На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 667
  • 421
  •   1
Отговори
# 270
Все се чудя Киселяка знае ли си партизанското име и колко е популярен тук Simple Smile
Да вземе да си сложи една табела Wink))

# 271
Той отваря в 17 часа, обаче.
И да ви кажа, че така се наложи, да ида при конкуренцията отсреща, Олимпия. Ами, макар че вече години наред съм фен на Киселяка, на конкуренцията става по-бързо и е по-късно. Цацата я чакаш 5-6 минути и е осолена. Скумрията си я чакаш пак 25, но е печена филе, двустранно. Докато на Киселяка е печена цяла риба и е безсолна. В Олимпия е с 50 Ст повече на 100 гр, но хора няма, има много места за сядане и може би отваря и преси 17, тоест е целодневно??

# 272
А на обяд не работи ли Киселяка? Иначе за вечер, моя колежка ми препоръча павилионче на Борис някъде, но без маси. Рибата била добре и на добри цени. Като се застане с лице към площадчето в центъра и една синя сграда, се тръгва по Борис, но наляво. Има там един метъл магазин, малко по-натам от него на отсрещния тротоар. Преди са били палачинки, сега е рибка. Като дойдем, ще го преслушаме.

# 273
  • София
В Олимпия си работят целодневно и всичко се прави на момента без ограничения тип 200гр.+,може и по 100гр.
Не препоръчвам рибата при Киселяка,по-добре всяко друго павилионче..

# 274
Ами ММ миналата година от павилионче за риба в новия град си докара стомашни проблеми, та е хубаво да си споделяме. Не мога да посоча координати за съжаление.

# 275
Ами ММ миналата година от павилионче за риба в новия град си докара стомашни проблеми, та е хубаво да си споделяме. Не мога да посоча координати за съжаление.
.

О, да. Преди години от цаца в Китен бяхме получили жестоко хранително натравяне, с температура, повръщане, ужас. Дълги години не смеех да погледна цаца. В Поморие не ми е случвало досега.

# 276
Сетих се, срещу Феста, по диагонал на автобусната спирка.
Важно си е рибата да е прясна и добре съхранявана.

# 277
Много хубава пържена риба и др рибни неща има също срещу Санаториума,малко по нагоре

# 278
Здравейте може ли да ми обясните кое е това заведение  Киселяка така и не разбрах

# 279
Здравейте може ли да ми обясните кое е това заведение  Киселяка така и не разбрах
.

Тръгвате по "Нео Анхиало" от "Солна" посока морето,покрай Общината вървите. На първата пряка след Общината, вляво малка уличка и има две синьо бели капанчета. Първото е скара, второто е риба (Киселяка). По напред дадох снимка. Работи от 17.00ч.

Най после в Поморие. Обаче тесла, бая вълни има, днес на два пъти ме събориха, на плажа на Софарма. Уж жълт флаг, ама вълните си ги бива,за мен са си като за червен. Дано се поукроти, че аз се страхувам от вълни и мразя да ме събарят.

# 280
  • плевен
Привет! Търся мнения за хубава храна покрай Феста ризорт.И рибка да вкъщи.

# 281
Здравейте може ли да ми обясните кое е това заведение  Киселяка така и не разбрах
.

Тръгвате по "Нео Анхиало" от "Солна" посока морето,покрай Общината вървите. На първата пряка след Общината, вляво малка уличка и има две синьо бели капанчета. Първото е скара, второто е риба (Киселяка). По напред дадох снимка. Работи от 17.00ч.

Най после в Поморие. Обаче тесла, бая вълни има, днес на два пъти ме събориха, на плажа на Софарма. Уж жълт флаг, ама вълните си ги бива,за мен са си като за червен. Дано се поукроти, че аз се страхувам от вълни и мразя да ме събарят.
Благодаря открих го днес щи си вземем рибка:smiley:

# 282
Здравейте! За първи път посещаваме Поморие. С малко дете сме и решихме да си наемем апартамент, с кухня, защото не знаех дали няма да ми се наложи да му приготвя нещо. В последния момент избирахме, нямахме много избор като цяло. https://www.facebook.com/share/19Ho3Ai3ZH/ запазихме в апартаменти Аризона. За първи път не търсих отзиви и много съжалявам. Има кухня,но уредите не работят,има неизползваема посуда, мравки. За 4 дни нито веднъж не почистиха, нито смениха кошчетата. Меко казано сме разочаровани. Иначе града ни хареса и ще се върнем с надеждата,че ще попаднем на по- хубаво място за спане. Пиша поста с цел да не се лъжат и други хора и да си дават парите. Хубаво лято на всички !!!

Жалко, иначе сградата е супер близо до плажа, цената е прилична, точно тях ги заглеждах, макар че вече сме резервирали на друго място. То ние не готвим, но някой път си вземаме по някое готово кебапче или рибка, режем салатка за обяд. Но с мравките и неизползваемата посуда ме загубиха (е, не че не мога да си взема от София /или там на място пластмасови чинии и прибори, ама не си е работа).

Имат ли поне комарници?
И комарници  няма....

# 283
Мерси, Ралица. Значи ги описвам.

# 284
Здравейте! Запазили сме си нощувки в Хотел Ели. Мислим да оставим колата на някой от платените паркинги и да се движим изцяло пеша. Та кой плаж в близост до този хотел бихте препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт