Мамник - нов български сериал

• 11 829
  • 135
  •   2
Отговори
# 45
  • Галифрей
А туко що го гледах трейлъра. Страхотен ❤ Яко са го направили и звера също. Божана и Лазар са сладурковци.Това с косата е най-малкото те са взели по-млада актриса. Радвам се,че са взели нови млади лица. Мисля,че Мамник ще е един от най-добрите сериали. Скоро почвам да чета Лехуса. Нямам търпение да почне предполагам,че ще е януари.

# 46
За мен "Лехуса" беше разочарование. "Аждер" също. Но още по-голямо разочарование щеше да е ако бяха изпляскали Духовникова, Врачански и Блатечки като Божана, Лазар и Митко Simple Smile

# 47
И аз не съм очарована от Лехуса. Чак се чудя един автор ли ги е писал с Мамник.

# 48
  • София
На мен също "Лехуса" не ми допадна. В момента чета "Аждер" и не съм очарована. "Мамник" ми е любима книга. Мисля, че Васил Попов трябва да спре да издава повече книги от тази поредица. Чакам продължението на "Пермафрост".

# 49
Аз и Пермафрост не харесах 😃 почна ударно и после ми дотъпя...

# 50
Видях предаването по БНТ и веднага дойдох да видя дали име тема за сериала. Включвам се.
Трейлъра изгледах два пъти и много ми хареса!

# 51
  • Галифрей
Аз все още не съм ги чела и не мога  да кажа мнение ( нямам стори тел) Мен само ме заливат в рекламни като гледам Аждер има някакъв змей?

Скоро надявам се да излезе моята книга, тя е почти е на същата тематика с българските легенди и мистерии. Доста по различна е. Няма да сте разочаровани. Малко да си направя и аз реклама 😁❤

# 52
Еха!  Моля, сподели, когато излезе. Заинтригува ме! Purple Heart

Пропуснах, но кога излиза сериалът?
Още не съм чела книгата и се чудя дали да не го направя преди да тръгне сериала. Лошото е, че винаги книгите ми харесват много повече от екранизациите…

# 53
Не съм чела книгата и се оставям на сериала.

# 54
  • Галифрей
Благодаря ви! ❤

Аз съм чела книгата и ми хареса. Според мен се оставете първо на сериала да нямате спойлери.

# 55
Като казахте спойлери, надявам се тези, които са чели книгата да не разказват и сравняват.

# 56
Неминуемо е да се правят сравнения. Имаше много хора, които бяха чели романа, по който е направен сериала “Майките” и сравнения имаше постоянно.

# 57
Аз вече почти нищо не помня от книгата, освен че много ми хареса и бях луднала докато я изчета. Така че от мене спойлери и сравнения не очаквайте Grinning

# 58
  • Галифрей
Аз помня много добре книгата бях я прочела за два дена и ме държа на нокти и нямах търпение  да разбера какво ще стане. Спокойно  аз нищо няма да издавам. Сравнения ще правим като свърши сезона. Нека хората да се потапят в историята без да знаят нищо. Сега ясно,че ще има промени.

# 59
  • Бургас
Не съм чела книгата, не съм гледала и трейлъра ( сега ще го потърся и видя) но чакам сериала с нетърпение!

Общи условия

Активация на акаунт