Преследвачът.

• 4 144
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
Ти го стимулираш.
Понеже съм била в подобна ситуация, трябва да си по-твърда с него. По-категорична, по-рязка, директна.
Ако му се усмихваш само и опитваш да го игнорираш или го изслушваш, няма да стане. Ще налазва, защото е пси и си обслужва неговите обсесии.
Ако продължи да те причаква и преследва, отиваш и му казваш пред него – звъня на 112. Може да звъннеш наистина или ако е страхлив, ще си тръгне преди да звъннеш.
И така, докато му писне.

# 46
  • Банско
Подай жалба, защото когато не си подала жалба, после от полицията казват, че едва ли не не ти е пречело това и си сугласна била да получаваш вниманието му. Също бъди по-рязка с отказа си а не тактична.

# 47
В циганската махала за по 200 лв , може да намериш два хубави брачеда да му обяснят културно как стоят нещата.Друг е въпросът че аз поне не вярвам на половината от написаното ти .Баба ми казва ,"Кучката , докато не си врътне опашката няма кой да е подгони "!!!
Така описани нещата той трябва да е със сериозно психично заболяване да не осъзнава че НЕ значи Не .

# 48
Може би ти харесва да си харесвана, даже и от психопати.

Малко детско ми се вижда поведението ти, не си разбрала, че мъжът е мъж, когато ти прави аванси, няма какво да се вързваш, че е семеен приятел. Може и преподавател да е, съсед, приятел на бащата, ти все едно. Когато те иска е мъж и нищо друго. Паднало му е пердето за другото. Трябва да разграничаваш двете неща.

Вероятно и малко си скъсила разстоянието - милувки/целувки или там на каквото сте си играли, не е ясно, и сега се правиш на ощипана госпожица.

И по балкански, ще търсим някой от фитнеса, да симулираме стабилна връзка. Може и някой с широк врат и огромни бицепси.

Поне се изживяваш с тази тема. Да сме център. Драма. Ще търсим и жена му. И какъв ще бъде хепиенда, Бети?

# 49
Абе има психопати, ама авторката смятам, че е от хората, които не знаят как да се държат.

# 50
Отдавна от квартален магазин не може да се купи предплатена карта... Операторите искат лична карта поне от 10 години насам...
За мен е пързалка.

# 51
  • София
Отдавна от квартален магазин не може да се купи предплатена карта... Операторите искат лична карта поне от 10 години насам...
За мен е пързалка.

И аз точно това си помислих.

# 52
Хайде, чакаме Бетито да се оправдае сега Grinning

# 53
За мен е пързалка.

Е, от нашия магазин може. И от оператор да ги купува ефектът все е същия. Той си звъни и си пише. Аз го блокирам, а после след известни време цъфва с нов номер.
Ако искате като отида да ви снимам рафта. Въобще не се оправдавам, но вие сте болезнено мнителни. Ако утре някой пише, който е по-отчаян от мен и Вие през две минути го наричате лъжец няма да е окей..

# 54
Ох върна ме в годините на моята младост. Моят ухажор не беше семеен приятел, а млад човек. Обясних не един път че не е моят тип, но той беше завързан отзад ми, добре че не беше чак толкова нахален че да иска да ми обяснява постоянно какво губя. Така цяла година. Аз съм от конете с капаци, ходи си там някакъв ... . Когато се появи мъжа ми (тогава беше в разряд на ухажор), той си продължаваш, с малко по-голяма дистанция. Един път ние  вървим, а въпросният низвергнат ухажор по-отзад. Стигаме до дома ми, той отзад ни, тръгваме да са качваме по стълбите - живеехме на горен етаж , а той пак отзад. И до сега, толкова години по-късно не мога да си ги обясня, толкова да си "отчаян". Мъжът ми просто слезе надолу , отиде при него и нещо му каза. Не знам какво е, честно казано не ме интересува. Мъжки работи, те си знаят как се борят за територия. ММ е културен човек, не го удрял нито обижда, но нещо е казал. Но този човек изчезна. Виждала съм го епизодично в града ни от тогава и това е.

Та:
1. Ако съм Ти щях да кажа на родителите. Колкото и да е неприятна ситуацията.
2. Ако съм родител този човек щеше на секундата да престане да ми е приятел. Никой няма нужда от такива приятели. Щях да си поговоря с него. Вероятно ако не сработи заедно с теб(като мое дете) щяхме да подадем сигнал за тормоз.
3. Докато си "ничия територия" вероятно ще попълзява, не защото му се даваш сигнали, а защото болният му мозък така ги трактува - "щом няма друг значи съм аз". Не смятам че поведението ти е неподходящо. Просто има социопати. Под прикритие че са бедни нещастни и ощетени от живота. Така че родители и сигнал са сега е най-добрия вариант. Но и това може да не сработи. Докато си ничия територия това може да се повтаря. Полицията реално няма как да те защити.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 20:08 от _re_ge

# 55
Казал му е сигурно, че ще го потроши ако не спре да следи жена му.
Grinning

# 56
Ох върна ме в годините на моята младост
...

Та:
1. Ако съм Ти щях да кажа на родителите. Колкото и да е неприятна ситуацията.
2. Ако съм родител този човек щеше на секундата да престане да ми е приятел. Никой няма нужда от такива приятели. Щях да си поговоря с него. Вероятно ако не сработи заедно с теб(като мое дете) щяхме да подадем сигнал за тормоз.
3. Докато си "ничия територия" вероятно ще попълзява, не защото му се даваш сигнали, а защото болният му мозък така ги трактува - "щом няма друг значи съм аз". Не смятам че поведението ти е неподходящо. Просто има социопати. Под прикритие че са бедни нещастни и ощетени от живота. Така че родители и сигнал са сега е най-добрия вариант. Но и това може да не сработи. Докато си ничия територия това може да се повтаря.

Не трябва да смятаме, че едно момиче или жена трябва да бъде нечия територия, тоест мъж да върви до нея, за да не бъде считана за ничия територия и да не й се лепкат психопати.
Има случаи на млади жени със съпруг и дете и пак някой столкер се появява, което показва, че и такъв метод не действа.

Ако това не е пързалката на Бети, разбрахме, че тя е в търсене на друг мъж, симулиращ солидна връзка с нея.
В мамата понаглеждат и мъже, така че Бети, внимавай - да не стане от трън та на глог, ама по-висок..

# 57
Бетито още от самото начало е решила да врътка шефчето, защото има мотив за това. Въобще не вярвам на елемента, че е "напуснала работа още при първата индикация и е прекъснала контакт".
Очевидно я е харесвало да я преследват. И най-вероятно е получавала валидация и скъпи подаръчета под масата. Зад нежеланието да подава жалба в полицията вероятно също се крие нещо. Сега явно на хоризонта има нов спонсор и този преследвач може да обърка новите планове, затова авторката мисли как да се измъхне суха от ситуацията.

# 58
Абе има психопати, ама авторката смятам, че е от хората, които не знаят как да се държат.

Ама вие хептен откачихте и вие... Харесало ми било да съм харесвана. Ами, госпожо, не ми харесва, особено от този мъж! Ако беше красив, строен, привлекателен Ален Делон нямаше да пиша в БГ мама за съвет. Ясно, че не можете да ме разберете...Да, може би грешката е моя, че исках да бъда тактична в името на семейните отношения и не подадох жалба, но не съм някоя от ония жени, де ше се слага на тоя човек. Винаги съм била облечена по етикет, винаги съм се държала адекватно. Поводът е онези кафета и обяви, които аз приемах и естествено разговорите са били по-разчупени - за хобита, за конкретни места като заведения и прочие. Не всеки мъж се нуждае от повод. Когато на един мъж никоя жена не му е обърнала и това внимание, той счита безобидния неформален разговор и кафето за любовен романс. Вероятно сте много по-голяма от мен и е редно да го знаете. Не бъдете толкова негативна. Одеве срещнах ваши коментари под друга публикация с молби за съвет и пак обяснявахте, че е измишльотина....

Бетито още от самото начало е решила да врътка шефчето, защото има мотив за това. Въобще не вярвам на елемента, че е "напуснала работа още при първата индикация и е прекъснала контакт".
Очевидно я е харесвало да я преследват. И най-вероятно е получавала валидация и скъпи подаръчета под масата. Зад нежеланието да подава жалба в полицията вероятно също се крие нещо. Сега явно на хоризонта има нов спонсор и този преследвач може да обърка новите планове, затова авторката мисли как да се измъхне суха от ситуацията.

Абе аз от тоя една кибритена клечка няма да взема, Вие пък какви ги фснтазирате. Имам достатъчно пари, дрехи и бижута, нямам нужда някакъв бай Х.. да ми купува подсръчета - сама си ги купувам. Не всички са като вас, не съдете по себе си, кофти е.

# 59
Елизабет, на колко години беше, та помниш Ален Делон като „красив, строен и привлекателен“? Laughing
Има нещо патологично във влечението ти към по-възрастни мъже. Ако не са парите и властта, то какво точно им харесваш тогава?

ПП Какво стана с професора? Клъвна ли, не клъвна ли?

Общи условия

Активация на акаунт