На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 26 341
  • 421
  •   1
Отговори
# 135
За Поморие – не знам,но днес в Слънчев бряг,(който е наблизо),на електронното табло при х.Кубан беше изписано "37 градуса".

# 136
Здравейте. Как е времето в Поморие - жега ли е 😄. Шегата на страна - в Поморие има ли Държавна кухня или по-скоро, частни кухни разнасят храна? 🤔 Благодаря.
Преди 2-3 години  бях намерила Ам- ам и Хепи бебе ,като и двете доставят от Бургас. Едните имаха пункт в Поморие, а другите доставяха на адрес и аз избрах тях ,но не помня коя от двете фирми беше Rolling Eyes тогава търсех информация с гугъл за да се свържа с тях,предполагам и сега ще излязат контакти.

# 137
Помощ, моля....къде да заведа 3 годишно с болка в ухото? В събота...

# 138
В болница в Бургас.

# 139

Можете да пробвате първо с фитосвещи:
https://galen.bg/fitosveshti

# 140
Здравейте. Как е времето в Поморие - жега ли е 😄. Шегата на страна - в Поморие има ли Държавна кухня или по-скоро, частни кухни разнасят храна? 🤔 Благодаря.
Миналата година бяхме близо 5 месеца в Поморие и бях записала дъщеря ми в частна кухня Ам-Ам. Намира се на ул.Петко Каравелов  №3 с работно време всеки делничен ден от 11,00ч. до 12,30ч.  На нас като локация ни беше ок, сравнително близо до вкъщи. Ако искате да имате меню за събота и неделя, трябва да се вземе в петък и едното се повтаря. Доставят от Бургас. Като вкус не е уау, но дъщеря ми го хапваше. Десертите са доста сладки (по мое мнение).
Иначе миналата година имаше опция и за Фуристо като менюто се взема от една пекарна ЗИА, но по мои спомени мисля, че предварително трябва да си си платил. Не съм ги пробвала.

# 141
Здравейте, тази година ще сме за пръв път в Поморие. Включвам се в тази тема, за да разбера какво ни чака.

# 142
Здравейте! Търся студио за трима в Поморие. Бихте ли ми препоръчали място от което сте останали доволни и ако може и контакти.

# 143
  • София
Здравейте! Търся студио за трима в Поморие. Бихте ли ми препоръчали място от което сте останали доволни и ако може и контакти.

Вила Рос-Мари в новия град .

# 144
Е,то е малко късно за препоръки🤔. В активен сезон е заето в повечето време,как ще нацелите точното място за вашите дати?

# 145
И аз търся стая 2+1 в Новия град от 13.07, препоръчайте ми спретнати семейни хотелчета, че ще е трудно с местата по това време.

# 146
  • София
Ние бяхме в House with garden, апартамент, но има и студия. Чрез Букинг резервирахме. Локацията е ТОП, в центъра на стария град, хем е близо до пешеходната, хем е тихо. До плажа е към 8-10 мин.

# 147
И аз търся стая 2+1 в Новия град от 13.07, препоръчайте ми спретнати семейни хотелчета, че ще е трудно с местата по това време.
Препоръчвам Къща за гости "При Стойко" - ул Мусала 32 в новия град.
Миналата година бяхме там, с включена закуска, на нормални цени. Климатик, хладилник, телевизия. Ресторанта е тих, с отлична кухня.
Съжалявам, че резервацията ни при тях за тази година пропадна по здравословни причини...

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 11:43 от tetka_the_best

# 148
Когато за първи път видях плажа зад х.Феста Поморие Ризорт,се смаях! Съвсем като на картичка от екзотична южна дестинация! Уютно закътан,ситен-ситен бял пясък,гальовно топла морска вода...

# 149
В новия град са предимно хотели и апартаментни комплекси. Стая под наем в къщи за гости, в семейни хотели и квартири по-добре търсете в старата част.

Общи условия

Активация на акаунт