Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 550
  • 257
  •   1
Отговори
# 90
Приморско си е село. За всичко извън основните хранителни продукти ще сте в Царево, Созопол или Бургас. Затова не си струва покупка на жилище за лични цели...
Интересно ми е какво толкова не може да се намери в Приморско ?
Аз търсих ДСК, в сезона - няма, а за спешната и лекарската помощ там положението е пази Боже, кръстиш се и молиш.
Имаше доста време клонове на Уникредит, ОББ и ДСК но просто нямаха достатъчно клиенти. Интернет банкирането ми решава проблема и не ми липсва че няма клон. Спешен център и поликлиника си има (преди две години ми се наложи ) и си минах само със синята книжка, че съм си здравно осигурен. Доколкото се сещам има и двама педиатъра който прихождат от съседните градчета. Съгласен съм, че извън сезона няма много ресторанти и заведения но си има и други забавления (лекият зимен бриз от който замръзваш на място не е едно от тях Laughing) но е така по повечето градчета по южното Черноморие без Созопол и Царево. останалите са тотал щета. А за добри ресторантчета -намират се , въпреки че последните години масово се взима храна за вкъщи като двете заведения на главната са нон стоп с опашки.

# 91
Здравейте, може ли да ми препоръчате бюджетен и приличен  хотел ол инклузив близо до плажа?
Благодаря Ви предварително!

# 92
Здравейте, може ли да ми препоръчате бюджетен и приличен  хотел ол инклузив близо до плажа?
Благодаря Ви предварително!
До кой плаж, все пак. Те са два и то доста дълги.

# 93
Няма значение до кой от двата, но май на северния има по голям избор на хотели

# 94
Няма значение до кой от двата, но май на северния има по голям избор на хотели
Да, но колко предлагат ОИ, а и не съм срещал хотелски бар за ОИ на плажа. По-добре потърси хотел с FB или смени дестинацията.

# 95
Благодаря Ви!
Вече резервирах за поредна година в хотел Детелини. Ще съм благодарна, като започнете да плажувате да споделите цените на шезлонгите и чадърите на южния плаж.

# 96
Може ли отзиви за хотелите Ева,Пенелопе и хотел Пловдив. Близо ли са до плажа и до центъра,а и как са като обстановка? Ще Ви бъда благодарна да споделите мнението си,защото чета доста противоречиви отзиви.

# 97
  • София
Дали някой е правил опит да се свърже с хотел М1&М2 ?

Нито вдигат телефон, нито отговарят на мейл, да не би да не работят това лято ?

# 98
На южния плаж съм стъпвал само веднъж преди ... над 20г. От тогава само на северния и то в най-северната половина - от Перла до последните хотели.
Приморско е с размерите на средно по големина българско село, ако и да го зовят "град". Нищо не е далече. Сезона не е започнал още и много хотели е нормално да не работят. Но обикновено към 15-ти юни вече отварят. Тази година ще е сезон 2025-та "Шенгенски". Laughing

# 99
Бих ви препоръчал следните места за почивка и места за хранене. Има доста ресторанти но малко предлагат хубава храна.
Ресторанти - Амиго, Амелия, Хладно, Каре
Място за нощувки - къща за гости СПС ПЕПА, хотел Милан и двата са точно до северен плаж

Много се радвам да го прочета това за хотел "Милан", защото тази година за първи път ще бъдем в Приморско и слд дълго чудене накрая се спряхме точно на този хотел и вече е резервирано. Вие имате ли някакви преки впечатления от него? Всичко би ми било полезно - от условията в самия хотел, басейна, до близостта до плажовете и заведенята за хапване наоколо. И ще си запиша имената на ресторантите непременно.

# 100
Използвай Google Earth за да намериш въпросния хотел и можеш да измериш разстоянията по съответните улици до всеки от двата плажа. Опцията street view ти дава възможност да видиш сградата на хотела и басейнчето в двора.

# 101
Моя колежка беше преди седмица в Приморско и каза, че шезлонфи и чадъри са по 5 лв.

# 102
Някой да е използвал ваучери от грабо за къща за гости Приморски дюни?

# 103
Моя колежка беше преди седмица в Приморско и каза, че шезлонфи и чадъри са по 5 лв.

Ние сме на Приморско в момента и плажуваме на плаж Стамополу, малко преди Перла. Чадъри и шезлонги тук също са по 5 лв (комплект 25лв, имат и шатри по 40лв), обстановката е супер, чадърите сламени и шезлонгите дървени Simple Smile
Искам също да препоръчам и мястото, на което сме отседнали- https://www.facebook.com/profile.php?id=61576857748895 - Това е страницата им във фейсбук, нова сграда, имат студиа и се намират (според мен) на първа линия до северния плаж, модерни и чисти.

# 104
Ние сме на Приморско в момента и плажуваме на плаж Стамополу, малко преди Перла.
Как е пътя до Перла?

Общи условия

Активация на акаунт