Отговори
# 135
Сега се сетих за тълкуванията на Циала, че има цикличност от по 6 епизода.Първо Сейран,после Ферит-Диар,сега Суна.В този ред на мисли вече 4 епизод ще гледаме Суна като главна героиня.Остават още два и кой знае какво ни чака.Винаги може и да е по-зле.

# 136
Сега четох в Х, хората направили проучване, че и Есме забременяла след 2 дни. Явно е така при жените Шанлъ, само при Сейран не действа.

# 137
Сега четох в Х, хората направили проучване, че и Есме забременяла след 2 дни. Явно е така при жените Шанлъ, само при Сейран не действа.

Сейран е желязна, я колко бързо се оправи от изстрелите вече даже и на крака

# 138
Липсват ми страстните целувки на Сейфер, където направо се изяждаха взаимно. Липсва ми и този жест на Ферит, където първо прокарваше пръст по устните на Сейран и след това я целуваше.
Ех какви времена бяха!

# 139
Надя, това остана някъде във времето назад. Сега са пенсионирана двойка, която прави секс само за да забременее Сейран.

# 140
Надя, това остана някъде във времето назад. Сега са пенсионирана двойка, която прави секс само за да забременее Сейран.
Еве,то и това остана назад във времето.Кекс за бамби се прави,ама Сейран отсъства от тия мероприятия.

# 141
  • София
Малко теория на конспирацията около Берил и Ерсин, на който му се чете. Започва се от сватбата, продължават с промотирането на сезона, времетраенето на сцените и разни такива неща

https://x.com/DenizM2505/status/1882376027676332493

Рейтингът на снощното повторение, много е, само Улиците са с по-висок в този часови период

https://x.com/DTural/status/1882326614920540275

Total | (22) | 1,96
AB | (29) | 0,99
ABC1 | (30) | 1,11

# 142
Мисля си че Суна ще е загубила бебето и може би няма да може да има деца, и ако Сейран забременее Суна ще се озлоби към сестра си и може би ще започне да и прави мръсно като се има предвид как със злоба каза на Хатуч че Сейран не може да има деца а тя единствено ще роди наследника на Корхан.

И после ще викат че Афра и Мерт си били правили ПР с връзката, то си личи кои са истинските ПР

# 143
Някой писа за цикличност в епизодите. В тази връзка щях да пиша по рано, но ни завъртяха с други неща и забравих.
Когато Ферит караше другата кола, номерът и беше 9648. И понеже сценаристите обичат паралелите, го свързах с преживяването на Сейран от 48 епизод с появата на бременната риба. Дано не съм права и да не се окаже същата ситуация със Суна до 96 епизод.

# 144
  • София
Ако това беше една нормална продукция, логиката е след всичката злоба от Суна, тя да загуби бебето и да не може да има повече деца. Но не вярвам, може и да си роди бебето, аз също очаквам загубата да е на Есме в тази серия.
Онур си каза, лошите хора не са лоши, трябва да ги разберем, те имат причина да правят тези неща.
Но виж, щом става въпрос за добрата Сейран, на нея трябва да й се изсипе ада на земята и тя да е силна и да се справи с всичко.

# 145
Ако това беше една нормална продукция, логиката е след всичката злоба от Суна, тя да загуби бебето и да не може да има повече деца. Но не вярвам, може и да си роди бебето, аз също очаквам загубата да е на Есме в тази серия.
Онур си каза, лошите хора не са лоши, трябва да ги разберем, те имат причина да правят тези неща.
Но виж, щом става въпрос за добрата Сейран, на нея трябва да й се изсипе ада на земята и тя да е силна и да се справи с всичко.

Ами аз се надявам и този път зеления фон да се е оказал прави и Суна да е изгубила бебето, защото тя написа бременност и загуба на бебе, действително наистина казаха че Суна е бременна и после Хатуч изказва съболезнования

# 146
Аз мисля,че ще е бебето на Есме.Няма да ни лишат от удоволствието,да гледаме бременна Суна и да се чудим,аджеба на кого е това бебе...Абидин,шофьор,Ферит или някой незнаен войн.

# 147
+ 1
Аз също мисля, че Есме ще изгуби бебето, а на Суна всичко ще си й е наред. Хатудж изказва съболезнования на Кязъм, а Есме липсва от сцената, така че...
Суна може да роди бебето на Абидин, може да роди бебето на Ферит, а може да роди  от извънземен посетител на нашата планета. Нищо не може да ме изненада вече.
Уверих се, че виновниците за тази продукция правят напук на фандома, за да го насъсква срещу себе си. На тях не им пука! Искам и на мен да не ми пука, но още не мога да постигна това състояние.

# 148
+ 1
Аз също мисля, че Есме ще изгуби бебето, а на Суна всичко ще си й е наред. Хатудж изказва съболезнования на Кязъм, а Есме липсва от сцената, така че...
Суна може да роди бебето на Абидин, може да роди бебето на Ферит, а може да роди  от извънземен посетител на нашата планета. Нищо не може да ме изненада вече.
Уверих се, че виновниците за тази продукция правят напук на фандома, за да го насъсква срещу себе си. На тях не им пука! Искам и на мен да не ми пука, но още не мога да постигна това състояние.

Може да са изпратили Есме вкъщи

# 149
  • София
Щом днес и в Х се изпокараха помежду си, много добре знаят какво правят ог ОГМ и какъв ще е резултатът. Понякога грешат, но в общия случай си постигат това, което са искали.

Общи условия

Активация на акаунт