На почивка в Поморие сезон 2025

• 12 555
  • 208
  •   1
Отговори
# 150
И аз търся стая 2+1 в Новия град от 13.07, препоръчайте ми спретнати семейни хотелчета, че ще е трудно с местата по това време.
Препоръчвам Къща за гости "При Стойко" - ул Мусала 32 в новия град.
Миналата година бяхме там, с включена закуска, на нормални цени. Климатик, хладилник, телевизия. Ресторанта е тих, с отлична кухня.
Съжалявам, че резервацията ни при тях за тази година пропадна по здравословни причини...
Близо ли е до плажа, гледах го на картата стори ми се по-навътре.

# 151
Здравейте, има ли в близост до Поморие къмпинг или бунгала?

# 152
  • Свищов
Препоръчвам Нерея Палас в Новия град. Били сме 2 пъти и много ни хареса. За плъжа просто трябва да пресечеш улицата и си там. Виждам, че вече не се предлага от Букинг, но намерих студио в комплекса, което се отдава и има свободни дати:
Nereya Palace Studio Mona

# 153
  • София
Във Феста Поморие Резорт има и собственици, които отдават студиа.До хотела също към Сънсет. Хелиос от др. страна.
Сезона е слаб. Феста е пълен, но местните споделят, че и в стария град и в новия е слабо.

# 154
Здравейте! Има ли мами с деца от Поморие тук в групата?
Моля да ми пишете на лични! Ще се радвам да с запознаем и обменим информация!
Благодаря!

# 155
Намерих апартамент в Стария град, малко е далеч от плажа (до Малая Русия), но нямах много избор.

# 156
Натъкнах се на къща Узунови в Новия град, изглежда прилично, сравнително нова е, някой има ли отзиви?

# 157
Проверете бунгала Мак.

# 158
Проверете бунгала Мак.

Бунгала има в началото на Поморие (преди аквапарка вдясно) и на косата.

За търсене на квартири, бунгала, хотели, ресторанти и т.н. независимо за къде, най ми е удобно през гугъл карти...пробвайте Wink

# 159
Намерих апартамент в Стария град, малко е далеч от плажа (до Малая Русия), но нямах много избор.

Според мен никак не е далеч от плажа (на Софарма), ако правилно се сещам къде е.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 14:15 от NellyN

# 160

Според мен никак не е далеч от плажа (на Софармаси), ако правилно се сещам къде е.
Да, права си, гледах на картата 2 пресечки. До сега винаги сме били на първа линия (Бриз1) и сега всичко ми се струва далече 😆

# 161
Според мен нищо в стария град не е далеч Simple Smile

# 162
И ние така, досега все на Европа близо до Софарма, сега маалко по-далеч (трета линия) и го преживявам.Grinning

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 14:15 от NellyN

# 163
  • у дома
Препоръчвам къща за гости"Димана"

# 164
Момичета и момчета, да ви питам, понеже от 2019-та не съм била в Поморие, а тогава бяхме с кола. Тази година решихме с автобус, че не ни се занимава с търсене на паркинг. Автобусите още ли спират зад градинката (на идване от София) и пред градинката, срещу автобусите за Бургас (посока София) , или има някаква промяна?

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 14:16 от NellyN

Общи условия

Активация на акаунт