Февруарчета 2025 г. -Темa 6

• 27 463
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Аз взех предимно 0-3 м., или казано 62 размер като имам само едно комплектче 56 размер, което съм взела и за резерва при изписването, ако 0-3 м. са й много големи. Чак сега се чудя дали няма да се губи във всички дрешки😅

# 31
50 размер и аз нямам, взели сме не малко 56ти, останалите 62размер. Надявам се да успея да и облека от всичко поне по 1 път.. всички казват, че растат като гъбки 😊 Като материя всичко е 100% памук. Решихме, че в първите месеци няма да рискуваме с други. Макар, че бях харесала плетени комплектчета

# 32
Здравейте Simple Smile

По принцип си ми е ген да съм със слаб корем и дори да не правя упражнения си беше супер стегнат с плочки, плосък.
Казвам ви сега се поглеждам и корема ми е започнал да се нацепва. Не искам да си представям как ще изглежда след бременноста. И си мисля какво може да се направи. Знам, че стрии не изчезват, но някои от новите лазери не помагат ли повече? Ако имате опит с това може ли да съдействате, за да се ориентирам възможно най-скоро след раждането. Сега влизам в 9ти месец 36гс и не знам докъде ще стигна с появата на нови стрии.

# 33
На нас толкова много дрехи ни дадоха, изсипах всичко в една купчина, която стигна до корема ми. Три дни сортирах размери, доста от дрешките няма да използвам, защото не ми харесват или пък са летни. Буквално тези отгоре, плюс две бодита са ми покупките.
Ние имаме едно шкафче с дрешки размер 50, едно с дрешки размер 56, едно с 62 и едно с 68.
68-70 май най-дълго се носят, не съм наясно. По опитните мами какво ще кажат? То после вече, като наближи годинка, ще са и друг тип дрешки и ще си заслужава да купуваме.

Tddd21, има разери, които са специално за стрии. Аз ходя в Дерма акт и там със сигурност има. Но си е скъпичко - една процедура е около 500 лв, а вероятно ще трябват 3-4. Обаче Дерма акт пускат много промоции, особено август всичко им е на 50%, така че вероятно ще можеш да се възползваш. Ти така или иначе ще можеш да правиш лазер, след като спреш да кърмиш и то поне 2-3 месеца след това. Има иначе кремове, които са за вече появили се стрии. Вероятно ще имат ефект. Аз бих започнала да мажа още сега и след раждането също.

# 34
The_Black_Hole прах всички дребни неща точно в такива торбички, моите са от Пепко и ги ползвам доста често.
Въпреки че Андрея е мъничка има дълги крачета /не знам какво съм очаквала с баща, тренирал волейбол/, всички тези нюборн и идват мънички, добре че съм взела само 2,3.
Тук в болницата няма огледало, в което да се огледам но нямам нови стрии освен няколко тинейджърски. Мисля че бях споделяла, че моя приятелка,която с първата бременост имаше ужасно много, каза че със судокрем финните са и изчезнали. В студиото, което посещавам съм виждала процедури за премахване на стрии мисля, че беше нещо от рода на “дерма пен”. С лазер също се заличават, но са скъпички-ценообразува се на кв.см., също така са и болезнени. Хидратирай кожата по няколко пъти на ден.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 02:14 от Mariq878

# 35
Аз имам вкъщи дермапен и си правя процедури на лицето с него. Наистина заличава белези, вероятно и за стрии ще е ок. От Тему поръчах и е същият като в салона за красота, в който ходя.

Момичета, каня се от няколко дни да питам и все забравям - на срещата с педиатъра ни каза, че при момченцета трябва още от първия месец да се поръчва пишлето и общо взето да се прави, докато детето може само да го прави - т.е. да му се покаже и да му се обясни и то да го прави вече само. Моята приятелка, която споменавам каза, че и техния педиатър щял да им покаже и да обясни как се прави. Това не е ли соц отживелица вече? Не мисля, че е редно и че носи нещо ефективно за бебето. Вие на какво мнение сте и майките на момчета мислите ли да го правите?

# 36
Момичета, каня се от няколко дни да питам и все забравям - на срещата с педиатъра ни каза, че при момченцета трябва още от първия месец да се поръчва пишлето и общо взето да се прави, докато детето може само да го прави - т.е. да му се покаже и да му се обясни и то да го прави вече само. Моята приятелка, която споменавам каза, че и техния педиатър щял да им покаже и да обясни как се прави. Това не е ли соц отживелица вече? Не мисля, че е редно и че носи нещо ефективно за бебето. Вие на какво мнение сте и майките на момчета мислите ли да го правите?

Аз не съм на 100 % запозната, но племенника ми като беше малък се наложи да лежи в болница и не бяха му заголвали пишлето сигурно 5-6 дни. Като го изписаха беше се слепнало и много плака, докато успеем да го забелим. Това имам като спомен.

# 37
Сега изчедох разни статии на детски хирурзи, вкл.и на чуждестранни специалисти- категорично не се прави. Не  се пипа, дърпа, забелва. Природата си знае работата. Аз няма да пипам, нито ще давам и на някой лекар да го направи.

# 38
Аз имах и стрии преди да забременея заради рязко напълняване. Тогава бях решила да се мажа с масло на so simple.

https://sosimplecosmetics.eu/product/beauty/

Тези, които бяха нови, лилави-червени успях да ги премахна напълно, а по-белите значително се стесниха и почти не се забелязваха.

Сега пак съм се нацепила доста жестоко за жалост, но късно започнах да се мажа. Те имат и масло против стрии по време на бременност.  Надявам се вече като родя и използвам предното масло да има отново ефект.

Здравейте Simple Smile

По принцип си ми е ген да съм със слаб корем и дори да не правя упражнения си беше супер стегнат с плочки, плосък.
Казвам ви сега се поглеждам и корема ми е започнал да се нацепва. Не искам да си представям как ще изглежда след бременноста. И си мисля какво може да се направи. Знам, че стрии не изчезват, но някои от новите лазери не помагат ли повече? Ако имате опит с това може ли да съдействате, за да се ориентирам възможно най-скоро след раждането. Сега влизам в 9ти месец 36гс и не знам докъде ще стигна с появата на нови стрии.

# 39

Аз не съм на 100 % запозната, но племенника ми като беше малък се наложи да лежи в болница и не бяха му заголвали пишлето сигурно 5-6 дни. Като го изписаха беше се слепнало и много плака, докато успеем да го забелим. Това имам като спомен.

В токуда на лекциите казаха ,че е хубаво да се издърпва препуциума при почистване и след месец докато е във ваната да се забелва лекичко. Аз смятам да ги послушам понеже майката на мъжа ми не го е правила и се е наложило да го оперират.

# 40
50 размер и аз нямам, взели сме не малко 56ти, останалите 62размер. Надявам се да успея да и облека от всичко поне по 1 път.. всички казват, че растат като гъбки 😊 Като материя всичко е 100% памук. Решихме, че в първите месеци няма да рискуваме с други. Макар, че бях харесала плетени комплектчета
И на мен така ми казаха,за това и гледам да не се оливам много с покупките.От about you и поръчах две бодита и от пепко взех също две,както и ританки.Леля и се е погрижила също за гардероба и.Остава ми да и взема малко чорапки и елечета,защото от болницата има в списъка елечета Simple Smile

# 41
  • Варна
Много противоречиви мнения за това забелване. На една лекция ни казаха, да не пипаме нищо и да не даваме да се прави нищо. Те децата само си свършват тая работа в един момент, от чисто любопитство и интерес.
За стрии не знам…. Нямам опит и наблюдение.

# 42

Момичета, вчера се роди нашия Борис ❤

# 43
Нека ви е много здрав, щастлив и благословен! 👼🍼🍀🐣

# 44

Момичета, вчера се роди нашия Борис ❤
Честито! Много радост да ви носи!

Общи условия

Активация на акаунт