На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 622
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
Прогнозата е ясна, но освен, че има слънчице на нея, има и показатели за вятър, които е полу силен и силен за края на следващата седмица. Интересува ме това.

# 121
Ами, не знам, за студуване говорите… При 30+ градуса в комбинация с вятър много по-обезпокоителен е рискът от изгаряне, особено с малки деца. Използвайте предиобеда за плаж, обикновено вятърът излиза или се засилва следобед.

# 122
Малко да ви разсмея - ще наплюнчим пръстче и ще разберем откъде духа вятър. За по-точна прогноза ще гадаем по звездите.

# 123
То в Стария град винаги следобяд и вечер си духа край морето.

# 124
  • София
Сега се връщаме от плажа в Стария град.Водата е топла,има лек ветрец,подходящо е за деца към момента.Вчера имаше голям вятър и жълт флаг,онзи ден червено знаме.Днес се порадвахме на зелено.

# 125
Ама молА ви се, как смее да духа! Wink

# 126
  • Бургас
Водата за мен лично е хладка още, поне в Бургас /в Поморие е почти същата, когато съм сравнявала/.

# 127
23 градуса е все още водата.Не е чак толкова топла.

# 128
Водата за мен лично е хладка още, поне в Бургас /в Поморие е почти същата, когато съм сравнявала/.
И за мен си е студена,но за децата явно не Grinning в четвъртък бяхме на плаж в Поморие, а в петък в Равда ,влязох 2 пъти за по 3-5 минути,но и двата пъти ми беше студено и доста неприятно. Децата на плиткото обаче не излязоха цял ден

# 129
  • Somewhere over the Rainbow
Момичета, извинете ме ако вече е писано, но има ли някакъв неотложен кабинет в Поморие (не говоря за спешна помощ, а за настинки, вируси и т.н.)? Как процедирате в такива случаи?

# 130
  • София
В стария град има болница/поликлиника.
Би трябвало дете със здравна книжка да прегледат.

# 131
  • София
Аз отдавна не съм дете, през 2018 бяхме в Поморие, със здравната книжка ме прегледаха в поликлиниката и ми назначиха лечение.

Не ми взеха и потребителска такса, ако добре помня .

Доста се учудих .

# 132
  • София
Някой ходил ли е на лятното кино в Поморие? Духа ли?
Тъй като в стария град на плажа все си е ветровито.

# 133
Перфектно е лятното кино
Много пъти сме ходили

# 134
  • Сливен
Здравейте. Как е времето в Поморие - жега ли е 😄. Шегата на страна - в Поморие има ли Държавна кухня или по-скоро, частни кухни разнасят храна? 🤔 Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт