Отговори
# 165
Още! ✌🏻
Скрит текст:

Скрит текст:
Сега тоя ревльо като разбере истината, пак ще се сополиви 3 епизода, че са го излъгали.

На кой му пука за тази сюжетна линия?

Между другото, не се доверявайте много на тези спойлери и конкретно на този профил.

# 166
За майката на Аби отдавна има съмнения, надали ще е изненада, освен за него.

Съболезнованията, ако са за бебето на Суна, касаят Гюлгюн (нали е Корхан) и Кязъм. Но пък ако са за Есме - Гюлгюн й е приятелка. Но пък Кязъм би трябвало да е до нея. Голяма загадка.

# 167
  • София
Нещо май лъжат, че има сет в тази къща. Снимките, които са споделени, са от пети януари.

# 168
Нещо май лъжат, че има сет в тази къща. Снимките, които са споделени, са от пети януари.

Казват че пак имало снимки в болницата, но момичето не е видяло караваната на Мерт и Афра

# 169
Добре де, ако следваме времевата хронология на сериала нали скоро си правиха тестове Сейран и Суна баш за бременност - основно Суна. Това беше преди няколко епизода, да е минало оттогава една макс две седмици - в сериала говоря. Как тогава не беше бременна Суна пък сега изведнъж виждаш ли била бременна?
Пълни глупости за мен, никой не помни какво са писали преди два епизода.
Но много ми е странен този фраг. Да не стане така, че Есме да загине пък по някакво чудо детето да оцелее и Сейран да помогне на баща си?
Сейран и Ферит все едно не са ги стреляли. Глупости. Да си наеме продукцията един лекар съветник. Ние сега гледаме фантастика.
Не искам да гледам драмите на Абидин и Суна, да ги махат.
Човек пишман да стане

# 170
Единственото обяснение за мен е да има времеви скок. Наример Сейран и Ферит да са на крака след 1-2 седмици.Иначе не само , че няма логика  ами направо си е фантастика.
Така има обяснение и за евентуална бременност на Суна.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 18:42 от Kami_J

# 171
  • София
То и 88 свърши,като щяха да гръмнат Ферит в главата, а 89 почна, все едно нищо не се е случило. После защо АБ е 2, срамно ще е да се вдигне с тези фантасмагории.

# 172
Озет,мозет,йок!!!!!Ама да не питам,че кой знае какво пише.Или готвят пак някоя "изненада" и искат във втория фраг да ни бамнат.

# 173
На това му се казва здрав гръб.😜😎

# 174
Въпрос към Роксис
Това,че искаш отново Абсун да са щастливи е ок
Но как мислиш ,че Абидин ще приеме Суна ако е станало нещо в онази нощ?И да не е станало,в главата на Суна е само Ферит
Ще приеме ли Абидин това?
Защото в противен случай това,което пишеш са само празни илюзии
Колко да е болна Суна,та да не разбира,че това е съпругът на сестра и?Морал има ли тази жена?Съвест?
Сега ще кажеш пак -Ферит...
Добре.Но дай да ги видим по отделно
Ферит е предател,боклук...да изброявам ли още?Въпреки,че аз твърдо стоя на изказването си преди няколко поста,че колкото и жени да се завъртяха около него в тези сезони,той не изневери на Сейран с нито една
Но това е друга тема
А Суна?Тя какво е?Болна?Значи,ти вярваш,че ако Суна се лекува,то тя няма да иска повече Ферит?
Това при нея не е болест,а фикс идея,маниакална зависимост
Ако тя е болна,то ще бъде болна и за всички останали през цялото време
Да си видяла някой да е забелязал,че Суна е болна?
В този случай на мен по ми е мъчно за Абидин,че тя го прави на глупак,отколкото за Суна

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 16:44 от VAL*

# 175
Не знам откъде им е тази информация, но може и да няма епизод утре.

https://x.com/yalicapkinieng/status/1882430948308058386?t=AxRDKj … 8wG7XAt7wkpw&s=19

# 176
Не знам откъде им е тази информация, но може и да няма епизод утре.

Едва ли е вярно,това е от вчера,може би са си мислили заради траура.На официалната страница,няма такова нещо.

https://x.com/yalicapkinieng/status/1882430948308058386?t=AxRDKj … 8wG7XAt7wkpw&s=19

# 177
Забелязахте ли 4 те черепа на шкафа с надпис "game over".Когато Сейран призна ,че се е жертвала за Орхан имаше само един.
Значи чакаме играта за Сейран,Ферит,Суна и Аби да свърши.Ама кога и как?
Липсата на озет ми е странна.Дали има вероятност утре да няма епизод?!

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 17:14 от Sikorski

# 178
VAL, не съм съгласна. Повечето забелязаха поведението й.
Твоите "диагнози"- фикс идея, маниакалност, зависимост са все болестни състояния.

# 179
Засега сме в програмата за петък. Днес сериали няма да има, най-вече заради липсата на реклами. Шербета пуснаха озет и снимки. Мисля, че ще има епизод утре, пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт