Отговори
# 105
Сейран трябва да каже на Суна също, както Ферит каза на Пелин:
Благодаря ти, че ти стана причината да срещна Ферит в живота си.
Суна въобще не заслужава обичта на Сейран.

# 106
Сейран трябва да каже на Суна също, както Ферит каза на Пелин:
Благодаря ти, че ти стана причината да срещна Ферит в живота си.
Суна въобще не заслужава обичта на Сейран.

Така е Кате Disappointed Relieved
Разсъних се и досега четох във фейсбук.Ако приемем,че Ферит е спал със Суна(моля се и вярвам,че не е),право е момичето което го пише,мина месец от злощастния 89 епизод.Напълно е възможно както казва тя,да отчете,че е бременна от Ферит(пази боже).Като се замислих,една серия не отразява 2 или 3 дни,а поне седмица...оффф.

# 107
  • София
Във въпросния разговор в стаята, преди стрелбата, Суна казва от няколко дни. Така че не е минала и седмица. Всичко е с цел всяване на паника, размисли и страсти.

# 108
Добро утро, банда!!!!
Поуспокоихте ли се вече?Май е ясно,че повечето от нас стоически ще доизгледат до край глупостите,които искат да ни представят.Вече нямам съмнение ,че Онур и компания имат зъб на Афра и Мерт и образите,които изградиха .Също и любовта на фандома към тези образи ,а не към "великия "им сценарий,им боде очите .Резултата от упоритите им усилия е ясен-срива в рейтинга и взаимодействието в мрежите и бетонирането на Афра и Мерт на върха в същите тези мрежи.Явно не могат да го преглътнат.
Ако скоро някой не забележи проблема на Ферит и не му помогне да започне лечение,то финала с тъжен край е неизбежен. Колкото и епизода да остават до края.И е крайно време Сейран да разбере окончателно за тази специална нощ.Миналия епизод страда за състоянието на Ферит,този ще страда за Суна.Стига толкова!!!!!Тъжно ми е да го кажа,но Сейфер останаха в 1 ви сезон,и 2 ри,колкото и да не го харесвахме.Няма ги вече, а и явно целта е да ги заличат окончателно.

# 109
Аз пък не разбирам защо някой ще мрази главните си герои, след като те им изкарваха и изкарват големите пари?
Защо ще искаш да ги съсипеш и провалиш рожбата си(сериала)?
Може би нещо друго е крие под това ? То няма никаква логика?

# 110
Във въпросния разговор в стаята, преди стрелбата, Суна казва от няколко дни. Така че не е минала и седмица. Всичко е с цел всяване на паника, размисли и страсти.
+ да предизвика взаимодействие,че ги прати в 9 та глуха фандома.

# 111
Добро утро,момичета.Мистери,отново бързо-бързо ни приюти.Преди 2 дни така,случайно четох 12 тема.Трябва да ви кажа,че вълненията и предположенията там по трейлър не са били по-малки от сега.Най-различни мнения,предположения и интерпретации на епизода по трейлъра.Не знам дали ще е печеливш ход,да затвърдят съмненията,че Ферит е имал нещо със Суна и не защото феновете не са съгласни,а заради скандала който се развихри и риска сериала да бъде свален от някои престижни платформи.Освен това виждаме,че рейтинга е все с червени стрелкички.Критиките продължават.Едва ли от продукцията са толкова "тъпи",че да продължат в този дух,връзка Суна-Ферит,та да загубят не само малко останалите им фенове,но и доста чуждестранни пазари.Да,трети сезон все пак ще се продава,но печалбите няма да са същите.Според мен,предния епизод беше точно повратната точка.Тримата застреляни,двамата един до друг,по-скоро един върху друг и третия съвсем в страни.Може би сценария отново да е бил променен в последната минута,та Сейран и Ферит да бъдат малко "пощадени".Сейран отвличана и измъчвана,болна,стерилна.Ферит прострелван,бит,психясал и сега оставаше и да са тежко ранени.На Суна всичко и се разминаваше.Даже си имаше съпруг,който не даваше "прах да падне върху нея",въпреки,че тя гледаше доста в страни.Никой не може да отрече,че Кая беше най-доброто което и се случи.Тя,обаче,не го оцени.Тогава искаше и Абидин,и Ферит,по-точно и тя не знаеше кого иска.Сега си мисля,че Суна е разбрала за бременността си която е от Абидин,но след недоверието и съмненията му които той прояви е решила да не му казва.И във въпросната вечер,благодарение на изпития алкохол и нахлулите спомени е решила да изманипулира Ферит,че нещо се е случило между тях и ще "припише" това дете на него.Още повече,знае за Сейран,че има проблем със забременяването.Може би,ще признае този си "грях" на Сейран и така Ферит ще е "избелен" окончателно,а тя ще е "разкаялата" се сестра и ще си върне отново заводските настройки.В сезон 2 си ги върна след отвличането на Сейран.В сезон 3 може би ще си ги върне след "заплахата" за нейния живот.Едва ли ще умре.Хаттуч поднася много спокойно съболезнования.Ако бяха за Суна,нямаше да е толкова спокойна.Най-вероятно са за бебето на Есме или за някой друг,който е загубил живота си в имението,защо не и за Айшен.Абидин не го видях да е много "разстроен" или все още не знаеше за случващото се със Суна.Интересно ми стана за кого поръчва тези 3 гроба.Сега ми хрумна и друго.Дали Шефика и Айшен не са застреляни и Халис да казва за Шефика,че предпочита да е мъртъв той вместо нея.Да видим.Но определено ще "избелят" Ферит.

# 112
Добро утро, мацки! 🫶
Скрит текст:

Естествено, че Феро не е изневерил на Сейран! Всичко е в болната глава на лудата Суна! Той е бил толкова пиян, че е заспал и откачената най-вероятно се е съблякла до него! Феро не е успял дори до спалнята да се добере и да се заключи, както направи със скапаната риба! Ама той и не е очаквал, че балдъзата му ще излезе по гадна и от рибата! Още от тоалетната в бара поведението на Ферит към откачената Суна си беше както обикновено! Какви намеци? Сори, ама това че Суна е ненормална и си е направила някакъв филм в лудата глава не означава, че Феро е изневерил на Сейранчето и то точно с балдо! Че те на него какви мацки му се предлагаха, че беше железен, баш с лудата ще отиде! 😂😂😂

# 113
Добро утро!🌻
Белче  благодаря за добрите вести!
Аз се чувствам като Кубрат Пулев на боксовия мач с Кличко 🤕🤕🤦‍♀️🤦‍♀️... И от всичко най съм бясна, дето продължават да бутат Суна и Аби на първа линия в тая история.. А има още толкова много неща, които трябва да разберем за самите Сейфер 🥺❤️.

# 114
Dichkata, направо смешна работа от тия анимационни герои направиха главни! 😂 Шега, чак анимационни не са! 😂 Обаче идват ту мач! 😂 Толкова противни ми станаха, че отвсякъде ги отследвах! Въобще не са интересни и с нищо не вълнуват! ✌🏻

# 115
Оправи ли Ферит Суна?
Обратното ли стана?
Видяхме как я целуна
в нощта им на дивана

Пияни бяха кьоркютук
В мигом изтрезняха
Правиха ли после "чук"
или овреме се спряха?

Въпросите напират в нас
Това е нашта драма
В уречения утре час
ще стане по-голяма

СейФер възкръснали реват
Бог дух Суна предава
На болничния си креват
какво ли тя издава?

Въпросите напират в нас,
а отговори няма
В уречения утре час
пак ще има драма

# 116
Добро утро, ☕️
Последния ми пост е заметен, няма го, а аз нищо лошо не написах в него. Еми, който иска да се сърди и докладва безобидни спорове. Няма да споря, няма смисъл.
Айде, не остана, утре ще го видим. Аз мисля че ще има още един фраг, много малко беше това.

# 117
Добро утро Kissing Heart

Heart Eyes

Нинка, сериозно ли? Head Band

Честно казано, вече на смях взе да ме избива. То не бях и разстроена от стрелбата, ама да си мислят, че на някой му пука за тъпата Суна... Поне Сейранчето ми е добре, размина й се с един серум Joy

Феро и многострадалните Геновеви Grinning

Абе Берил изигра сцената по-зле от Буче, не е за вярване Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
Добро утро, ☕️
Последния ми пост е заметен, няма го, а аз нищо лошо не написах в него. Еми, който иска да се сърди и докладва безобидни спорове. Няма да споря, няма смисъл.
Айде, не остана, утре ще го видим. Аз мисля че ще има още един фраг, много малко беше това.
Ако има друг фраг ще е добре да дадат нещо различно.Защото с този не само ти убиват желанието да гледаш,но и любопитството се изпарява. Нищо ново и нищо,което да не си предположил.Ааааа,и упоритото представяне на Сейран като топ аптал!

# 119
Стигнахме до там, да се извиняваме на сценаристката Лейля Grinning

https://x.com/yamur90630055/status/1880021059505909842?t=tq1tkbF … m3YXqw03AC7Q&s=19

Ферит не би си хвърлил и сопола на нея

Общи условия

Активация на акаунт