Естетични процедури за лице и тяло – 60 тема

• 50 811
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Aко толкова се притеснявате не си слагайте .

# 301
Падналият клепач в 99% от случаите е в следствие на грешна техника при поставяне от дерматолога.
Главоболието си е реакция на организма. Един път съм имала, другите пъти не - при един лекар поставян.
Главоболието е два три дни макс, да не мислите, че е месеци.

От мои познати разбрах, че е страшна психоза в момента. Отказват се масово часове  за ботокс, записани от преди. Всички са луднали от страх. Донякъде е нормално, но чак пък толкова.

# 302
Aко толкова се притеснявате не си слагайте .
Мисля,че е нормално да попитам хора, които са слагали много пъти и имат опит. И мисля,че е нормално да се притеснявам и да искам съвет. Какво значи:"ако толкова се притеснявате,не си слагайте"...Вие не се ли допитвате?

# 303
Аз писах преди седмици с питане , защо последните два пъти при поставяне на ботокс  нямаше резултат. Сега си миля че явно е бил фалшив . Някоя от вас с подобен случай ?

# 304
Ходихте ли на ретуш? Има хора , които разграждат изключително бързо , какъв Ботокс ви е бил поставян ?

Има стотици мнение за ботокса , особено последните седмици само за това се пита и пише. Руска ролетка не е , ако изберете  добър доктор , но не знам как очаквате да предвидите главоболие , един път съм имал , друг път- не , въобще не смятам , че е до лекар .
Имало е и потребители , които задават няколко пъти едни и същи въпроси за ботокса , ако желаете да си сложите се насочете към добър специалист

# 305
По ирония на съдбата, тази вечер синът ми каза,  че поема като адвокат едната пострадала от ботокс, която лежа в Пирогов. Поне ще имаме информация с какво е набодена.

# 306
При едни и същи лекари имам главоболие, а нямам друг път, също ми пада повече
или по-малко клепачът.Сменяна ми е марката ботокс, вероятно е от това, иначе нямам обяснение.

# 307
Ходихте ли на ретуш? Има хора , които разграждат изключително бързо , какъв Ботокс ви е бил поставян ?

Има стотици мнение за ботокса , особено последните седмици само за това се пита и пише. Руска ролетка не е , ако изберете  добър доктор , но не знам как очаквате да предвидите главоболие , един път съм имал , друг път- не , въобще не смятам , че е до лекар .
Имало е и потребители , които задават няколко пъти едни и същи въпроси за ботокса , ако желаете да си сложите се насочете към добър специалист
Аз съм от задаващите въпроси и то още преди да излезе нашумелите случаи с ботокса. Смятам, че. е напълно нормално да питаме и да се интересуваме, особено предвид това, че наистина е неясно от какво се причиняват увисване на клепача, падане на вежди, главоболие и другите по-ужасни бонуси, а да не говорим че почти всеки втори, май се оказва, че е имал проблем при някое от слаганията.
Аз лично смятам да заявя желание да поставим малко количество за проба и ако няма реакция тогава да направя с нормално количество. Ако не се навие лекаря, който съм избрала, просто няма да слагам и ще си ходя с бръчките.
Аз съм си с паднал клепач по рождение и не искам да засиля този ефект.. Явно не е свързано на 100% с начина на поставяне, а по-скоро е индивидуална реакция на организма.

# 308
Joana, обаче тук не сме лекари и няма как да кажем категорично едно или друго, даже по снимка.
С малко количество не виждам какво ще постигнеш, има си протоколи лекарите си го спазват.
Ако ме питаш мен по-добре не слагай, прекалено много го мислиш и вкарваш напрежение, а точно сега това не ти е нужно.
И понеже те четох в съседна тема, а днес ми е ден да си казвам всичко, в тази тема никой никого не пресира с нищо, а всеки дава личен опит и някакви повърхностни знания.
И да- закъсняла си с ботокса, защото имаш вече
бръчки.Дали ще се махнат никой не знае, колко ще държи ботоксът също.
Или пробваш, или се чудиш така.Права е Кенди в случая.Колкото и да го въртим този ботокс, повече
инфо. няма да дойде.
Моя приятелка с изразена мимика къде ли не ходя да ѝ слагат и не става.Едно, че беше
много закъсняла, второ,че не ѝ помогна поставянето, защото мимиката бързо се връща.
Това е.

# 309
Аз мисля, че всички които се притесняват, е добре да си изберат дерматолог и да се срещнат с него. И да си обсъдят всички притеснения, да споделят за всички заболявания, да кажат какви лекарства и добавки вземат. Винаги съм си говорила с лекарите, казвала съм какво искам и какво не, също и какви опасения имам. Не е имало дерматолог, който да не ме изслуша, да ми даде препоръки и да ме успокои. Казвали са ми, да може да има такава и такава странична реакция, но аз знам как да реагирам, дори ако се налага на момента.
Тук си споделяме, но при всяка реакцията е различна, няма как да се знае при друг човек какво може да се получи.
И последно, винаги има риск. Не се знае организмът на човек как би реагирал. Преценяваш си съотношението полза/риск и решаваш.
Между другото, ако бях в София, точно сега бих отишла за ботокс. Хем по-малко пациенте, хем всички лекари ще са още по-внимателни.

пп. И аз като ДХЗ четох Joana в другата тема и само мога да кажа, че не прави добро впечатление.

# 310
Аз писах преди седмици с питане , защо последните два пъти при поставяне на ботокс  нямаше резултат. Сега си миля че явно е бил фалшив . Някоя от вас с подобен случай ?

Да, при мен. Последният път ходих при Валянова и нямаше резултат дори след направения ретуш. Сложи ми някаква друга, нова марка Ботокс, и според мен това е от значение.
Предните пъти съм посещавала клиниката на др Хитова Евродерма и там ми е издържал пълни 4 месеца.

# 311
Аз не виждам нищо лошо да се пита , аз самата съм питал доста пъти , включително и на лично съобщение . Но главоболието е няколко часа , хайде стига , не е никаква болка за умиране , никой не може да ви каже дали ще се случи при вас.
Според мен , ако толкова се притеснявате и филмирате няма смисъл да слагате и д Ане ви боли нещо ще си внушите , че има проблем .

# 312
И аз не виждам как във форум някой ще даде категоричен съвет за каквото и да било, така че подобни очаквания са нереалистични. Те лекарите казват някакъв процент вероятност, а не 100% и вече решението е лично.

Подкрепям ДХЗ. И аз четох Джоана в друга тема и ми стана странно, защото в тази тема хората са доста подкрепящи и споделящи. Вече ако мнението не се харесва е  друг въпрос, но бръчките няма да се махнат независимо от това.

# 313
Да споделя и моите впечатления от последното ми поставяне на ботулинов токсин: марката е Alluzience.  Мисля че е един от малкото фабрично разредени невропаралитични токсини и е специализиран за трите зони. Ами много съм доволна - след ретуш през ноември ефектът се разгърна точно около празниците, стои си и до сега и смятам че ще издържи до април. Нямам спомен колко единици ми каза точно лекарката, но знам и видях че ми сложи от една опаковка, която довършихме на ретуша. Това ми беше второ инжектиране за 2024, общо имам 5 досега, като само след първото слагане усетих леко спадане на клепачите. Предполагам че се получи, защото настоявах да ми сложи само в гневната бръчка и чело, не исках в пачия крак. На ретуша пооправихме нещата, но отново не исках в пачи крак. Издържа ми цели 8 месеца, но при второто слагане се престраших и в пачи крак.  Марката беше Bocouture. Слагаха ми  след това още два пъти от него, но не държеше повече от 4-5 месеца, леко главоболие само първите дни, веждите повече не паднаха, но и не се "учудих" внезапно.
Миналата година  започнахме с Alluzience. За моето лице и възраст, вторият има по-добър ефект и издържливост, засега. Но пак си има главоболие първите дни.

Пред тежка дилема съм, дали да опитам с минимално количество за повдигане на ъгълчетата на устата?

Някой пита за конци- предлагаха ми и на мен в Хил Клиник, някакви резорбируеми конци, които се слагат, за да стимулират образуване на колаген, нещо като временно скеле за колагеновите нишки. Четох, мислих и отказах- лично решение и не съжалявам. Реших да коригирам по друг начин долна част на лицето /липолитик, филър/ и май ще се получат нещата.

# 314

Аз съм от задаващите въпроси и то още преди да излезе нашумелите случаи с ботокса. Смятам, че. е напълно нормално да питаме и да се интересуваме, особено предвид това, че наистина е неясно от какво се причиняват увисване на клепача, падане на вежди, главоболие и другите по-ужасни бонуси, а да не говорим че почти всеки втори, май се оказва, че е имал проблем при някое от слаганията.
Аз лично смятам да заявя желание да поставим малко количество за проба и ако няма реакция тогава да направя с нормално количество. Ако не се навие лекаря, който съм избрала, просто няма да слагам и ще си ходя с бръчките.
Аз съм си с паднал клепач по рождение и не искам да засиля този ефект.. Явно не е свързано на 100% с начина на поставяне, а по-скоро е индивидуална реакция на организма.
Йоана, а защо си. мислиш че ще си за много количество?
Аз например последния път сложих само 8, което на фона на количествата, които слагат приятелките ми(50 и нагоре) е нищожно, но лекарката ми прецени че нямам нужда от повече.

Тази марка Alluzience е непозната за мен, но на няколко места чета че е траен.
Къде го слага Елис?

Общи условия

Активация на акаунт