Февруарчета 2025 г. -Темa 6

• 31 904
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Момичета и от мен включване. Аз вече пренасям Grin Терминът ми беше вчера.
От снощи съм и с ексрасистоли (прескачане на сърцето), но доста сериозни. Аз си имам проблеми с тях, но от 1-2 години не бях имала епизоди, сега нещо се активираха. Хайде сега кардиолози, предписания, вече ми е забавно даже Grin Grin

Иначе ние днес правихме и вагинален преглед и ехограф. 3 см разкритие, още си е 80% шийката скъсена. Каза, че ще ми помогне малко, усетих я помощта Grin Боля си доста този път, питах я дали така боли с раждането, каза че е нещо подобно, малко повече. Бе, ще издържа май хахах В момента направо усещането ми е, че вече съм родила едно постоянна тъпа болка, ама каквото такова Grin
Иначе първоначално се разбрахме утре да ме приемат вечерта и в сряда индукция, обаче на ехографа каза, че всичко е ок, запазени води, плацента свежа, на малкия главата даже не му се вижда, защото е много надолу Grin, пък и аз съм с късна овулация и са ми казвали за термин и 10.02 и решихме да чакаме докъм петък. Преди, като усетих свиване и болка и изпадах малко в паника, сега направо се моля вече да е конкракция, а ако видя водите, сигурно ще започна да скачам от кеф. Готова съм още сега Grin
Май ще гледам да съм без епидурална, сега и с тези екстрасистоли. Дано не се предам. Иначе тя ме пита дали не усещам нещо, че 3 см не са малко и ходят с 3-4 вече превити. Нищо не усещам аз хаха Има някакви болки, ама аз си търпя, не ми е някакъв проблем, знам ли.

Та, при мен са така нещата. С мъжа ми сме превъзбудени и двамата, аз сън не съм видяла от седмица сигурно, едно готино чувство, все едно ми предстои да пътувам за Япония (понеже ми е цел за дестинация и така си сравнявам въодушевлението, което бих изпитала, ако знам, че утре тръгвам). Нямам търпение този бузан сладък вече да го мачкам. Едно е сигурно, в неделя ще гушкам бебе GrinHeart

# 601
...Та, при мен са така нещата. С мъжа ми сме превъзбудени и двамата, аз сън не съм видяла от седмица сигурно, едно готино чувство, все едно ми предстои да пътувам за Япония (понеже ми е цел за дестинация и така си сравнявам въодушевлението, което бих изпитала, ако знам, че утре тръгвам). Нямам търпение този бузан сладък вече да го мачкам. Едно е сигурно, в неделя ще гушкам бебе GrinHeart

Напълно те разбирам. Пътуването ми до Япония и Корея (разписано по дни) се отложи за след 20тина години сигурно.  Grinning По план трябваше сега да сме за цъфтенето на черешите.

Иначе от вчера съм с високо кръвно и пулс, изписаха ми Допегит. И за това те разбирам, аритмията си върви... контракциите също... все едно вечно ще съм бременна.

# 602
Е, стига де - 20 години, аз мисля 2026 да ходим двамата, пък младежа ще е при баба му Grin

На теб кога ти е терминът?

# 603
Е, стига де - 20 години, аз мисля 2026 да ходим двамата, пък младежа ще е при баба му Grin

На теб кога ти е терминът?

Зависи кой питаш. Аз съм с два, 27ми или 22ри, различни лекари или мнения. А аз нямам при кого да го оставя толкова време (около 3 седмици), та ако родя и второ, известно време екзотичните екскурзии ще са ми до Солун Grinning Като порастнат ще ходим пак.

# 604
Здравейте,честито на всички ,който вече са станали майки,и си имат едно или две пухкави бебета,пиша да ви питам на кой брант памперси сте се спрели,иска ми се да взема възможно най изчистените от състав да е само памук попринцип, има такива опций не много скъпи,но или не се доставят до Австрия или доставката е ужасно скъпа спрях се за сега на sleepy и bamboo, не им е лош състава уж ,но не знам вие на кой се спряхмте,и също превръзки за след раждането виждам, че на Bella и има една марка в амазон Samu classic ,и те са памучни уж без химикали ,хубави и са от памук ,всепак е вид рана и е хубаво да е от чист материал превръзката,та вие на коя марка се спряхте, благодаря ви предварително.

# 605
Здравей, Жизел.
За памперсите не знам колко ще съм полезна - ние си взехме Литъл Ейнджъл /английски/, пакета беше голям и реших да не го нося в болницата, затова взехме и от ДМ на тяхната марка. В рамките на седмица пробвах- английските, Памперс, Пуфис и на ДМ. На нас най-добре на дупето ни паснаха на ДМ, на другите малките номера са ни прекалено големи.
Относно превръзките в болницата си бях взела на Канпол и от всички други ползвани останах доволна от тези на Паломита. Ако раждането ще е нормално е хубаво и да си вземеш и еднократни бикини, за първите 2,3 дни, много е практично. Ще приложа снимки на всичко.
Здравейте,честито на всички ,който вече са станали майки,и си имат едно или две пухкави бебета,пиша да ви питам на кой брант памперси сте се спрели,иска ми се да взема възможно най изчистените от състав да е само памук попринцип, има такива опций не много скъпи,но или не се доставят до Австрия или доставката е ужасно скъпа спрях се за сега на sleepy и bamboo, не им е лош състава уж ,но не знам вие на кой се спряхмте,и също превръзки за след раждането виждам, че на Bella и има една марка в амазон Samu classic ,и те са памучни уж без химикали ,хубави и са от памук ,всепак е вид рана и е хубаво да е от чист материал превръзката,та вие на коя марка се спряхте, благодаря ви предварително.

# 606
И аз ползвам същите памперси на ДМ 🙂

# 607
Аз съм си взела превръзки за родилки на Bella, ето такива от Нотино.

Дискове за сутиен и еднократни бикини пак на същата линия.
Както и обикновени нощни превръзки.
За бебето съм купила 2-3 пакета памперси размер 1 на различни марки супермаркети тук, но аз и не държа да са био. Както и мокри кърпички с 99% вода без парфюм пак няколко различни вида. Ще видим с кои ще се спогодим. За моя голяма жалост няма ДМ в Испания, иначе бих купувала от тях, харесвам продуктите им.

# 608
И аз като Mariq878 си взех от Дм точно тези превръзки на Паломита,имам и едни други ,които са доста по-дебели тях ги поръчах от Baby.bg.От там също съм си взела и еднократно бельо,обаче май то няма да ми трябва,защото ще съм секцио,взех си и мокри кърпи за гърди ,казаха ми че ще ми трябват първите дни в болницата.За памперс мисля да ползваме Pampers premium care размер 1.Надявам се да и понесат на малката,ако не ще видим..

# 609
Здравейте днес се роди нашата дъщеричка Ивайла! С мерки 3070кг и 49см в 37+3 дни планово секцио. Добре сме и двете чакам утре сутрин да ме раздвижват и да се гушкам вече.

# 610
Здравей, Жизел.
За памперсите не знам колко ще съм полезна - ние си взехме Литъл Ейнджъл /английски/, пакета беше голям и реших да не го нося в болницата, затова взехме и от ДМ на тяхната марка. В рамките на седмица пробвах- английските, Памперс, Пуфис и на ДМ. На нас най-добре на дупето ни паснаха на ДМ, на другите малките номера са ни прекалено големи.
Относно превръзките в болницата си бях взела на Канпол и от всички други ползвани останах доволна от тези на Паломита. Ако раждането ще е нормално е хубаво и да си вземеш и еднократни бикини, за първите 2,3 дни, много е практично. Ще приложа снимки на всичко.
Благодаря ти много ще ги разгледам

# 611
Честита радост! 🌺 Бързо да се възстановиш, за да я гушкаш и да ѝ се радваш!

Здравейте днес се роди нашата дъщеричка Ивайла! С мерки 3070кг и 49см в 37+3 дни планово секцио. Добре сме и двете чакам утре сутрин да ме раздвижват и да се гушкам вече.

# 612
Ai-djini, честита радост! 🍀 Да расте здрава и обичана🩷 Бързо възстановяване на теб!

# 613
Да е жива и здрава Ивайла!

# 614
Честита радост, много да Ви радва!

Майките,  които са родили тези дни и са в болница още за София става въпрос, има ли свиждания при Вас.
Днес ме приеха за планово секцио и разбрах,че няма свиждания Disappointed
 Само таткото можело да дойде в часа за свиждане да види бебето в деня на раждането.

Общи условия

Активация на акаунт