Отговори
# 195
Широ, мамин златен Heart Eyes

# 196
  • София
Широ

Това с гоненто от имението би привлякло зрители, но явно не са особено загрижени. А може и да почиват и да си помислят добре, какво мислят да правят с този сериал.
Това, което Анабел е качила ми хареса, но те сега са се концентрирали да държат Феро лош и не ми се вярва.

# 197
Значи, обсебеността на Суна, а тук е филм във филма.
Надя, на всяка страница пишеш за Суна и Аби, ами без Суна истината няма да излезе.
Ние виждаме какви са нещата, но героите още не ги виждат.

Понки,ако си мислиш, че ми е приятно да пиша за тях Simple Smile Ама като всичко живо това коментира да не съм и аз по назад Wink
Не ми се гледа тяхната история, направиха ги главни. Искам си Сейфер и Афрам.
А и за какви истини говорим? Толкова неща оставиха недоизяснени и забравени някъде си. Сега въртят и сучат нарочно,за да има интерес и да се говори. До края на сезона не очаквайте според мен да разберем каквото и да било. Лошото е, че се връзваме всеки път на тази продукция

Напротив, виждам, че не ти харесва, ама едно и също всеки ден.

# 198

Попаднах на тези снимки и се замислих, че тук Ферит е малко след тежка операция. Вадиха му куршум от ръката и го спасяваха да не остане без ръка. Въпреки това никъде нямаше белег или нещо друго показващо преживяното.
Та мисълта ми е Simple Smile Отдавна ни представят фантасмагории, но явно просто сега започнахме да ги виждаме и да им обръщаме повече внимание от преди. Както и да ги коментираме по-задълбочено.
Според мен това идва от факта, че нищо не е представено ясно и разбираемо за зрителя. И от тук вече всеки започва сам да си прави изводи и да търси отговори.

# 199
  • София
Еве, писали сме почти едновременно Stuck Out Tongue Winking Eye

В началото на сезона дадоха Есме много бързо бременна, но тогава в един момент споменаха, че Сейран е в Истанбул от два месеца. Тук Суна си каза от няколко дни.

# 200
Значи, обсебеността на Суна, а тук е филм във филма.
Надя, на всяка страница пишеш за Суна и Аби, ами без Суна истината няма да излезе.
Ние виждаме какви са нещата, но героите още не ги виждат.

Понки,ако си мислиш, че ми е приятно да пиша за тях Simple Smile Ама като всичко живо това коментира да не съм и аз по назад Wink
Не ми се гледа тяхната история, направиха ги главни. Искам си Сейфер и Афрам.
А и за какви истини говорим? Толкова неща оставиха недоизяснени и забравени някъде си. Сега въртят и сучат нарочно,за да има интерес и да се говори. До края на сезона не очаквайте според мен да разберем каквото и да било. Лошото е, че се връзваме всеки път на тази продукция

Напротив, виждам, че не ти харесва, ама едно и също всеки ден

Понки, не смятам, че съм единственият човек тук, който пише едно и също.
Но явно във вихъра на емоциите си не съм се усетила. Не съм искала никой да засегна или да натоваря.
Ще си взема забележка и ще внимавам да не се повтарям и какво пиша.

# 201
Явно няма да има епизод,утре,ама да бяха го написали.

# 202
Здравейте и от мен. Надявам се наистина да няма епизод утре и това да е причината да няма озет и снимки. Този сериал, актьорите и феновете не заслужават такова отношение. Емрулах и компания не знам какво си мислят.🤐

# 203
Здравейте и от мен. Надявам се наистина да няма епизод утре и това да е причината да няма озет и снимки.

Аз мисля че може би не са успели да заснемат достатъчно неща, защото сега още има снимки в болницата

# 204
Анабел,снимаха от петък,всеки ден,как да не им стигне времето,фокуси ли правят...Преди от събота до сряда бяха готови.

# 205
Анабел,снимаха от петък,всеки ден,как да не им стигне времето,фокуси ли правят...Преди от събота до сряда бяха готови.

Ами освен заради траура да не са пуснали снимки, може да са преценили че тези снимки не са хубави за озета и затова да не са ги качили, много причини може да има но ние можем и без тези снимки, без това винаги озета и снимките са ужасни така че може да минем и без да се ядосваме

# 206
Не мога да ви стигна, когато съм на работа. Чудя се, нашите герои, ако ходеха на работа като нормалните хора, всеки ден, дали щяха да имат толкова драми? Той е риторичен въпросът, поне мъжете ходеха в сезон 1. Сега и те по цял ден търкат диваните. Как го спасяват тоя бизнес, с мързел и интриги ли? Това е най-мързеливата фамилия на всички сериали! А, за Суна да добавя едно достойнство, което е водещо в нейния характер. Много е страхлива, никога не се изправи да каже сбърках, съжалявам. Само се спотайва. Затова мисля,  на второ четене, нищо няма да каже на Сейран. Не й стиска, дори да е в тежко състояние.

# 207
В Х пишат, че тази вечер ще е партито за рождения ден на Йешим!

# 208
  • София
Не ги разбирам какво правят, два дни нямаше инфо къде се снима, освен слухове. Сега в четъртък вечерта доснимат, днес снимали напускането на имението. Явно вече почивката е в петък и събота.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт