Отговори
# 75
Нали всеки вярва в това, което иска.
Не вярвам, Ферит, който във втори сезон каза на Суна- "Ти не си Сейран", да си е легнал с нея.

# 76
  • София
Суна казва - Направих нещо лошо.

Ами след като толкова много хора продължават да вярват, че Ферит би направил нещо със Суна, защо и сценаристите да не продължат да въртят този въпрос. Краят е ясен, само сериите не са, че с драмите на Суна да не паднат под 4 тотал.

Много ме е яд, че накараха Афра да бърза да се прибере заради тази глупост.

# 77
Суна казва - Направих нещо лошо.

Ами след като толкова много хора продължават да вярват, че Ферит би направил нещо със Суна, защо и сценаристите да не продължат да въртят този въпрос. Краят е ясен, само сериите не са, че с драмите на Суна да не паднат под 4 тотал.

Много ме е яд, че накараха Афра да бърза да се прибере заради тази глупост.
Мистери, малко като омагьосан кръг стана. Simple Smile Толкова много хора продължават да вярват, че Ферит е направил нещо със Суна, защото сценаристите продължават да въртят и извъртат този въпрос.

# 78
# 79
Аз , не знам защо , но продължавам да защитавам жените в това дизи. Може би защото много от вас обвиняват само Суна. На Феро все му се разминава. Добре , че той се оказа съвестен и се самобичува. Иначе ако разчита ние да го съдим , все невинен ще си ходи. И при Пело беше така , и при Дияр и сега със Суна. Дава надежди , дава аванси  , при някои и други неща дава , манипулира  яко с чара си   , ама  все той жертва. Жал ми е за него в момента , но което сам си направиш , никой не може да ти го направи.
Колкото и да ме е яд на Суна , не забравям тормоза на който беше подложена заедно със Сейран. Тя може и да е завистлива , но е и много болна. Предпочитам да я лекуват , а не да я  забият в Антеп. И на Хатуч заключения хладилник няма да забравя. Видя ли я на екрана и все това си мисля. И огризките от  добрия сега баща и щедрата леля. Тия да не се преродиха ?
Това което се случи между двамата , не е само нейна грешка. Беше си с активното участие на Ферит. Когато Сейран ги намери , изобщо не изглеждаха пияни и двамата. Колко ли време е минало , че успяха да изтрезнеят ?
Да видим как ще обяснят това сценаристите. Сигурно пак Ферит невинна  жертва , а лошата Суна го е изнасилила едва ли не.
Суна и Ферит:  Той с една , две , три ....любовници - тя с един , двама ,трима съпрузи. С какво е по-лоша ?

Както вие си вярвате в комата , така аз си вярвам във вината на двамата.  Нямам намерение да хвърлям камъни само по единия.

Лека нощ !

# 80
  • София
Ами те хората го казаха в края на миналата серия, но всички вече толкова мразят Ферит, че не им повярваха.

Аз си защитавам двойката, за повечето тук е ясно желанието Сейран да си намери друг. Нищо, накрая Ферит ще се самоубие и всички ще мирясат.

И за протокола.
Изобщо не ми се гледат драмите на Суна. Искам да знам какво става със Сейран. Какви са нейните проблеми. Ще се лекува ли, какво й е. Как е преживяла тя раздялата две години. Какво изпитва това момиче. Онур е забравил тотално, че има главна героиня в стремежа си да очерня главния герой.

# 81
Извинявай, Ками, ама какви аванси и надежди даде Ферит на Суна 🤷‍♀️🤷‍♀️...
Сейран и Суна са отглеждани в едни и същи условия....Открийте разликите 🤬

# 82
Ами те хората го казаха в края на миналата серия, но всички вече толкова мразят Ферит, че не им повярваха.

Аз си защитавам двойката, за повечето тук е ясно желанието Сейран да си намери друг. Нищо, накрая Ферит ще се самоубие и всички ще мирясат.

И за протокола.
Изобщо не ми се гледат драмите на Суна. Искам да знам какво става със Сейран. Какви са нейните проблеми. Ще се лекува ли, какво й е. Как е преживяла тя раздялата две години. Какво изпитва това момиче. Онур е забравил тотално, че има главна героиня в стремежа си да очерня главния герой.

Те тотално ги заметоха под килима, не знам дали си мислят че хората искат да гледат драмите на Суна на никой не му пука за нейните драми освен на феновете и, хората искаха да гледат драмите на СейФер а не на Суна и Абидин

# 83

Колко мислиш и трябва на тази болна Суна - две три прегръдки , две целувки по бузата , няколко намигвания , първи налетя да я целува. И това ако не е надежда , какво е ?
Сега да не се чуди , защо тя се мъкне след него и  за нея  темата  е отворена.

Това че се отглеждани при еднакви условия нищо не означава. И нашите деца се отглеждат еднакво  ,но са си различни индивиди.

# 84

Психиката им е различна и се е писало тук.

# 85
Мистери, това което казаха в края на епизода беше двусмислено....аз го разбрах, че Суна го каза  само и само Ферит да не се метне в Босфора и че всъщност е имало цуни гуни Stuck Out Tongue Winking Eye
Може Евето или Рени, ако искат да преведат точните думи. :Blush

И за протокола.

# 86
Голям спор 😂
Щом е било двусмислено, пак сме на две.

# 87
В Х някой писа, че лекарката казва, че трябва да знаят, че пациентката е бременна. Май означава, че бременността е от доста време, а не на седмица. Дали е така, моля, който знае турски, да каже как са думите на лекарката.

Хатуч изказа съболезнования на Орхан и Гюлгюн, освен на Сейран. Ако бе за Есме или бебето й, съболезнованията ще са само за Сейран. Но щом са за тримата, то са за Суна или бебето й.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 23:58 от ani.zaiche

# 88

Колко мислиш и трябва на тази болна Суна - две три прегръдки , две целувки по бузата , няколко намигвания , първи налетя да я целува. И това ако не е надежда , какво е ?
Сега да не се чуди , защо тя се мъкне след него и  за нея  темата  е отворена.

Това че се отглеждани при еднакви условия нищо не означава. И нашите деца се отглеждат еднакво  ,но са си различни индивиди.
Ама това си е проблем на Суна как възприема нещата, а не та Ферит. Той не влага нищо...
Суна и Сейран са различни индивиди, спор няма....Просто Суна е лоша...Това е...Аз вече го писах- тя иска всичко  което има Сейран, в т.ч и Ферит! Видя колко зле е сестра й (като ги подслушваше като сурикат) и слезе долу да му се бута 🤬🤬🤬.. Пес.
Никакви целувки не е имало според мен!

Относно еднаквите условия имах предвид, че и двете са тормозени психически и физически...Не е само Суна...Това не може да й е оправдание.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 23:59 от Dichkata

# 89
  • София
За мен точният превод изобщо не е двусмислен. Разговорът отвън беше продължение на разговорът в неговата стая. Нищо, сега ще пишат съмнения още 10 серии, накрая Феро наистина ще скочи в Босфора, Сейран ще остане цял живот сама и край на сериала.

Преди малко излезе инфо, че Дирен също е снимал в къщата на греха, защо и какво, никой не знае. Нали рязаха.

Общи условия

Активация на акаунт