Отговори
# 120
Добро утро!

Мистери, ти си знаеш за нашите благодарности Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Милна, аплодисменти за музата ти и за настроението рано сутрин. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Видях фрага тази сутрин със субтитри на руски. Доволна съм, че Сейфер са живи.
За Суна не мога да искам кончина, не е човешко.
Имах подобни очаквания от развитието на сюжета и да си призная ми харесва, защото се влиза в едни други
дебри на семейните взаимоотношения въобще. В много семейства има подобни зависимости между сестри, баджанаци , балдъзи и т.н. Според мен това е болест на семейните крепости, където всичко се потулва, по-малките винаги трябва да отстъпват на по-големите, макар и да са прави. Цялата манипулативност в семейните крепости
е в големи размери, което води до голям психически тормоз, особено насаждането на чувството за вина, или на отговорност към останалите. Много сериозни са тези взаимоотношения, което е болестта на нашето съвремие, особено в държавите на изток , с различна религия. Това е тема, която ме интересува  от много години, затова имам такъм поглед към развитието на действието в сериала
Мисля, че този сериал поддържа много последователно точно тези линия на взаимоотношения в съседските семейства, като разбира се, всичко което ние виждаме е една компилация от различни случаи в реала пренесени в сюжета.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 09:14 от Dimana-nova1

# 121
Добро утро.Нинка,не само твоя коментар е заметен а и моя,под твоя и на Роксис,последния.
Както и да е,да е жив и здрав,тоя който е докладвал Heart

# 122
Еве, да, изненадах се, бях обяснила, че темата наистина е за Мерт и Афра, така пише в заглавието и т.н. Може пак да ме изтрият 🤔
Милена, да видях и вашите постове ги няма.  Очевидно не сме само ние нощна смяна Wink Нищо, здраве да е, нямам ядове с това. А само с развитието на сюжета, нещата отиват на по-зле...

# 123
Добро утро на всички!
Пожелавам един слънчев ден Simple Smile

Снимката е колаж

# 124
Правя си извода, че Сейран още нищо не е разбрала за онази нощ и май нищо не е и чула. Защо си мисля, че последните думи са нейни? Тя ли иска да умира вместо Суна? Когато леля Хатудж поднася съболезнования Есме не е в коридора до Кязъм, Гюлгюн и Орхан. Къде е Есме? Защо Ферит продължава да говори със своето алтер его? Нали Суна му каза, че нищо не е имало онази нощ. Защо е въпросът: защо не кажеш на Сейран какво направихте със сестра й, за да не страда толкова?
Този фраг повече ме обърка, отколкото да ми даде отговори.

# 125
Добро утро на всички! 🥰
Не очаквах такъв фраг, но ми стана изключително странно и необяснимо как Суна простреляна в корема е на легло, а Сейран простреляна в корема е на крака и се разхожда в болницата?! За Ферит, дори не му е вдигната ръката с превръзка или нещо такова, а се разхожда спокойно, пистолети вади и все едно нищо не е ставало. Много нелогично ми изглежда след огнестрелни рани.

А относно Сейфер и Суна..
Честно казано може би е търсен ефект да бъде мразен Ферит, но той доста логично следва линията на образа си.
Какво имам впредвид? Ами защо в три поредни сезона все се занимаваме с драмите на Ферит и с неговото психическо разстройство?
Много просто…, защото не е изкоренил същността си и постоянно се връща съм стария начин на живот , който е имал преди Сейран, а именно да се занимава с жени, да си играе с тях и психиката им, да им дава грешни сигнали, да ги заблуждава и да ги допуска до себе си.
Реално ако се замисли човек, той ако е човек на място и ако толкова му е силна любовта към Сейран, още след историята с Пелин и препятствията , които преодоляха заедно със Сейран в сезон 1, то навреме щеше да реже крилата на всички последващи, било то Диар,Суна и т.н. Щеше на ги слага на място и нямаше да гледаме как всичко пропада и Ферит се чувства виновен.
И не, не приемам, че е прекалено добър и се чувства длъжен да помага. Има разлика между помощ и помощ.

# 126
Ами то отношението на Ферит към жените е формирано и деформирано още от момента, когато са му пратили Султан да го обучава, така да се каже. И последващите му изпълнения не трябва да се поставят под общ знаменател. Едно е да са забавляваш с момичета, когато нямаш сериозна връзка или не искаш такава, друго е, когато ходиш с някоя като Пелин, трето е с Невра, която отхвърляш, четвърто е с Дияр, в която намираш утеха, след като си разбрал, че твоята  любима вече не те иска и си е намерила друг да продължи живота си с него, пето е Суна и т.н. И това не е защита на Ферит, а опит да погледнем по-навътре в нещата.

# 127
Дано! 🙏
Скрит текст:

# 128
Умирам от смях Grinning
Ама си е баш така

# 129
Дано! 🙏
Скрит текст:

Поне за сега е точно обратното.Да видим все пак дали ще изгрее и слънце за нас.

# 130
  • Манчестър
Благодаря Мистери 🧿🤍🧿

# 131
Дано! 🙏
Скрит текст:

Бел, след вчерашното разочарование, рязко ми се изпари вярата в хубавите спойлери. Сейран трябваше да е на мястото на Суна (бременна и в по- сериозна опасност), а сега ще гледаме отонво една многострадална Геновева. За първи път ми се случва да гледам главната актриса да играе поддържаща роля на поддържащата. Май се роди звезда, звездата Берил. Това дизи ми обърна представата за много неща и ме "обогати" в много аспекти.

# 132
  • София
Влизам само да кажа "евала!" на тези от вас, които продължават всеки петък неуморно да гледат и имат надежда, че ще се случи нещо добро. Дано сте прави! Гуш.

# 133
Аз предлагам следния сценарий Simple Smile
Суна е спала с таксиметровия шофьор мислейки си за Ферит и представяйки си него. Шофьорът на таксито се оказва братът на Абидин и Суна е бременна от него. Grinning

# 134
  • София
Добро утро, ☕️
Последния ми пост е заметен, няма го, а аз нищо лошо не написах в него. Еми, който иска да се сърди и докладва безобидни спорове. Няма да споря, няма смисъл.

Сериозно? Аз четох снощи до късно и рано сутринта, не видях да си писала кой знае какво, че за докладване 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Сега навасквам, че много сте писали. То вече и споровете не си струват. Явно това е някакъв социален експеримент.

Общи условия

Активация на акаунт