Мистери, ти си знаеш за нашите благодарности

Милна, аплодисменти за музата ти и за настроението рано сутрин.

Видях фрага тази сутрин със субтитри на руски. Доволна съм, че Сейфер са живи.
За Суна не мога да искам кончина, не е човешко.
Имах подобни очаквания от развитието на сюжета и да си призная ми харесва, защото се влиза в едни други
дебри на семейните взаимоотношения въобще. В много семейства има подобни зависимости между сестри, баджанаци , балдъзи и т.н. Според мен това е болест на семейните крепости, където всичко се потулва, по-малките винаги трябва да отстъпват на по-големите, макар и да са прави. Цялата манипулативност в семейните крепости
е в големи размери, което води до голям психически тормоз, особено насаждането на чувството за вина, или на отговорност към останалите. Много сериозни са тези взаимоотношения, което е болестта на нашето съвремие, особено в държавите на изток , с различна религия. Това е тема, която ме интересува от много години, затова имам такъм поглед към развитието на действието в сериала
Мисля, че този сериал поддържа много последователно точно тези линия на взаимоотношения в съседските семейства, като разбира се, всичко което ние виждаме е една компилация от различни случаи в реала пренесени в сюжета.
Нищо, здраве да е, нямам ядове с това. А само с развитието на сюжета, нещата отиват на по-зле...