Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 664
  • 257
  •   1
Отговори
# 210
  • В.Търново
Точно, и аз това им казах. После все едно бомба е паднала. Grinning

# 211
Дами, има ли плаж по южното черноморие, където да не духа толкова много? От както валя ми е неприятно да ме бръска по цял ден вятърът.

# 212
Пробвахте ли Перла? За мен това е най- хубавият плаж

# 213
Вчера бяхме на Перла и там си духаше неприятно.

# 214
  • София
Препоръчвам Unicato. Приятно място за разнообразяване. За момента салатите с най-вкусни зеленчуци.

# 215
Здравейте! В момента сме в Приморско, моля препоръчайте  ресторант с добра храна, писна ни да ядем и да се чудим как да не върнем храната..

# 216
Опитайте в Хладното или в хотел Пловдив
И двете са до северния плаж
Пловдив е където е входа за крайбрежната и точно над нея (трябва да минете през други заведения , те също са добри поне бяха)
Хладното е зад Пловдив , една малка уличка преди или след (зависи откъде идвате) , ако вървите към северния плаж входа е преди Лефтери сладкарницата и срещу хотела на Здравко и ресторанта (беше последно по спомен "При мама")
На мен Пловдив ми харесваше как готвят, собственика е готвач май , отсядала съм там...бях го препоръчала , имаше доволни и недоволни не гарантирам. Сега от 28 съм там и ще видя на място как е.

# 217
Пробвахме ресторант Тумбака, нямам забележки към храната, но е скъпо.

# 218
  • Някъде по Дунава
Мъжът ми ходи в Тумбака за обедно меню и не е очарован. Харесало му е в Палмите.

# 219
В Тумбака храната беше вкусна, но обслужването - зле. В Капри обслужването също не е това, което беше. В Опал /до Капри/ е по-добро обслужването. И те имат обедно меню. Наскоро посетихме и Мезе, и Пловдив - не съм във възторг от нито едно от тези заведения.

# 220
  • София
Отново да помоля за мнения за почивната база на Топлофикация София - Здравец. Намира се в близост до аквапарка.

Благодаря !

# 221
Миналата седмица бяхме в Приморско. Цените са сравнително нормални, храната беше вкусна. Препоръчвам "Тумбака" (в близост до Северния плаж) с две ръце, останахме доволни беше вкусно с хубава гледка към морето.

# 222
Здравейте! Не сме били в Приморско досега.Препоръчаха ми го много. Тази година морето си  взехме дажбата за море, но за догодина мисля да посетим Приморско, живи и здрави.През букинг пробвах да запазя за юли 2026 и ми дава много изгодни оферти.За апартамент , който сега е 180 лв. ми даде цена 90 лв за нощувка. Възможно ли е? Намира се на Ропотамо 92, това е по-близа до Южния плаж гледам на Гугъл мапс.Ако пък някой в групата е бил там, може отзиви

# 223
Вероятно цените за другата година са в евро и затова ви излизат наполовина .
За мен северният е по-добър, но по-бурно е моренцето, ама...по-спокойно сякаш и е по-тихо около хотелите.
Но наистина Приморско си е хубаво градче и мисля ще ви хареса. То и много се разрасна. Разгледайте добре и не бързайте, още е рано според мен за резервации, а и огледайте добре, там хотели много , един до друг, всичко е хотели почти, та избор голям има.

# 224
...Не сме били в Приморско досега.Препоръчаха ми го много...
Интересно ми е заради какво са тези препоръки...

Общи условия

Активация на акаунт