На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 676
  • 421
  •   2
Отговори
# 255
Здравейте,някъде около северния плаж има ли места за хапване или за вкъщи рибка на поносими цени?С две деца сме,бюджета не кой знае колко голям.

# 256
Здравейте! За първи път посещаваме Поморие. С малко дете сме и решихме да си наемем апартамент, с кухня, защото не знаех дали няма да ми се наложи да му приготвя нещо. В последния момент избирахме, нямахме много избор като цяло. https://www.facebook.com/share/19Ho3Ai3ZH/ запазихме в апартаменти Аризона. За първи път не търсих отзиви и много съжалявам. Има кухня,но уредите не работят,има неизползваема посуда, мравки. За 4 дни нито веднъж не почистиха, нито смениха кошчетата. Меко казано сме разочаровани. Иначе града ни хареса и ще се върнем с надеждата,че ще попаднем на по- хубаво място за спане. Пиша поста с цел да не се лъжат и други хора и да си дават парите. Хубаво лято на всички !!!

# 257
В такъв тип апартаменти (частни), никой не ти чисти,не хвърля боклука,не сменя чаршави и кърпи и даже често няма и кърпи. Уредите честно не работят,има някаква посуда колкото за снимките и тн... Това е положението. Нищо общо с хотелите няма. Да не говорим как съм била на места дето се прибирам инцидентно от плаж и съм заварвала собственика там-не че да те краде,ами да провери дали не правиш нещо нередно...  Кво да ти кажа

# 258
Здравейте! За първи път посещаваме Поморие. С малко дете сме и решихме да си наемем апартамент, с кухня, защото не знаех дали няма да ми се наложи да му приготвя нещо. В последния момент избирахме, нямахме много избор като цяло. https://www.facebook.com/share/19Ho3Ai3ZH/ запазихме в апартаменти Аризона. За първи път не търсих отзиви и много съжалявам. Има кухня,но уредите не работят,има неизползваема посуда, мравки. За 4 дни нито веднъж не почистиха, нито смениха кошчетата. Меко казано сме разочаровани. Иначе града ни хареса и ще се върнем с надеждата,че ще попаднем на по- хубаво място за спане. Пиша поста с цел да не се лъжат и други хора и да си дават парите. Хубаво лято на всички !!!

Жалко, иначе сградата е супер близо до плажа, цената е прилична, точно тях ги заглеждах, макар че вече сме резервирали на друго място. То ние не готвим, но някой път си вземаме по някое готово кебапче или рибка, режем салатка за обяд. Но с мравките и неизползваемата посуда ме загубиха (е, не че не мога да си взема от София /или там на място пластмасови чинии и прибори, ама не си е работа).

Имат ли поне комарници?

# 259
  • София
Ние сме много доволни от House with garden. Всичко си работеше, даже имаше пералня. Имаше кърпи, всеки ден влизаха, изхвърляха боклука, чистеха. Веднъж смениха чарпафите за 6 дни.

# 260
Пишат си в анонса, че предлагат почистване и смяна на спално бельо Angry
Оставете отзив в Гугъл, така ще могат да го видят повече хора.

# 261
Здравейте,
Ние сме за втора година в Поморие. Оставям няколко препоръки, ако планирате почивка в района:

1. Birra Bulgaria

Място за любителите на бира. Персоналът не говори много български, но бирата е страхотна – определено си струва.

2. Luna Rossa
Отлично място за вечеря – хубава храна и перфектно обслужване. Препоръчвам да си направите резервация, особено вечер.

3. Ресторант "Свети Георги"
Пробвахме го за първи път тази година. Имат много приятна храна и хубава лятна градина в самия център. Обслужването беше малко хладно, но кухнята компенсира. Резервация е силно препоръчителна.

4. Разходка с лодка
 30 минути – 15 лв на човек. Ако искате снимка, която е изкарана  – допълнително 10 лв. Публикуват ги във Facebook. Black Pearl Pomorie

5. Зоопарк Бургас
Препоръчвам да отидете сутрин, когато отваря –  става доста горещо. Шапки – задължително!
Билетите са 12 лв. Има допълнителни зони за контакт – капибарите струват 15 лв, но бяха доста поспаливи, така че не знам дали си заслужава. Преди да купите билети за допълнителните зони, огледайте животните – билетите се взимат отделно от едно кафене вътре.

6. MIO Gelato
Любимото ни място за сладолед! Горещо препоръчвам вкуса “Лотус”.

7.Лятно кино
Много приятно за по-кратки филми или семейна вечер. Ако сте по-късно на прожекция – вземете си връхно.

8. Бързо хранене “Олимпия”
Перфектно място за цаца и пържени картофи. Внимателни сме с храната, но до момента не сме имали проблеми след тях.

# 262
Относно разходката с корабче, стори ли ми се или бяха две? Има ли значение на кое, някаква разлика във времетраене, маршрути и може ли предварително да се запазва?

# 263
Относно разходката с корабче, стори ли ми се или бяха две? Има ли значение на кое, някаква разлика във времетраене, маршрути и може ли предварително да се запазва?

Честно казано, ние отидохме предишната вечер и видяхме програмата за седмицата. Май има няколко, но ние се качихме на вечерното Black Pearl. Гледам, че всеки ден часовете май се разминават. Та може да погледнете таблото.

# 264
Корабите са май три, цената е еднаква.
Кук, Черната перла и Оркинос. Кук е доста голям, а последния много малък. Ние по стечение на обстоятелствата бяхме с него, позволиха на децата да покарат кораба, бяха много щастливи.

# 265
Има и лодки за ловече на риба, мисля че Оркинос е едно от лодките, които може  и да се иде на риболовНо се тръгва рано сутринта, 7,30 да сте се върнали. Ходили сме - времето минава неусетно и децата се забавляваха. Каквото хванеш, си вземаш за вкъщи Simple Smile

# 266
Ние всеки път се качваме на Оркинос. Капитанът даже ни познава вече. Тази година се качихме за първи път на пиратския кораб, защото децата настояваха. Преди години бяха по-малки и не разбираха особено Grinning Забавляваха се доста Simple Smile

Корабчета тръгват и като пуснат фонтаните и може да ги гледате откъм морето.

Хайфордис, много хубави препоръки!

# 267
Само аз ли не мога да го намеря този киселяк 🤦‍♀️ Тази сутрин станах рано и тръгнах го търся и като стигнах общината гледам гледам и нищо не видях 🤣
Ако може малко помощ какво да търся,капанче ли е,има ли си име,какъв цвят е дори би ми помогнало да се ориентирам.

И в този ред на мисли,има ли място от където можеш да си купиш прясна риба директо от рибарите.

# 268

Това в синьо и бяло, оградих го. Ако увеличиш снимката, ще видиш че пише риба. На гърба на общината някак се пада.

# 269

Това в синьо и бяло, оградих го. Ако увеличиш снимката, ще видиш че пише риба. На гърба на общината някак се пада.

В стари теми имаше пост в който пише,че е до общината,та седя си тази сутрин пред общината и се 👀 и нищо 🤣

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт