На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 620
  • 421
  •   1
Отговори
# 105
На косата има къщички. Горе са с две спални, и аз спях долу в хола. Пред всяка има барбекю. Точно на плажа са. Само че трябва да си пазарувате от магазина, защото е само къща под наем, няма храна. Има Лидл, Т маркет, и множество магазини. Без глутен значи без брашно, нали? Значи всеки магазин ще е ОК, ако се внимава какво се купува. Успех!
А ние в момента сме в Поморие, откриваме сезона Simple Smile Вчера предиобед на центъра имаше празнична програма, подаряваха козунаци и яйца на децата. Ммммм Simple Smile
Някакъв линк имаш ли или наименование на тези къщички да ги потърся в нета?
https://ganevi.com/

# 106
Някой тези дни да е бил на плаж,как е водата? Иска ми се утре да прескочим за ден до Поморие на плаж, но ме притеснява че водата още не е достатъчно топла като за дете,което не излиза от нея Rolling Eyes

# 107
Някой тези дни да е бил на плаж,как е водата? Иска ми се утре да прескочим за ден до Поморие на плаж, но ме притеснява че водата още не е достатъчно топла като за дете,което не излиза от нея Rolling Eyes
Добре е, особено на плиткото е по-топла, гледам влизат си децата и доста стоят...По моя преценка е към 24 градуса.

# 108
Момичета, другата седмица отпътуваме за Уейв, но искам поне 2-3 дни да водя бебето на хубав пясъчен плаж в Поморие. Този на Уейв не става. Къде мога да паркирам най-близо до Южния, за да може бързо и лесно да повлека всички неща, които нося за бебето и плаж с него?

# 109
Какви забавления има за деца? На 7 г е моето. Има ли лунапарк? Ако има, хубав ли е, има ли блъскащи колички, бънджита, батути?

# 110
В центъра има малък лунапарк с виенско колело и блъскащи се колички. Бънджи, поне през май, нямаше, ама през сезона ще има повече атракции вероятно.

# 111
  • столицата
Таксата за общинските паркинги е 12лв за 24 ч, но можеш ли да влизаш и излизаш в този часови диапазон или всяко влизане ти се брои за ново, независимо дали и в 24 часовия интервал?

# 112
Може ли малко помощ.
От 28.06 до 01.07 децата са на състезание по математика в Несебър.
Те са двудневни, като първото дете е от 9 часа на 28,06

Кажете ми ако знаете, дали транспорт има от Поморие до Несебър и колко време се пътува. Просто съм ужасена ... за да се класират на това състезание цяла година се трепаха. А сега, заради баща им, в последния момент започнах да търся хотел в Несебър, и не намирам нищо в околността на училището. Затова обмислям да отседнем в нашия ап. в Поморие, и с транспорт - ако има редовен. В 8,45 в събота трябва да сме в Несебър
Благодаря ви

# 113
  • София
Може ли малко помощ.

Кажете ми ако знаете, дали транспорт има от Поморие до Несебър и колко време се пътува. Просто съм ужасена ... за да се класират на това състезание цяла година се трепаха. А сега, заради баща им, в последния момент започнах да търся хотел в Несебър, и не намирам нищо в околността на училището. Затова обмислям да отседнем в нашия ап. в Поморие, и с транспорт - ако има редовен. В 8,45 в събота трябва да сме в Несебър
Благодаря ви

https://diesbus.com/index.php/bg/avtobusni-linii

Линии 7 и 10 са за вас .

# 114
  • В.Търново
Може ли малко помощ.

Благодаря ви
Просто хванете такси. Не рискувайте с тези автобуси.

# 115
Здравейте искам да попитам в Поморие старият град маже ли да се обикали пеша нашия хотел се намира близо айвазовски парк,че сме  с дете примерно да отидем до долната част където е пристанището? И ако е далече има ли някакво автобусче дето обикаля новия и стария град

# 116
  • столицата
Обикаля се пеша спокойно. Иначе има и влакче, но дали вече се движи, не знам.

# 117
Има ли (много) водорасли на южния плаж?

# 118
Има ли някой в Поморие в момента, как е водата, и духа ли? Утре пристигам с малките и съм малко притеснена, че просто ще студуваме 😕

# 119
Не съм в Поморие в момента, ама какъв студ?! Ето я прогнозата. Над 30 градуса на морето си е брутална жега.

Общи условия

Активация на акаунт