Мамник - нов български сериал

• 11 860
  • 135
  •   1
Отговори
# 105
Като цяло Мамник си е завършена история. Така че няма проблем да се прочете само тя

# 106
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Като цяло Мамник си е завършена история. Така че няма проблем да се прочете само тя

Това ме интересуваше. Благодаря.

# 107
Аджер друга негова книга ли е?
Аждер. Но доколкото знам е тотал щета, по това, което чета и тук, във форума, и във ФБ групата "Какво четеш".  Отрицателните мнения са от хора, харесали предните му книги.

# 108
Аждер е свръхдоза отвсякъде. Авторът е изгубил мярката и е забъркал безумна шльокавица от предания, роментъзи, соц-крими сюжетна линия плюс актуалните от лятото пожари и пресъхнали язовири. Звучи като калпаво разказана приказка. Интересните герои са изтикани встрани за сметка на змея и змейовите булки.
Вана с лед му трябва на Попов.
Малка редакция: историята на святочера Бранимир, пространно изложена в няколко глави, би следвало да е отделна книга. Става разказ в разказа и, четейки, имах усещането за тунела безкрайност. Леко дранещ е и съвременният език на героите от древността, от което романът губи.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 12:26 от BillieCross

# 109
  • Галифрей

# 110
Ето малко повече информация за главната актриса:
- Екатерина Лазаревска е завършила НАТФИЗ през 2023 г. в класа на проф.д-р Атанас Атанасов. В същия клас са учили две от звездите на сериала "Войната на буквите" - Даниел Върбанов и Александра Лашкова;
- Участва в пиесата на театър "Артвент" - "Код Жълто", където си партнира с Аня Пенчева, Анелия Луцинова и Весела Бабинова;
- Участва в италиански продукции като наскоро излезлият "България amore mio", където играе Мария - най-добрата приятелка на Юлия (Александра Лашкова);
- Участва в късометражния филм "The Journey of a Mattress" (на български - "Пътешествието на един матрак");
- Първата й голяма и значима роля е тази на Божана Горнева в предстоящия сериал на БНТ "Мамник".

P.S. Екатерина Лазаревска и Александра Лашкова ще бъдат гости в предаването "В ритъма на града" тази събота, 29.11, от 11.30 ч. по БНТ1

# 111
До колкото знам участва и във постановката " Заклеваш ли се в децата " заедно със Влади Зомбори и Весела Бабинова . На мен мацката ми е симпатична . Ново лице , но дано да може и да играе .

# 112
Adoralova , вече има и Лехуса на хартия. Аз я имам, но нещо не стигам до нея.
Аз от промото съм малко разочаровано от актьорските дарби на Божана и Лазар/ не им знам имената/, дано ме опровергаят. Имам чувството, че в НАТФИЗ ги учат да гледат умопомрачено, да шепнат и да крещят.

# 113
  • Галифрей

# 114
  • София
Чакаме сега и Митко. Grin

# 115
А Владимир Пенев коя роля изпълнява?

# 116
  • Варна
А Владимир Пенев коя роля изпълнява?
на Емил

# 117
# 118
  • София
Е, от кога го чакам. Не ми е познат, но ми пасва визуално на образа. Айде сега да видим коя актриса ще играе
Дана - вражалицата.

# 119
На мен ми е интересно кой ще играе Делян - с него започна всичко и той беше от основните сюжетни линии.

Общи условия

Активация на акаунт