Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!
Според мен фрага е объркващ и заблуждаващ.
Ще се окаже, че все пак е имало нещо между Ферит и Суна. Щом той се чувства толкова гузен и притеснен, та чак говори и със себе си и си казва "Играта свърши" ..

# 16
Колкото упорито да се мъчи фендома да иска Ферит и Суна да не са имали интимна вечер,толкова по-упорито сценаристите ни обясняват,че са имали такава

# 17
Чудесен нов дом, но започваме с лошо, дано завършим с хубаво!
Защо ми се стори, че Суна умря? И саболезнованията са за нея. От възклицанието на Сейран и последните й думи също излиза, че Суна е умряла.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 21:32 от ani.zaiche

# 18
  • Ямбол
Mystery благодаря ти за темичката 🥰🌹.
Момичета фрага пак е хвърляне на прах в очите.Суна е  бременна  от Абидин 💯 на 💯..Съболезнованията са за бебето на Есме.Сигурно и е станало лошо в коридора на болницата от притеснения.Суна е куче марка няма да умре всички го знаем.Тя и Пельо се тресеше цялата като умираше ама не умря.Пак ще гледаме как Ферит за пореден път ще вярва,че може би той е бащата оф аман вече... Поне познах,че Ариф е приятел на Халис 😉..
Пак ще има неочаквани неща и обрати.То с такива сценаристи всичко е възможно.Дори да заченеш от въздуха .😂

# 19
За загубата на детето мисля че ще е Суна, а не Есме. Защото попитаха зеления фон и тя каза че ще научим бременност и загуба на дете и после я попитаха дали става въпрос за двама човека и доколкото разбрах от превода зеления фон говореше за един човек

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 21:09 от anabeell

# 20
Възможно е Берил да иска да напусне сериала
Доста хейт отнесе

Дичка,ами нали стреля в хората на Чичек
Много ясно се вижда
Затова смятам,че го направиха убиец

# 21
Благодаря за новата тема,Мистери Flowers Rose
Аз съм потресена...дано в епизода видим поне обяснение,какво се е случило между Суна и Ферит.Честно казано и аз се изморих вече...исках дори 4 сезон,но да свършва.Заболя ме главата,въпреки,че знам,че е сериал...

Отново изкарват Сейран от глупава по глупава...направо малоумна.

# 22
  • София
С тази скорост ще изравним номерата се темите с тези на епизодите Joy
Ферит е невинен, паралел с рибата, но е и луд този път.

# 23
Благодаря за новата тема, Мистери.
Покрай тези сценаристи се налага бързо да ни прибираш в нова къщичка, но как иначе ще се утешаваме от всичките им гадости.
Аз пък мисля, че трябва най после да ни отърват от Суна и "играта да свърши". Стига е страдал Ферит. От един забавен младеж го превърнаха в убиец и отмъстител.

# 24
Спойлерджията пак репостна това и другите спойлери от днес! Сори, ама за сега ще му вярвам! ✌🏻
Скрит текст:

# 25
Благодаря за новата тема! 🪷

# 26
Тъй като пак сме в паралели и меридиани 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...Този път с рибата...Да си кажа пак...Кома еееее....Иначе никакъв смисъл не виждам, наистина 🤷‍♀️🤷‍♀️🤬🤬🤬

# 27
Според мен умира Суна,  Ферит нямаше  да чувства такава вина, ако бе новина за Есме. Той все още мисли, че нещо е станало онази нощ. Дано е забравил какво му каза Суна преди стрелбата (амнезия казаха, че ще има). Но май Суна е разказала нещо на Сейран. Тя бе много замислена и май е говорила с Ферит. Той отминаваше край нея и мислеше "Всичко свърши", с облекчение ли бе или с отчаяние?

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 21:33 от ani.zaiche

# 28
Благодаря за новата тема

# 29
Всички спойлери от екипа излизат. Няма такива дебили. Съдейки по физиономията на Ферит при новината за Суна, направо са си легнали 🤣😅 Суна да беше пукнала, нямаше да ми е жал изобщо. Sorry not sorry😎

Общи условия

Активация на акаунт