Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 519
  • 257
  •   1
Отговори
# 135
В момента сме на Проморско. Времето е супер, водата е супер, всичко е супер.

Това, че не се чисти от персонала беше споменато в сайта. Мен не ме е изненадало. Имаше пособия за почистване на пода. Отнемаше ми 5 минути дневно да помета и измия, не ми дотежа.
Това за мен не е почивка.

# 136
Тази година сме в Приморско. И аз ,и мъжът ми не сме ходили там от деца. Резервирах стая в" Куин Нели". Ще се радвам,ако някой сподели впечатления! Приятна почивка на всички!

# 137
# 138
Живот и здраве, в понеделник идваме. Някой да препоръча къща за гости за двама възрастни и едно дете на 7 години, в близост до Южния плаж? Миналата година бяхме в една къща, но загубих номера, та ще търсим пак на място, но ми се ще нещо препоръчано.

# 139
  • софия
Здравейте, търся мнения за комплекс Дюни (северен плаж) и Green delux ( южен).
Организирам почивка от 01.09 , понеже сме и с малки деца ,търсим хотел с храна и близост до плаж .По възможност с басейн.  Гледам по-бюджетни варианти, но ако имате предложения ще ги разгледам с удоволствие.

# 140
  • В.Търново
Здравейте, търся мнения за комплекс Дюни (северен плаж) и Green delux ( южен).
Организирам почивка от 01.09 , понеже сме и с малки деца ,търсим хотел с храна и близост до плаж .По възможност с басейн.  Гледам по-бюджетни варианти, но ако имате предложения ще ги разгледам с удоволствие.
Хотел Флирт, на северния плаж, обаче май в цената влиза и изхранването. Обадете се да питате.
https://www.facebook.com/profile.php?id=61554491763138

# 141
Здравейте!
Може ли да препоръчате заведения в блезост до хотел Метеора (ул. Оазис 7), където храната да е подходяща и за деца, но и да са нормални цените.
И имате ли представа дали е далеч от плажа този хотел, казаха ми на 10 мин от плаж Перла, но по картата като гледах ми се видя по-далече.
Благодаря предварително!

# 142
Има ли място, където предлагат здравословна и прясна храна? Не мазно и пържено, не фаст фууд. Търся заведение/ място в Приморско, където предлагат печени/варени опции на храни и салати. Важно условие Без така обичаното олио.

# 143
Има ли място, където предлагат здравословна и прясна храна? Не мазно и пържено, не фаст фууд. Търся заведение/ място в Приморско, където предлагат печени/варени опции на храни и салати. Важно условие Без така обичаното олио.
Ако намериш нещо такова, свиркай. Но надали... В Приморско (и не само) си турист-касичка. Местните си дърпат от касичката колкото си поискат. Laughing

# 144
Аз нямам против да си платя, колкото струва. Искам просто да има опция сварени картофи, сварен ориз, печено пилешко, печени зеленчуци, неовкусени салати. Просто да няма олио. Тук всичко се прави поне с половин литър старо олио, Приморски стандарт...

# 145
Не ме разбра. Печалбата се формира едновременно от повишаване на цената и намаляване на качеството. Имаше ресторанти, които предлагаха по-качествена храна на по-висока цена, но вече ги няма. Оцеляват тези, които държат цена като останалите и намаляват качеството.

# 146
  • В.Търново
След влизане на еврото и това няма да го има.

# 147
След влизане на еврото и това няма да го има.
Не те разбрах...

# 148
  • София
Мисля, че във всеки ресторант, където и да е, има варени/печени зеленчуци и печени на скара риба и месо.

# 149
Мисля, че във всеки ресторант, където и да е, има варени/печени зеленчуци и печени на скара риба и месо.
Няма без олио. Само с олио.
Варени не съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт