Отговори
# 180
VAL, не съм съгласна. Повечето забелязаха поведението й.
Твоите "диагнози"- фикс идея, маниакалност, зависимост са все болестни състояния.
Понки,какво забелязаха,че тича след Ферит ли?
И,че неистово иска да е на мястото на Сейран?
Или пък в предния сезон,когато правеше всичко възможно да раздели Сейфер?
Когато подслушва на вратата?Когато се "слага" на Ферит?
Права си за изброените болестни състояния,не съм толкова наясно
Тогава как да го наречем?Нейната злоба,нейната завист.Липса на задръжки.
Не съм гледала последните две серии,може и да се е забелязало например от сестра и,от майка и,от баща и
Мисля,че писахте,че само Хатуч е разбрала какво прави и мисли Суна

Как се нарича нейното поведение?Как е възможно да се контролира до степен да не се разбере от най-близките и,които са неотлъчно до нея?

# 181
Мисля, че щом досега не пуснаха резюме и снимки няма да има епизод.

# 182
То и с епизод и без епизод все тая. Те нещата по ясни няма да станат. Както и няма да тръгнем към по-добро. Сега ще гледаме яко драма на Суна и Абидин. По-добре без епизод.

# 183
Твоите "диагнози"- фикс идея, маниакалност, зависимост са все болестни състояния.
Не съм гледала последните две серии,може и да се е забелязало например от сестра и,от майка и,от баща и

Как се нарича нейното поведение?Как е възможно да се контролира до степен да не се разбере от най-близките и,които са неотлъчно до нея?

Ееееее, с табела на гърдите ли да ходи. Не, не забелязаха това, че тича след Ферит, а поведението й. Впоследствие ще се разбере болната й амбиция.
Ние не сме наясно с тези болести, как очакваш те да са наясно. Филма е за болни хора.
VAL, кой нормален би направил това и онова...

# 184

Нейното поведение е обсебеност.И да,никой освен Хатидже нищо не разбра,единствено леля и,знае,че тя още търчи след Ферит,но не прави нищо.Есме е толкова глупава,че си знае едно и също,а Сейран има съмнения,че нещо се е случило,но нея я разбирам.Аз имам сестра и бога ми,не бих си помислила такова нещо.
+ 1 от мен,но няма смисъл..

# 185
Значи, обсебеността на Суна, а тук е филм във филма.
Надя, на всяка страница пишеш за Суна и Аби, ами без Суна истината няма да излезе.
Ние виждаме какви са нещата, но героите още не ги виждат.

# 186
VAL* - чудех се дали да ти отговарям, защото няма смисъл - нито ти ще промениш мнението ми за Суна, нито аз твоето. Wink Знам, че не ме искате в темата си и затова гледам да пиша рядко, но след като се обърна към мен - нека все пак ти отговоря. Според мен Суна изобщо не я интересува Ферит - никога не е имала чувства към него. Да, в момента в главата й е той, но това е продиктувано отново от онова минало, което непрекъснато някой й припомня и което се връща при нея. В случая всичко това дойде от думите на Абидин и от съмненията му относно Суна и Ферит - от това припомняне на неща от преди години, които тя отдавна беше забравила! Disappointed Пак ще го напиша, но когато Суна е с Абидин - тя е съвсем друг човек - добра, мила, отдадена на Абидин, на сестра си, на семейството си, жертвоготовна, жена която не се вълнува от пари и имоти - жена, която се изправи срещу всички заради своя Абидин - жена на която не й пукаше нито за Ферит, нито за някой друг! Sparkling Heart В сърцето на Суна винаги е бил само Абидин и тя обича него, но когато същия този Абидин започна да се съмнява в нея и да й прави намеци за Ферит - това я срина психичести - тя се оказа сама и това болезнено минало се върна отново като бумеранг при нея. Тя многократно каза, че няма нищо между нея и Ферит и че накрая съмненията на Аби ще я доведат до психиатрична клиника! Аз все още мисля, че тези думи не ги сложиха случайно в устата й. Thinking Колко пъти Суна плачеше от мъка, заради тези думи на Аби, плачеше за него, защото го обича - не може това да се заличи с един епизод. Просто това минало за нея е болна тема - тя смята, че от тогава съдбата й е прокълната и тя не може да е щастлива! Не защото иска Ферит, а защото каквото и да прави - накрая нещата опират до този момент и до това отхвърляне - опират до миналите й грешки! Това е психологически проблем, който се отприщва при нея от време на време - а това си е болест! Sob И защо се учудваме, че никой от близките й не вижда това болестно състояние при нея - та те често не виждат и какво се случва с Ферит - не знаят, че той буквално също полудява и е болен - дори говори с мъртвия си брат! Wink

Тук не оправдавам Суна за онзи момент с Ферит - тогава и двамата бяха зле, бяха отхвърлени от всички, бяха наранени и пияни, но нямат никакво оправдание, ако случилото се е реално! Все пак обаче смятам и вярвам, че нищо не се е случило между тях и искам това скоро да бъде изяснено ясно и категорично! Ако е имало нещо - то тогава вината е и в двамата и двамата трябва да си понесат последствията. Unamused

И да аз искам Суна и Абидин да се съберат отново - да изгладят недоразуменията, да понесат последствията от грешките си. Всеки да признае на другия какво е направил, всеки да се разкае за постъпките си и за допуснатите грешки - всеки да прости на другия и така постепенно да се преоткрият. Нека Суна се лекува и Аби да е но нея. Искам ги заедно и възможно по-долеч от Ферит и Корхан, защото когато те са наоколо винаги има проблеми! Нека си живеят сами - дори и бедни, но да са заедно и да се обичат.Hands PrayHands PrayHands Pray

# 187
Нещо много интересно, но едва ли имат мозък да напишат такова нещо

# 188
Нищо много интересно, но едва ли имат мозък да напишат такова нещо

Това е много добро предположение и е напълно възможно! Ферит наистина все още мисли, че Суна е тази, която има проблем със забременяването. Суна призна истината, но на Сейран. Ферит не е наясно с това - сега може да му светне, че всъщност проблема е при Сейран. Thinking Аз вярвам, че нищо не се е случило между Ферит и Суна и може би тя иска да признае именно това на Сейран. Вярвам, че бебето на Суна е от Абидин! Heart Дано и сценаристите мислят така и спрат с тези простотии. Вместо да се занимават с глупости да вземат да обърнат внимание на психическото състояние на героите си - да видим как те се лекуват - Ферит с помощта и подкрепата на неговата Сейран, а Суна с помощта и подкрепата на нейния Абидин! Hands Pray Омръзна ми вече да гледам глупости да трети лица между двойките - особено ми омръзнаха глупостите за Суна и Ферит - когато ги видя заедно ми призлява. Triumph А колко хубаво беше в 86-ти епизод - за мен лично сериала свърши тогава. Толкова бяха хубави четиримата заедно както в едното старо време - когато ходиха да ловят риба, когато се подкрепяха - Суна с Аби, Сейран с Ферит Two Hearts После дойде новината за бременността на Суна и щастието им с Абидин - най-хубавият момент, който после ни беше отнет по отвратителен начин. Disappointed Защо им трябваше да казват, че Суна не е бременна и да я изкарват бременна сега. Само и само за повече драма ли - или за да се чудим кой е бащата и дали нещо е станало онази вечер с Ферит? Как може да имат толкова болни мозъци - наистина това е прекалено. Sob Дано скоро оправят нещата, че минаха всички граници Hands Pray

# 189
Чичек гони Халис и Ферит от ялъто 🤦‍♀️🤦‍♀️
https://x.com/mervenrydn/status/1882468582875177329?t=LsY5zeki69lOadgDnQR8jQ&s=19

# 190
Нищо много интересно, но едва ли имат мозък да напишат такова нещо

Това е много добро предположение и е напълно възможно! Ферит наистина все още мисли, че Суна е тази, която има проблем със забременяването. Суна призна истината, но на Сейран. Ферит не е наясно с това - сега може да му светне, че всъщност проблема е при Сейран. Thinking Аз вярвам, че нищо не се е случило между Ферит и Суна и може би тя иска да признае именно това на Сейран. Вярвам, че бебето на Суна е от Абидин! Heart Дано и сценаристите мислят така и спрат с тези простотии. Вместо да се занимават с глупости да вземат да обърнат внимание на психическото състояние на героите си - да видим как те се лекуват - Ферит с помощта и подкрепата на неговата Сейран, а Суна с помощта и подкрепата на нейния Абидин! Hands Pray Омръзна ми вече да гледам глупости да трети лица между двойките - особено ми омръзнаха глупостите за Суна и Ферит - когато ги видя заедно ми призлява. Triumph А колко хубаво беше в 86-ти епизод - за мен лично сериала свърши тогава. Толкова бяха хубави четиримата заедно както в едното старо време - когато ходиха да ловят риба, когато се подкрепяха - Суна с Аби, Сейран с Ферит Two Hearts После дойде новината за бременността на Суна и щастието им с Абидин - най-хубавият момент, който после ни беше отнет по отвратителен начин. Disappointed Защо им трябваше да казват, че Суна не е бременна и да я изкарват бременна сега. Само и само за повече драма ли - или за да се чудим кой е бащата и дали нещо е станало онази вечер с Ферит? Как може да имат толкова болни мозъци - наистина това е прекалено. Sob Дано скоро оправят нещата, че минаха всички граници Hands Pray

По принцип няма как детето да е на Ферит, но Есме също откриха че е бременна 2 дни след като беше с Кязъм, така че нищо чудно да не обърнат внимание на ситуацията с Ферит и Суна

# 191
Според мен Суна изобщо не я интересува Ферит - никога не е имала чувства към него.
И какъв е изводът от това, че Суна не се интересува от Ферит, а постоянно му се предлага? Аз ще ти кажа: Тя е алчна, незадоволена и завистлива! Иска всичко, което има Сейран! Каква сестра е това? От епизод 1 си пролича каква егоистка е и как не ѝ пука за нищо и никой!

# 192
  • Ямбол
Май в новия епизод ще напускат имението.Играта приключи... Съдя по тази снимка няма дрехи на закачалките...
Понеже явно пак ще си играем на паралели.Ферит се отърва от Пелин,която се бъркаше в отношенията им благодарение на Сейран.И отново Сейран ще трябва да направи същото и със Суна .И двамата трябва да премахнат хората,който стоят между тях и да си разчистят пътя за да продължат напред освободени от външно влияние и да изградят отново това,което наистина има значение.Честно казано ще ми е много мъчно за Сейран за пореден път сърцето и ще бъде разбито.Като разбере,че човека на когото се уповава,нейната кака я е предала по такъв начин.Без да я пожали и да иска да живее нейния живот с нейния съпруг.Язък за всичко.Толкова ме е яд,че развалиха отношенията между две сестрички.....Като знам как им се радвах отначало. 💔
И моята кралица ❤️ .

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 19:07 от roxy94

# 193
Значи, обсебеността на Суна, а тук е филм във филма.
Надя, на всяка страница пишеш за Суна и Аби, ами без Суна истината няма да излезе.
Ние виждаме какви са нещата, но героите още не ги виждат.

Понки,ако си мислиш, че ми е приятно да пиша за тях Simple Smile Ама като всичко живо това коментира да не съм и аз по назад Wink
Не ми се гледа тяхната история, направиха ги главни. Искам си Сейфер и Афрам.
А и за какви истини говорим? Толкова неща оставиха недоизяснени и забравени някъде си. Сега въртят и сучат нарочно,за да има интерес и да се говори. До края на сезона не очаквайте според мен да разберем каквото и да било. Лошото е, че се връзваме всеки път на тази продукция

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 19:31 от Надя Б. Василева

# 194
Благодаря за новата тема!, 💗

Общи условия

Активация на акаунт