Отговори
# 30
Това ми попадна в тик ток и съм съгласна. Та задавам същия въпрос. Защо накараха Афра да отиде на снимки веднага след наградите? За да реве до някакъв си второстепенен образ? За това ли тези актьори, основно Мерт и Афра снимат по цели дни и нощи? Заради тези второстепенни герои? Съжалявам, но не е честно. Този сериал нямаше да го има, въобще нямаше да просъществува,ако не бяха Афрам. Нямам нищо против Берил и Ерсин, но не желая да ги гледам. И освен това всички други явно могат да се спасят и да напуснат сериала, обаче Афрам трябва да седят и да играят всички тези простотии

# 31
Надписа Game over свети, когато угасне играта ще е свършила.
Другото, Суна казва- "Направих нещо много лошо", да, паралел е- Пелин.
Играта още не е свършила.

# 32
Абидин най накрая разбра, че брат му е идиот, но късно.
Този новият персонаж дано се окаже в защита на Корханови и в частност на Ферит.

# 33
Благодаря за новата тема !

Изобщо не съм се съмнявала , че Феро и Суна са се кексили. Сетила се Суна да се изповяда. Все някога идва време за  разплата. Суна няма да умре , не и преди края на сериала. Единствена такава вероятност има , ако Берил е бременна и иска да напусне.
Тези съболезнования са за някое бебе , но чие ?
Фрага изобщо не ме изненада. Чакахме болница - получихме я . Допускахме бременна Суна - получихме я . Отделен въпрос е кой е бащата !?
Жал ми е само за Сейран. На другите  просто им гледам  сеира и си чакам петък без много вълнение.

# 34
Абидин вече не е интересен, Суна още не се е развихрила.

# 35
"Докато не кажа, не мога да умра" казва Суна, но какво би казала? Ще потвърди лъжата си или ще каже истината, че нищо не се е случило? Успява ли? Сейран е много замислена. Но май казва "Како" при новината за бременността й или се лъжа?

Моля се от все сърце, да се загуби бебето на Суна, да се окаже на Аби, да успее Суна да каже за лъжата си и на края да съобщят на Сейран, че и тя е бременна. Искам все пак Есме да роди момиченце, за да видим променения Кязъм.

# 36
Аз не искам никое бебе да умира. Каква вина имат , че са попаднали в такива смахнати семейства ? Да мрат , тези които заслужават.

# 37
Не по темата но,тоя Част от мен,хубав ли е?Започнал е по дизи и си го върнах на епизод 1.Трябва да се разсея от нашия,иначе ще се побъркам и аз накрая...

# 38
Благодаря за новата тема, Мистери! Flowers Rose
Цитат
Другото, Суна казва- "Направих нещо много лошо", да, паралел е- Пелин.
Ponky, в руския превод е: "Той направи нещо много лошо." Не знам дали е точен...

# 39
Не по темата но,тоя Част от мен,хубав ли е?Започнал е по дизи и си го върнах на епизод 1.Трябва да се разсея от нашия,иначе ще се побъркам и аз накрая...
На мен ми е един от любимите сериали. Препоръчвам !

# 40
Mystery, благодаря за новата тема! ❤🌷

С този фраг направо ни хвърлиха в джаза. На какво се надявахме, те какво пак са творили. Ферит уж прострелян в гърдите, бързо излезе от болницата и хукна да раздава правосъдие.

# 41
На мен ми е един от любимите сериали. Препоръчвам !

Благодаря,Ками Heart
Сега дават сезон 1 епизод 3,но си го върнах назад.Момичета да гледаме,да се поуспокоим Stuck Out Tongue Winking Eye

# 42
Цитат
Той направи нещо много лошо.
, Катя, но после казва "Ферит". Ако този превод е верен и тя се обръща към Ферит, ще означава, че някой друг е направил нещо. В българския превод говори за себе си. Не се знае кой превод е точен. Който знае турски да каже, моля.

# 43
Може просто Суна  да иска да признае, че е изманипулирала Ферит, че нещо се е случило.

# 44
интересно мнение, което ми харесва и искам да е вярно

Общи условия

Активация на акаунт