ПОМОЩ Кандидатсвтане СУ

• 835
  • 3
  •   1
Отговори
Някой може ли да ми помогне да се ориентирам при инструкциите са качване на снимки от дипломата
Тов значи ли че трябва листчето да е вътре в картонените корици или може да го извадя

И това какво точно означава? Аз разбирам първата страница като отворя двете страници след това и последната страница на гърба и ги снимах като извадих листа от самата диплома така добре ли е?
И задължително ли е качване на снимки от първия етап?

# 1
Ами те са ти го написали, снимка на първа страница, снимка на вътрешната част и снимка на последната страница, какво точно не разбираш?

# 2
От сега за след 2 часа ли кандидатствате, бре? Страшни студенти, направо шапка трябва да ви сваляме Grinning Grinning Трябва да ти се виждат оценките от матурите на задната последната страница, снимката с идентификатора на дипломата от предната и оценките от вътрешната страна. Като разгърнеш дипломата си, първите две се виждат заедно, а третото е от другата страна. Допълнителни оценки от професионални гимназии никого не го бъркат и няма нужда да снимаш. Снимките ги имаш в сайта на МОН или egov. Можеш направо да ги свалиш сканирани и да си ги качиш.

# 3
Здравейте, може ли малко помощ относно балобразуването в СУ:

От толкова обяснителни бележки и коефициенти не мога да разбера как се формира балът.
Например за спец. Социология, кажете с две думи, моля Коеф.3 (избор от 1-15) и Коеф.2,5 (избор от 16-24) заедно ли се взимат или са едното ИЛИ другото? Оценките от всички предмети, изброени в дясната графа ли се взимат? И как се стига до балове 24-30, които видях като примерни- максимални? Тези ДЗИ-та с индекс също не са ми ясни, изчетох правила, обяснения, бележки под линия...още по- объркано ми стана.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 10:51 от UnaDesconocida

Общи условия

Активация на акаунт