Мамник - нов български сериал

• 29 640
  • 440
  •   7
Отговори
# 30
  • Галифрей
Не е тя. Спрете се с това! Друга е жената и по-млада. Показаха я в гръб и изглежда висока.

# 31
  • Варна
Мнение вече не може ли да се напише? Освен това и Неда, и Лора са високи и млади

# 32
  • Галифрей
Не не ме разбрах те, исках  да кажа да спрете с това Теодора Духовникова 😂  не беше за вас каквото й да е 😁

# 33
  • Бургас
Да, аман вече. Във всеки сериал все тя. Все едно няма други актриси в БГ.

# 34
Четох "Мамник" преди време и продължението "Лехуса" съвсем скоро. И двете книги са увличащи и се радвам, че млади български автори получават заслужено внимание. Книгите са написани добре, така че се надявам и сценарият да е добър.

Божана определено не е първа младост. В "Лехуса" студенството е отдавна далечен спомен, а действието в този роман е непосредствено сред "Мамник". Ако изберат 20-годишно момиче за героинята, няма да ги взема сериозно. И, изобщо, надявам се да не се отклоняват прекалено от оригиналния сюжет.

# 35
Знае ли се дата на излъчване или много бързам🙈🙈🙈?!

# 36
  • София
Май ще е през есента. Дата няма.

# 37
Мисля, че това трябва да е Лазар:
.
.

# 38
  • Галифрей
Нов пост от страницата им казаат,че идва скоро

Моите предположения са Януари. Надявам се да пуснат едно трейзърче скоро.

# 39
Прочетох книгата. Повече от страхотна е и нямам търпение и за сериала. Инетерсно ми е като вие четяхте книгата и се разбра, че ще има сериал кои актьори си представяхте че ще изиграят персонажите от книгата. За мен Владо Пенев е Емил, вражалицата си представях като Цветана Манева

# 40
Прочетох книгата. Повече от страхотна е и нямам търпение и за сериала. Инетерсно ми е като вие четяхте книгата и се разбра, че ще има сериал кои актьори си представяхте че ще изиграят персонажите от книгата. За мен Владо Пенев е Емил, вражалицата си представях като Цветана Манева

Най-големият ми страх беше, че ще изпляскат Духовникова и Врачански като Божана и Лазар Simple Smile Също и да не включат Блатечки, Вергов и сие омръзнали лица от сериалите. Искам да гледам непознати, необременени от други роли актьори. Единствено Емил е моето изключение. Там няма просто кой друг да бъде, освен Владо Пенев.

# 41
# 42
Официалната страница на сериала пусна буквално за 2 минути кратко видео с предполагаемата актриса, играеща Божана. Цитираше кратък текст от книгата. Изтриха го набързо, но направих скрийншот. Червена коса и красив, плътен глас. Малка ми изглежда, но всичко друго пасва. Много съм облекчена, че страховете ми за Духовникова не се сбъднаха Simple Smile

Скрит текст:

Много съм щастлива как ги излових, хахах Simple Smile Току що по БНТ представиха актрисата и е точно тази, която бях пуснала тук преди време Simple Smile
Вече има трейлър Simple Smile

https://fb.watch/DnXFRii8HT/

Неизвестни актьори са. Митко е бруталееееен, точно такъв образ си представях Simple Smile
Лазар е симпатяга, той също е по-млад.

# 43
  • София
Страхотен е трейлъра. Но защо Божана не е с къдрава коса.

# 44
Благодаря за темата! Понеже видях, че ще излъчват сериала по БНТ1 и веднага влязох да проверя дали има пусната тема за него.
Ще го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт