не ми излиза.
Благодаря ти за съвета!
Шкафа е съвършен.Дори се оказа, че е реставриран. Няма какво да му правя изобщо. Много по-добър на живо от снимката, по която го купих. Аз си нося новите дрехи, не пазя нишо за празници, шкафа ще е шкаф за мивка, точно щото е чудесен. ❤️

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 22:56 от red soul

# 687
Ето тук на първо търсене излизат customizable купи. Показаните са със сифон в средата, но освен за цветове и дизайн може да питаш дали къстъмайзват мястото на канала
https://jeenalavie.com/undermount-drop-in-bathroom-sink-handmade … ry-bathroom-decor

# 688
Хрумва ми да попиташ в concretta art. Те правят мивки по поръчка от микроцимент, със сигурност ще могат да ти сложат сифон където искаш.

# 689
  • София
Трудно на купа да е в един край, заради оттичането, нали не трябва да става езерце в мивката. Колкото е по-правилна формата, толкова повече изисква да е в средата. Освен да търсиш някаква по-нестандартна елипсовидно нещо си... Сега ако е към правоъгълна има... Но към кръг... 🤷‍♀️ Другият вариант е по-дребна мивка, за да се падне отвора по в посоката, която искаш. Всъщност какво му пречи на шкафа?

Общи условия

Активация на акаунт