Взрив на газов котел в Банкя - правите ли ежегодна профилактика на инсталацията?

• 1 057
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Хора, в Банкя не е заради газ!!!!  Мъжа е бил охрана на военно поделение. Доста е крадвал боеприпаси с цел продажба и ги е складирал в къщата!

# 16
Все още бистрят случая и никой не излиза с официално становище. Гледам Овергаз се опитват да си чистят името, че не е от газ, но те сами бяха тези, които казаха, че е. Мен лично вече ме е зверски шубе и вкъщи не се чувствам спокойна.

# 17
Все още бистрят случая и никой не излиза с официално становище. Гледам Овергаз се опитват да си чистят името, че не е от газ, но те сами бяха тези, които казаха, че е. Мен лично вече ме е зверски шубе и вкъщи не се чувствам спокойна.
  Споко, друга е причината. Таман  я  написах.

# 18
  • София
И аз имам същите съмнения. Но да видим органите...

# 19
Хора, в Банкя не е заради газ!!!!  Мъжа е бил охрана на военно поделение. Доста е крадвал боеприпаси с цел продажба и ги е складирал в къщата!

Нашата профилактика беше вчера и човекът който дойде работи и по случая в Банкя. Каза абсолютно същото. Какво излиза в крайна сметка - не е проблема от газта и дори от липсата на профилактика, просто пак някой се е правил на тарикат.

Общи условия

Активация на акаунт