Отговори
# 60
Мистери, благодаря 🌸 за темата
Надя Б. Василева,  +1. 🌸. За мен сериалът беше терапия със самата мен, и много помъдряване и осъзнаване. Не знам как стана това...
Фрагът е глупав, видяхме Ферит с рана в гърдите, а Сейран в корема, как скочиха на крака, голяма глупост.
Просто не ми се коментира Суна, затова спирам. Не искам да и предавам повече важност, и тази и е много.

# 61
Мисля, че трябва съвкупно да пуснем към продукцията една претенция за неимуществени вреди. За причинени болки и страдания.
Аз още малко и направо си вървя към битов алкохолизъм, за вас не знам Grinning
Не ми се коментират повече глупостите на сценаристите и продукцията.
Пожелавам ви лека нощ, мисля да се наспя Simple Smile До утре

# 62
Хареса ми,"Част от мен",епизод 1.Благодаря Ками,намерих си поне малко,нещо друго.По 45 минути на ден,е все нещо.Ще го гледам по тв и няма да бързам като нашия,че виж докъде ни докара нашата психиатрия,все ми е в главата.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 22:28 от Милена Тодорова 756835

# 63
  • София
Присъединявам се с благодарност за темата и за по-добрия сериал тук в нея!

# 64
Значи ... от този фраг има две реплики, които навеждат на мисълта, че нещо е "преживяно". Едната е на отново раздвоения Ферит: "Ако не искаш тя да се разстройва така, може би ще й кажеш какво си правил със сестра й".
Другата е на Суна, която първо споменава името на Ферит, а при въпроса на Сейран, какво за Ферит, отговаря, че е направил нещо много лошо. За мен "преживяното" си остават целувките, които видяхме и които очевидно и при двамата раздрусаха психиката им. Сега... защо Суна преди смъртта си е решила да споделя това със сестра си, това за мен е неприемливо. Не може предсмъртно човек да оставя такова наследство. ТЦЪ!

# 65
В бг превода е Аз,в руския превод е Той..много важно е кое е правилното?Ако е АЗ,си признава за манипулирането над Ферит..ако е ТОЙ,тогава е лошо.

# 66
Човек на смъртно легло, чий грях признава, собствения си или на някой друг...
Леле какви работи трябва да пиша.

# 67
Хареса ми,"Част от мен",епизод 1.Благодаря Ками,намерих си поне малко,нещо друго.По 45 минути на ден,е все нещо.Ще го гледам по тв и няма да бързам като нашия,че виж докъде ни докара нашата психиатрия,все ми е в главата.

Скрит текст:
И тук има драми , но е с хубав край. Интересни теми са засегнати. 

# 68
Собствения, ама трябва да го признава навреме, а не да чака да стигне до предсмъртното легло.

# 69
Нищо и няма да може да признае засега, а после ще я видим.
Внушението е голяма работа.

# 70
Много се надявам като са казали, че пациентката е бременна да са имали предвид Сейран, но тя веднага да е решила, че е Суна, защото вярва, че тя сега не може да забременее и просто да са ни дали този кадър.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 22:48 от ganchevaaa

# 71
Няма връзка между финала на последния епизод и фрага. Сейран чу за тяхната афера, или липсата й, вече от самите Суна и Ферит. Каквото и да признае вече Суна, ще се чудим тя кога излъга? Когато каза че няма, или когато ще каже че е имало нещо с Ферит. Суна да оживява, на влака и в Антеп втора жена на вдовеца, това заслужава. Уф, и аз станах свирепа, ама тая много прекалява.

# 72
Собствения, ама трябва да го признава навреме, а не да чака да стигне до предсмъртното легло.

От лудата Суна, навреме 😶

# 73
Афито 🧿❤️🥰. Нови за мен, иначе от 2022г.

# 74
Оофф тази Суна не мога да я понасям, много ми е противна сега тя стана главната, Сейран и Ферит отново заметени под килима как от ранен Ферит в гърдите и ранена Сейран в корема и ръката пък супер бързо станаха все едно нищо не се е случило, отново не успяхме да гледаме СейФерска драма заради някакви торпеда? И сега преди някой да каже че нападам Берил, ами не я нападам а казвам истината защото е очевидно, как за нея се пише драма и тя е в центъра сега

Общи условия

Активация на акаунт