Отговори
# 45
Добра вечер,момичата! Hug

Думите ,които каза Суна,аз ги тълкувам по  друг начин...демек тя е излъгала ,че м/у нея и Ферит  се е случило нещо.
Не знам дали ще оживее...честно казано не ми се иска да умира ,нито тя ,нито бебето,за да може да плати за поразиите ,които направи.А...бебето не може да е от Ферит,че те преди колко време, ако наистина са били заедно ...седмица ,две ,три... и забременяла....не вярвам.Дано поне кажат в кой месец е...
Ферит вече взех да го съжалявам,заради едното ..... /ако е имало такова,в което  аз не вярвам / си провали живота...иначе търси Сейран...Аптал !

Мистери,благодаря за Новата тема!

# 46
Ето и едно мнение на Мару от Х. Тя винаги правилно анализира нещата:

Цитат
Не мисля, че е мъртва, но ми се иска.
Тя загуби бебето - бебето на Аби - нейното наказание и Аби и вероятно няма да може повече да има деца - наказание за това, което каза на Хатук за Сейран.
Точно като Пелин на смъртния си одър, тя искаше да признае извиненията си на Ферит, искаше да говори с Ферит, за да поиска прошка, тя каза: "Направих нещо много лошо", а не ние.
Но мисля, че тя ще загуби още повече и ще стане по-огорчена и отмъстителна, когато се събуди, осъзнавайки, че е загубила всичко.

# 47
Ударих едно и бесовете ми си хванаха пътя.Успяват да лазят по нервите на хората,съмнения няма.Сега,според мен,Суна иска да каже,че е направила нещо лошо на Ферит,но го казва по начин ,по който остава впечатление,че е направила нещо лошо заедно с Ферит.Сейран е умно момиче,ще на върже нещата и може да притисне Ферит да си каже.А той какво ще каже предстои да видим.Очевиден е паралела с бременността на Пелин.Нека видим и озета на кой клон ще ни качи,но да мислим за совите все пак.

# 48
Фрага с бг суб
https://www.facebook.com/share/r/1EucRGvi8W/?mibextid=wwXIfr
Някой може ли все пак да качи фрага с буквички? Може и на руски.
Благодаря, Бел! Албенка, благодаря и на теб, че винаги си на линия с новия фраг. Обикновено напоследък са толкова зле, че аз се качвам на метлата и забравям да ти благодаря! Поправям се! Heart

# 49
Въпреки всичко този сериал ме научи на някои неща: не е редно да прехвърляш твоите отговорности, проблеми и начин на живот на следващото поколение. Не можеш да имаш същите очаквания като към себе си със следващите. Това са различни хора с различни виждания. Не е редно и да се държиш с децата си така както са се държали с теб. Не е оправдание,че понеже ти това си видял трябва по същия начин да се държиш. Научих се,че дори и най-близките ти хора могат да ти забият нож в гърба. Хубаво е да не споделяш съвсем всичко за живота си, дори и на родителите,братя, сестри. Някои неща не е нужно да се знаят извън теб.
Научи ме и да не вярвам сляпо на всеки, да търся истината, колкото и лоша да е. Също така не можеш да угодиш на всички. Не трябва и да мълчиш и да се примиряваш с всичко. Трябва да се бориш за щастието си и да казваш на глас това, което мислиш.
Но това, което сезон 1 ме научи е, че любовта може да се появи навсякъде,във всякакви условия. И тази сила да пребори всичко.
Благодаря на Афрам,че ми показаха тази любов! Покрай това сиво ежедневие бях забравила, че наистина съществува все още любов, във всичките й форми Simple Smile

# 50
Не успях да видя къде е ранен Ферит. Вие видяхте ли? Блузата му е чиста, без кръв, май? Не прегръна Сейран, нали? Май пак няма СейФер. Дано ни заблуждават!!!!!

# 51
Не успях да видя къде е ранен Ферит. Вие видяхте ли? Блузата му е чиста, без кръв, май? Не прегръна Сейран, нали? Май пак няма СейФер. Дано ни заблуждават!!!!!

Как да я прегърне като тя е ранена там

# 52
Благодаря за новата тема. 🌺
Имам чувството,че този мач сме го играли вече.  Положението е  отегчително 😂🤗

# 53
Най-вероятно са леко одраскани, след като са на крак толкова бързо! Не знам какво си мислят сценаристите? Паралелите са хубави, но до един момент....не ми се гледа нова бременна риба Angry

# 54
Прегърна я

# 55
А може Суна да казва,че Ферит е направил нещо много лошо тогава,когато я отхвърли и се ожени за Сейран
Защото за нея това е най-лошото,което и е причинено

# 56
Благодаря Надя за коментара ти. Много точно и вярно си го написала.
Ние от бързане и от небивалиците на сценаристите, изобщо не се замислихме за уроците, които ни дадоха Афра и Мерт в този сериал. Всичко това е живота. И хубавото и лошото са примери от които трябва да се учим.

Скрит текст:
Въпреки всичко този сериал ме научи на някои неща: не е редно да прехвърляш твоите отговорности, проблеми и начин на живот на следващото поколение. Не можеш да имаш същите очаквания като към себе си със следващите. Това са различни хора с различни виждания. Не е редно и да се държиш с децата си така както са се държали с теб. Не е оправдание,че понеже ти това си видял трябва по същия начин да се държиш. Научих се,че дори и най-близките ти хора могат да ти забият нож в гърба. Хубаво е да не споделяш съвсем всичко за живота си, дори и на родителите,братя, сестри. Някои неща не е нужно да се знаят извън теб.
Научи ме и да не вярвам сляпо на всеки, да търся истината, колкото и лоша да е. Също така не можеш да угодиш на всички. Не трябва и да мълчиш и да се примиряваш с всичко. Трябва да се бориш за щастието си и да казваш на глас това, което мислиш.
Но това, което сезон 1 ме научи е, че любовта може да се появи навсякъде,във всякакви условия. И тази сила да пребори всичко.
Благодаря на Афрам,че ми показаха тази любов! Покрай това сиво ежедневие бях забравила, че наистина съществува все още любов, във всичките й форми Simple Smile

# 57
Забелязахте ли, че в стаята на Сейран, на закачалките няма дрехи (там бяха дрехите на Ферит).

# 58

ani.zaiche, в гърдите е ранен. На мен затова ме озадачи как толкова бързо се възстанови.

# 59
Забелязахте ли, че в стаята на Сейран, на закачалките няма дрехи (там бяха дрехите на Ферит).

Дрехите не стоят на закачалките от началото на 3-ти сезон ,ами в една стая.
Ами не са в стая. Извинявай ,зайче. Наистина на закачалки са дрехите им. Просто са сменили мястото на закачалките.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 22:22 от Албенаа

Общи условия

Активация на акаунт