Отговори
# 90
Извинявай, Ками, ама какви аванси и надежди даде Ферит на Суна 🤷‍♀️🤷‍♀️...
Сейран и Суна са отглеждани в едни и същи условия....Открийте разликите 🤬

Психиката им е различна и се е писало тук.
Именно...Различна е...Но тормоз е имало и за Сейран..

# 91
Нищо че Сейран и Ферит също бяха простреляни, ама тях кучета ги яли, а важното е Суна да е на корицата на фрага.🥴

# 92
Според мен щом Суна е бременна бебето 100 % е на Абидин! Sparkling Heart Стига вече с това, че може да е на Ферит - това са глупости. Аз все още не вярвам, че нещо се е случило между Суна и Ферит - ако е имало нещо е било само целувки и нищо повече. Освен това станалото беше преди дни, няма как да излезе бременна веднага. Ако сценаристите са толкова луди, че да измислят нещо такова - вече ще е прекалено. Triumph Тук веднага погнахте Суна - както винаги. Не се изненадвам ама хич! От кого била бременна, отдавна не правела нищо с Аби - ами ние не знаем това. Да, една от вечерите когато Суна искаше с Аби да правят бебе - той не искаше, понеже беше уморен и ядосан, но това не значи че на следващата вечер не са го направили. Тогава още не бяха скарани. Wink Абидин и Суна мечтаеха да имат бебе - плод на любовта им, толкова бяха щастливи, когато мислеха че е бременна. А после колко тъжни бяха, че не е. Ами ако тогава са й объркали изследванията и е била бременна - но може и после да е забременяла от Аби. Стига с тоя Ферит - паралели с Пелин и други неща - то от толкова подобни писаници сценаристите ще вземат да се вдъхновят за още простотии. Напишете просто че искате бебето да е от Аби, а Сейран да е бременна от Ферит и да се спре с това. Sunglasses

Не мога да повярвам, че тук чета толкова коментари с пожелания Суна да умре, да я пратят в Антеп или да загуби бебето си - или пък Есме да загубела бебето си, че не било на място да е бременна тя, а Сейран не. Извинете, но това е прекалено жестоко. Аз не искам никой да губи бебето си, нито живота си. Надявам се, че Суна ще се оправи - най-вероятно за съжаление бебето й ще умре - а Аби ще се обвинява, че е убил детето си. После Аби и Суна ще теглят своя кръст от грешките, които и двамата направиха. Все пак дано успеят да преодолеят всичко и да бъдат щастливи заедно - далеч от Корхан и останалите. Така ще е най-добре Hands Pray

Kami_J - съгласна съм напълно с мнението ти! Тук за всички Ферит винаги е невинен - която и жена да се завърти покрай него, той няма вина. Сега е ред на Суна да бъде виновна - но ако се е случило нещо реално, то виновни са и двамата - и Ферит и Суна, не може само тя да го отнася. Но като нищо него ще го избелят, нея ще я изкарат виновна. Да, Суна също има голяма вина - но не беше там сама. Unamused

А във фрага Суна казва - Аз направих нещо лошо - може да има в предвид целувката или грешните си мисли, но доколлкото разбирам говори за себе си Wink Суна е болна - да двете със Сейран са раснали в едни условия, но всяко дете е различно. Суна има по-слаба психика - по-лесно податлива е на провокации, като по-голямото дете често е яла бой за да защити малката си сестричка и често е виждала как Есме също брани Сейран, но не смее да се опълчи на Кязъм заради нея. Всичко това си оказва своето влияние в съзнанието на едно дете.. После я отхвърлиха и всички я одумваха - а това непрекъснато се връща в съзнанието й. Да не говорим как Кязъм я биеше и я накара да се омъжи на сила за Сафет. Суна не иска Ферит - просто е объркана и наранена от съмненията на Аби и това я тласна пак в грешна посока - но тя също е болна и това си личи. Sob

# 93
Mystery, съмнението породи тая двусмисленост.
Като пишеш къде е снимал Кязъм, да не е хванал похотливата си дъщеря 😂
Не научи ли първи Кязъм за Султан...

# 94
Ами те хората го казаха в края на миналата серия, но всички вече толкова мразят Ферит, че не им повярваха.

Аз си защитавам двойката, за повечето тук е ясно желанието Сейран да си намери друг. Нищо, накрая Ферит ще се самоубие и всички ще мирясат.

И за протокола.
Изобщо не ми се гледат драмите на Суна. Искам да знам какво става със Сейран. Какви са нейните проблеми. Ще се лекува ли, какво й е. Как е преживяла тя раздялата две години. Какво изпитва това момиче. Онур е забравил тотално, че има главна героиня в стремежа си да очерня главния герой.
Мистери, не мисля, че недоверието към думите на Суна от последната сцена на последния епизод идва от омраза към Ферит. Според мен идва от неумението или нежеланието на сценаристите да застанат твърдо зад една позиция. През цялото време, от 89 еп. насам, са супер гъвкави и постоянно ни дават двузначни отговори - хем така, хем иначе. Лично аз бих повярвала в думите й, ако не бяха казани при форсмажорни обстоятелства. Трябваше ли да ги извика, когато Ферит е на ръба на самоубийството? Сега се чудя дали му ги каза, за да го спре или наистина са верни. Самите думи също ми прозвучаха двузначно. Докато продължават така да пишат диалозите  и така да поставят сцените, ще има съмнения у зрителя. И май това ги устройва. Аз вече съм с такова впечатление. Съвсем умишлено не ни казват нищо категорично. Ако искаха, много лесно можеха да ни избавят от заблудата с един запис на случилото се, направен по заповед на Чичек, примерно.
Сега и с бременноста ще е същото. На Ферит ли е или не е? Отново ще си играят с нас и ще ни подхвърлят улики и в двете посоки.
Не можем да им се доверим дори и за времевия континуум, защото времето в сериала тече по различен начин. Докато ние си мислим, че са минали минути, всъщност са минали часове (пр. сцената със Сейран, която уж стоеше на вратата по едно и също време с целуващитет се Ферит и Суна). Докато си мислим, че са минали няколко дни, възможно е да са минали две - три седмици и един кръвен тест за бременност става достоверен. Въобще цялата ситуация е ужасна! И аз се питам на кого е нужно тово? Защо въобще трябваше да се тръгва по линията Суна - Ферит? Никой не е доволен от това развитие, ама абсолютно никой. Докато при линията Ферит - Дияр имаше доволни, защото имаше зрители, които харесваха Дияр, то тук аз не съм попадала на мнение, което да е ок със Суна.
Аз не мразя Ферит (противно на схващането, което се среща тук), въпреки че много го критикувам, когато не се държи подобаващо за моите разбирания, а моята летва е висока. Възможно е да не го разбирам в много ситуации, но все пак го припознавам като единствената половинката на Сейран и ги искам заедно, без трети старни, нито за него, нито за нея. До толкова съм ги идеализирала като двойка, че ги искам чисти и неопорочени от отоншения с други партньори. И искам хепи енд!

# 95
Нищо че Сейран и Ферит също бяха простреляни, ама тях кучета ги яли, а важното е Суна да е на корицата на фрага.🥴

Да виж все пак, те вече са на крака. И следа няма от това че са простреляни, Сейран си се разхожда със серум в ръка, Ферит рита врати, стреля хора

# 96
  • София
Рокси, къде видя, че тук Ферит е винаги невинен. Той от незнам колко теми е разпънат, само няколко човека мислим, че нищо не е станало.

Думите на Суна почти едно към едно бяха казани първо от Ферит в неговата стая:
 - Суна! Виж, нищо не е имало между нас онази вечер. Ние с теб не говорихме ли? Не казахме ли, че нищо не се е случило(преживяло).

Пак казвам, сега ще си гледаме паралели на 58, накрая Феро ще е невинен, Суна не е ясно какво ще я направят и СейФер ще са чисти. Защото при другата ситуация писах какво ще стане в предния ми пост.

# 97
Толкова си внушавам и аз вече, че съм убедена, че Суна е убеждавала Ферит, че се е случило "нещо" и после го убеждава в противното, признава, че е нямало такава нощ. Много бързо се признава за виновна, когато някой е в опасност.

# 98
Охх..Само нерви и намеци с тоя фраг...
А утре (днес де) озет ни чака 🤦‍♀️🤬...Тоя сезон озетите са майка плаче! Не ми се мисли направо какви ще ги натворят там.

# 99
  • София
Охх..Само нерви и намеци с тоя фраг...
А утре (днес де) озет ни чака 🤦‍♀️🤬...Тоя сезон озетите са майка плаче! Не ми се мисли направо какви ще ги натворят там.

Пак глупости, какво друго. Болни мозъци. Тъкмо днес си мислех, дано изкарат до май месец, вече не искам.

Онур Акай ще пише книга за СейФер. По истинската романтична история.

# 100
Явно предположенията за новия герой не са верни- не е баща на Аби или Суна. Много ми е интересно кой е и какъв е? Явно Халис му има доверие...

# 101
MysteryG - и аз съм от тези, които все още вярват, че нищо не се е случило между Ферит и Суна в онази вечер! Така, че тук сме на едно мнение - всичко бих дала ясно и точно да ни кажат, че нищо не е имало. За мен това е единствения начин да спасят както Сейфер, така и Абсун! Sparkling Heart Затова казвам, че искам сценаристите да спрат да шикалкавят и да въртят тази тема, а вече ясно и категорично да стане ясно какво аджеба се е случило тогава. Само целувки ли е имало - и тях ли е нямало - или е станало и нещо повече! Аз лично вярвам, че ако е имало нещо то е целувка и нищо друго - а другото е в ума на Суна, която от 89-ти епизод натам не е добре и беше в психологическа дупка. Thinking Да те говориха за това и Суна му каза, че не е било такава нощ - просто искам да стане ясно, че го казва защото е така - а не за да го спаси и да не скача. Rolling Eyes Все си мисля, че може би ще излезе някой запис от Чичек - нещо и Каран правеше намеци на Абидин. Ами ако Суна е направила нещо - защо Чичек не го показва ако има нещо и да се отърве от нея - явно защото не се е стигнало до нищо повече. Поне така се надявам. Освен това си държа на мнението, че Сейран беше до вратата - а те бяха на целувката. Rolling Eyes

Аз четох теория, че Ферит говори с другото си Аз за това, че е съсипал живота на това момиче - т.е. на Суна, заради разговора им вечерта, когато двамата пияни си разказаха неволите - може би после е имало целувка, а може и нищо да не е имало - но Суна да си мисли, че е станало - а това да е в ума й. Но Ферит се обвинява, че като я е отхвърлил преди години - това е съсипало живота на Суна и този момент се връща като бумеранг при нея и затова не може да е щастлива. Thinking

Според мен може да са говорили още - и дори да не е имало целувка - а Суна да е казала на Ферит за съмненията на Аби за нея и Ферит и че заради това са се скарали. И сега Ферит да се обвинава заради това, а пък ние да мислим че е станало друго. Може и Суна да го е заблудила, за да го отдалечи от Сейран понеже я е страх че ако забременее може да умре - всичко може да извъртят сценаристите. Но дано вече го изяснят, че ми писна и на мен - дано Суна каже каквото има да казва и да излезе, че не е станало нищо. Това искам и аз и всички вие - едва ли има фен на сериала, който иска друго. Просто искам да ни се изясни ясно и категорично - това е. Аз искам Абидин и Суна отново заедно - както и Ферит и Сейран отново заедно - щастливи с техните деца на финала. Дай Боже да се случи, макар че в момента ситуацията е ужасна Hands PrayHands PrayHands Pray

# 102
Роксис,как определи,че Суна не е добре,това не ми е ясно?Като я гледам,напълно осъзнато си манипулира Ферит и е доволна от това дори.Другото което,била много бита,горката,ах,ах...аз за три сезона,видях само веднъж Кязъм да я хване за косата!Кой беше душен постоянно,удряха му шамари,Сейран.Стига вече с тая тъпата Суна.Тя е виновна за всичко,не някой друг.Тая разпоретина,три сезона,не миряса и не се нач*са и не спря да иска Ферит.Не я е срам,това е мъжа на сестра и,и ти я защитаваш,колко обичала Абидин.Изобщо не обича Абидин.Аз съм сигурна,че нищо не е имало между нея и Ферит.Как не и трепна сърцето,като вижда колко е зле сестра и,а?Що за сестра е тя?Суна си заслужава всичко лошо да и се случи.Тя ли ще мре,ще я качват на контейнер за Мадагаскар ли,но да се омита,че не се трае вече.Пък ти си я обичай,колкото искаш.

# 103
Роксис, ти защо толкова харесваш второстепенната двойка и я промотираш тук? Наистина ги харесваш или за да си на различна позиция от повечето в групата? Суна мен не ме вълнува изобщо,  не бих й обърнала внимание, ако не беше част от историята на Ферит и Сейран. И филм да направят за нея специален, няма да го гледам. Очевидно е, че повечето тук обожават СейФер, и точно в момента вниманието върху Суна не е удачно. Ако не във филма, то поне в групата.
Милена, пишем заедно.

# 104
Още нещо,че се афектирах и забравих...любящата Суна,ама много обичащата Суна,Абидин...ще мре уж и в устата и Ферит.Това какво е?И понеже завалийката е мноооого добричка,за капак тръгна да се изповяда на сестра си!Голяма любов,няма що...станало или не станало,но да я досъсипе.Аз ще се радвам,ако Суна е умряла,пък който иска да ме плюе.Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт