Мамник - нов български сериал

• 49 431
  • 738
  •   7
Отговори
# 720
  • В полите на Пирин планина
Не мисля, че в тази тема някой хейти. Всички имаме право да си изкажем мнението. Критиката не е хейт.

# 721
Предлагам да не се обръща внимание на трола, така мисля да процедирам вече.

# 722
  • Бургас

Иначе сега прочетох, че Лазаревска била от Република Северна Македония и не е като да няма никакъв опит с камера - играла в сериала "Белези" и "България Аморе Мио". И в интервютата се държи свито и затворено, трудно си оформя изреченията.
Преди няколко дни гледах един подкаст, в който водещата при представянето й каза, че майка й е сръбкиня, бащата хърватин, а е живяла в РС Македония. Та трябва да признаем, че момичето говори много добър български. Съвсем леко се усеща на места по- особено произношение... Тя дори сподели, че е работила и за леко понижаване на тембъра... Нека му дадем шанс на момичето. И за мен не е перфектна, но то кой е!?

# 723
  Друга критика според мен не е градивна и даже ми изглежда умишлено злонамерена.
От продукцията на Мамник ли сте, че да ни казвате какво да пишем и да не пишем? LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Иначе сега прочетох, че Лазаревска била от Република Северна Македония и не е като да няма никакъв опит с камера - играла в сериала "Белези" и "България Аморе Мио". И в интервютата се държи свито и затворено, трудно си оформя изреченията.
От феновете на "Мамник" съм. Върлите. И не ми харесва такава остра и груба критика, сякаш Вие хейтърите сте единствените, които имат право на мнение, че пък то е и правилно от всичко на горе. Не ми харесва, че не търпите друго мнение и само Вашето изглежда в очите Ви доказано вярно. И не ми харесва за трети път така грубо някой да ми коментира поста сякаш съм в робска и тиранична страна, а не в свободна България, и Вие сте ми поробител или диктатор!
Благодаря!
Живеем в свободна страна и всеки има право на мнение, дори когато не се харесва.
Това важи и за хората, които не са на твоето мнение. Или?

Тепавичарова не мога да възприема за ролята на Божана. Телбис - донякъде.
Не се сещам за друга актриса, но тази определено е много далеч от описанието в книгата, а и от моите представи.

# 724
  • Другата България
Разбира се, че всеки има право на мнение.
Но е против правилата на форума да се коментират другите потребители и техните мнения, още повече когато не сме съгласни с тях.

# 725
  • Пловдив
Eва Тепавичарова е ужасна, в никакъв случай. Хубаво е, че са дали
шанс на млада актриса. Вечно едни и същи физиономии въртят.
+1
Освен това, в момента /погледнах актуални снимки, да добия представа/, Тепавичарова би била едричка за ролята на полицай...

Добро си е момичето, дето играе Божана 👍

П.П. Не съм чела книгата, та се чудя дали възрастният човек, който винаги казва, че е гладен /"Венци", може би?/ няма по особена връзка с мамника и не изразява гласно неговия "глад"...

# 726
Хайде сега едричка била за полицай. Там да не ги мерят на килограм?

# 727
  • Пловдив
Е, налага им се и да минават изпити по физическа подготовка 😉

# 728
Екатерина е хубаво момиче , аз се радвам че виждам непознато лице на екран . Радвам се че не избраха някое лице от последните 10 години което да се явява във всеки филм или сериал като Дария Симеонова, Луиза Григорова и други . Не остана до другият епизод, интересно ми е какво ще бъде съдбата на орнитолога , както и дали ще намерят синът на Емил. Както и да видя развитие в образа на Лазар .

# 729
Минават без проблем.

# 730
  • В полите на Пирин планина
Венци е с деменция.

# 731
Тя Божана в книгата е стройта хубавица - не приляга да сложат по-едра.

# 732
До сега май всички старци от старческият дом имат някакви проблеми . Някой с деменция , друг със сомнамбулизъм . Май това е като някакъв вид проклятие може би от самият  Мамник ? И дали бащата на Божана в действителност се е самоубил ? Това ми е интересно .

# 733
На мен ми харесва как играе Божана. Радвам се да видя ново лице.

# 734
Тъмно беше и не знам дали просто на моя екран не съм видяла, но доколкото си спомням в книгата беше описано ясно какво напада Граматиков. В епизода показаха само как нещо се засилва към него.

Жасмина, в романа бащата на Божана не се е самоубил. Починал е от болест. А сценаристите какво са ни приготвили може да гадаем.

Общи условия

Активация на акаунт