Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 9 863
  • 138
  •   1
Отговори
# 120
Възможно е да има само в най-северната и в най-южната част на плажа, където има камъни в морето, но не и в това количество.

# 121
Северния ме интересува. Въпроса ми е провокиран от тази гледка
Значи тази снимка е абсолютен фейк!

# 122
  • софия
Здравейте! Някой работил ли е/правил ли е резервация от лицето Здравко Сотиров за апартамент в комплекс Стамополу? Ще съм благодарна на отзиви. Намерих обявата от Фейсбук група за почивки в Приморско.

# 123
Имаше днес малък участък с водорасли. Но не беше нещо страшно.

# 124
  • София
За тоя Здравко нищо не зная, но имайте предвид, че много от помещенията са предоставени на "трети лица" за "управление", а собствениците са някъде другаде. Съответно не се поддържат добре, при оплаквания не се взимат никакви мерки, не се почистват по време на престоя, не се сменят хавлии и има "скрити" такси тип "ще ти дам паралота за интернет срещу еди колко си лева на ден" или "може да паркираш еди къде си, пак срещу еди колко си".

# 125
  • софия
Благодаря! Резервирах през booking.

# 126
  • София
Ние миналата година бяхме в Стамополу( или пък беше Стамополу лукс, аз малко ги бъркам кой кой е). Резервирах през техния сайт. Таксуваха ме точно колкото беше определено при резервацията. Това, че не се чисти от персонала беше споменато в сайта. Мен не ме е изненадало. Имаше пособия за почистване на пода. Отнемаше ми 5 минути дневно да помета и измия, не ми дотежа.

# 127
Здравейте. Имате ли информация дали в Приморско (или в близост) има дежурни педиатри събота и неделя?

# 128
За любителите на турската пекарна в Приморско, която беше на улица "Иглика" в италианския ресторант: преместили са се на улица "Христо Ботев" зад църквата.

# 129
Някой има ли отзиви за hotel Cinema или Stamopolu apartments?

# 130
  • София
Здравейте. Имате ли информация дали в Приморско (или в близост) има дежурни педиатри събота и неделя?
В Царево има, за Приморско не съм чувала.

# 131
  • София
Аз съм въпрос към хората, които ще/пътуват в автобус до Приморско.
Понеже нямаше билети за директен превоз, взех по маршрута София- Бургас, като автобуса спира на автогара Бургас Запад. Ще бъде около 14:45 часа.
Как да направя връзката Бургас-Приморско от 15:00 ч.нататък. Иначе имам резервация за хотел. В сайта им има информация,но не зная доколко е актуална.
Ако можете някакви практически насоки да ми дадете. Благодаря предварително на тези, които ще ми пишат.

# 132
Микробусите към южното Черноморие тръгват обикновено от автогара Юг в Бургас, която се намира непосредствено до ж.п. гарата. Възможно е да има и други опции, за които не знам. Звъннете на автогарата, на която пристигате, и ги питайте.

# 133
Експресбус Китен извършва превозите. Тръгват от автогара Юг. На сайта на автогарата има разписание. Да се гледа линията за Китен.

# 134
Моя колежка беше преди седмица в Приморско и каза, че шезлонфи и чадъри са по 5 лв.

Ние сме на Приморско в момента и плажуваме на плаж Стамополу, малко преди Перла. Чадъри и шезлонги тук също са по 5 лв (комплект 25лв, имат и шатри по 40лв), обстановката е супер, чадърите сламени и шезлонгите дървени Simple Smile
Искам също да препоръчам и мястото, на което сме отседнали- https://www.facebook.com/profile.php?id=61576857748895 - Това е страницата им във фейсбук, нова сграда, имат студиа и се намират (според мен) на първа линия до северния плаж, модерни и чисти.

Това не го разбирам как става! Чадъри и шезлонги по 5 лв-комплект 25? Ако си взема чадър и 2 шезлонга не би ли следвало да е 15лв,🤔
Ами как става- слагат ви шалтета, масичка и цената се увеличава до 25 лв. Така става.

Всъщност грешката е моя. Чадърът беше 10лв, шезлонгите по 8лв. Като ги комбинираш реално става 26лв, но правят малка отстъпка. Няма никакви скрити такси, шалтетата и масичките са включени в цената.

Общи условия

Активация на акаунт