Мамник - нов български сериал

• 11 860
  • 135
  •   1
Отговори
# 60
Чела съм книгата, жестока е. От сериала много не очаквам, дано не съм права.
Сравнения няма как да няма, книгата и супер известна.
Купила съм Лехуса, да видим.

# 61
  • Пловдив
Включвам се и аз при вас! Прочела съм всичко на Васил Попов което е излязло до сега. Имам големи надежди за Мамника, Лехуса и на мен ми беше блудкава, беше си подготовка за третата книга. Въпреки това ще ми е интересно ако и нея я екранизират, за Аждера определено искам да го видя на екран, но няма да навлизам в детайли, да не разваля тръпката на незапознатите, но от трите там са най-интересните същества.

# 62
  • Пловдив
И аз Мамник го прочетох за 3-4 дни, хем имах две бебета на 4 месеца 😂 Много ме грабна книгата. Млада актриса са избрали за Божана, но пък поне е ново лице. Чакам го сериала Simple Smile

# 63
  • Галифрей
Иначе Екатерина Лазаревска е Божана ако някой се чуди как се казва актрисата. Тя играе в Арвент “ Код жълто” и “ Заклеваш ли се в децата”

# 64
Трейлърът изглежда супер! Дано и сериалът да е същото ниво.

# 65
Продуктиите на БНТ винаги са силни, затова и тук имам големи очаквания.

# 66
В случая това не е продукт на БНТ, а на Глобал филмс (на Халваджиян),  с негов технически екип, оператори и т.н.

“Мамник” ще го дават и по България он еър.

Вчера в интервюто Халваджиян вика “гледахме нарочно да няма известни лица в сериала” и виждаме Владо Пенев и Ели Скорчева…

# 67
  • Галифрей
В случая това не е продукт на БНТ, а на Глобал филмс (на Халваджиян),  с негов технически екип, оператори и т.н.

Вчера в интервюто Халваджиян вика “гледахме нарочно да няма известни лица в сериала” и виждаме Владо Пенев и Ели Скорчева…

Няма как да не е без Владо Пенев в главната роля. Защото той е вдъхновител на Васил Попов а и всичките аудио книги са с неговият глас. Друго,че той е най-подходящият за Емил.

# 68
  • Бургас
Днес ми попадна трейлъра!
Много ми хареса,много!

# 69
В случая това не е продукт на БНТ, а на Глобал филмс (на Халваджиян),  с негов технически екип, оператори и т.н.

Дори и да не е продукт на БНТ, те не пускат какво да е в ефира си както правят БТВ и Нова. В момента снимат продължение на "Под прикритие", което също е на Халваджиян, но ще се излъчва по БНТ.

# 70
# 71
  • София
Симпатична е тази актриса, но аз в главата ми съм си създала образ на Божана и сега ми е трудно да  се пренастроя. Laughing Дано поне очите да са различни.

# 72
И аз така, буйна къдрава тъмно червена коса си представях Simple Smile
Вие ме разколебахте за книгите, аз поръчах Лехуса и е при мен, но не съм се настроила да я почна. Мамника го прочетох за 2 дни, но Вълчите разкази ми бяха мъка. Преформърс не ме изкуши.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 15:55 от trotinettka

# 73
Не ми допада актриса за Божана, която не е с къдрава коса. Да бяха сложили руса, щом така бягат от книгата..

# 74
  • София
Лазар са го уцелили, Митко също, за Владо Пенев като Емил няма какво да се коментира, но и аз не мога да възприема тази Божана. Да видим де, може пък да успее да ми промени мнението.
Сега съм към края на Аждер и определено ми харесва, ще мога да дам мнение след края. Лехуса наистина беше май някакъв мост между другите две.
Аз пък много харесах Пермафрост и чакам и неговото продължение с нетърпение. Вълчите разкази също ми допаднаха. Не толкова, колкото другите книги, но все пак тя му е първа.

Общи условия

Активация на акаунт