На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 659
  • 421
  •   1
Отговори
# 300
е, всеки да си пътува както иска Simple Smile

# 301
Здравейте! Къде в стария град е най-хубав плажът?

# 302
Мен и без пари да ме возят, на влак не се качвам. Не и докато не бъде подновена изцяло инфраструктурата и да стане луксозен превоз (мечти). Но заради ужасителния проблем с паркирането в Поморие, с мъжа ми този път тръгнахме с автобус. Не е най-доброто, ама си спестяване разправиите с паркирането. Но ако човек е с деца....е тегава работа

На въпроса за най-хубавия плаж, ми се струва, че са еднакви (чувала съм, че пред Гранда е най-хубав, ама ни е далече и не сме ходили). Според мен, където е най-близо до хотела.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 14:03 от NellyN

# 303
Ама до Поморие са пуснали влак ли? От Бургас?

# 304
  • София

Много отдавна има линия от Бургас до Поморие, но не е електрифицирана.
Влак едва ли някога ще пуснат.

Преди години ББ искаше да пуска влак до Слънчев Бряг, така си остана, само идеята.

# 305
Говорим за София-Бургас (изобщо до Бургас). Иначе от Бургас до Поморие са автобуси почти градски, през половин час. Или поне така бяха преди няколко години.

# 306
  • столицата
Когато човек е без деца и не е предвидил да обикаля по крайбрежието, вариантът с публичен транспорт е доста приемлив.
Паркирането още в средата на юни си беше неприятно, а сега вероятно е почти невъзможно в района  на Айвазовски и Софарма.
А Софарма май е станало старчески дом?

# 307
Вчера ми направи впечатление, че Софарма е дом за възрастни - Сердика.

# 308
  • на земята
Здравейте ,имаме едни гости от чужбина и искаме да ги настаним в Пенелопа Палас Апарт Хотел и СПА Поморие,за да са по близо до Бургас.Може ли да споделите менние за хотела и обслужването  и чистотата.Благодаря ви много

# 309
  • Сливен
Здравейте. Как е врмвто тези дни в Поморие? Близките ми тръгват утре за там и реших да попитам. Може ли да споделите и за цените по заведенията, в сравнение с миналата година.
От 2022 не сме посещавали Поморие - по хубавата причина, че бях бременна и 2023  в края родих, а миналата година не успяхме да посетим града.

# 310
Времето е добре, но има леко вълнение. Леко днес,  вчера беше по-силно. Понеже и вятър си има. За цените не мога да ги сравня с миналата година, но ние с мъжа ми под 50лв.на вечеря не падаме (около 50-60лв), за обяд около 30лв. Без някакви кой знае какви екстри. Е, за рибка на павилионче може да дойде по-малко, пак зависи и каква риба.

Ползвам случая да благодаря за препоръката за Луна Роса. Много добро заведение.

# 311
Здравейте. Как е врмвто тези дни в Поморие? Близките ми тръгват утре за там и реших да попитам. Може ли да споделите и за цените по заведенията, в сравнение с миналата година.
От 2022 не сме посещавали Поморие - по хубавата причина, че бях бременна и 2023  в края родих, а миналата година не успяхме да посетим града.
Ние сме тук 4ти ден и е много ветровито в стария град сме вълните са огромни..на всички плажове е така

# 312
  • на земята
Здравейте ,имаме едни гости от чужбина и искаме да ги настаним в Пенелопа Палас Апарт Хотел и СПА Поморие,за да са по близо до Бургас.Може ли да споделите менние за хотела и обслужването  и чистотата.Благодаря ви много
Да помоля някой да препоръча апартамент или хотел ,никой не ми отговори за Пенелопе Палас.
Благодаря ви

# 313
Явно никой от пишещите не го е посещавал просто.
Хотелът е с рейтинг 9,2 в Букинг, изглежда доста нов и луксозен, на първа линия е. Ако ви е в бюджета, изглежда като отличен избор.

# 314
Да помоля някой да препоръча апартамент или хотел ,никой не ми отговори за Пенелопе Палас.
Благодаря ви
Никой не пише, защото повечето потребители в темата резервират в старата част на Поморие. Поне преди години този хотел беше много добър и с добър ресторант за закуска и вечеря. Можеше и външни да посещават ресторанта. Сега как е като база и храна нямам идея. Намира се до самият край на Южния плаж в новата част на Поморие.

Общи условия

Активация на акаунт