ЯНУАРЧЕТА-душички втори месец месец минаха почти всички !!!

• 11 214
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
Хиляди благодарности на stiliana1   за урока по леене на коршум  HugСнощи ни свърши огромна работа.
newsm78 newsm78 newsm78
Ами какво за леенето на куршум??? Нещо не мога да се светна Rolling Eyes
Ивонска, нашето струва 40 лева, обикновено, а не бебе-порт, така че си сключила една добра сделка Laughing
Записвайте се за среща, защото взехме много да пропускаме Crossing Arms

1.dessichka
2. Стилияна

# 211
  • Варна

Варненки, тази седмица съм събота и неделя във Варна на изпит, я кажете освен Хиполенд, някъде има ли друг такъв по-голям комплекс за бебешки нещица? Малката няма да я вземам, че сме малко особени с ходенето на гости. Целта е да си намеря количка - не че тука в Русе няма, ама няма кога да обикалям.
[/quote]

И в Биберон има доста, въпреки че на мен лично ми се стори доста трудно да си харесам колички. Всъщност преди 20-30 дни, когато аз обикалях нямаше никакво разнообразие, но всички очакваха големи зареждания в началото на март. успех в търсенето! А също и в Премаман имаше колички

# 212
ОК - благодаря за информацията  Hug

# 213
Хиляди благодарности на stiliana1   за урока по леене на коршум  HugСнощи ни свърши огромна работа.
newsm78 newsm78 newsm78
Ами какво за леенето на куршум??? Нещо не мога да се светна Rolling Eyes

За сапунчето,бе душко.Криско 2 дена не беше .... и снощи реших да пробвам със сапунче.Мъжа ми пита от къде съм ги научила тези фокуси. Wink

# 214
  • София
Ако времето в четвъртък е много лошо ще дойда, но ако е приемливо - предлагам градинка. Не ми се иска да стоим "вътре" ако има шанс Шош да пасе витамин д...  Thinking

# 215
Значи лятото сме из Родопите.Ние имаме вила в Борово(преди Кръстова гора) и всяко лято се завихряме там.Да видим дали ще ходим и това лято,че както пиееем няма да мога да си гледам чаавето  Crazy

Айде ша ода да пийна една ракийка с мъжо,че сме сами тази вечер-ама аз само за ракия ставам,а след това в креватя не ме влече нящо... newsm78 Дали ще ми се прави някога секс вече  Mr. Green

# 216
Сори, че не дойдохме днес в Бъфало, ама тоя вятър беше ужасен Sad.... и си останахме само на балкона.

Klemy
, нямаш грижи за виното, аз не пия, така че ще пийнеш и за мен.... Wink
Следобяд ходихме на детски очен в 3та градска...- аз имам едно притеснение за малкия, че по края на ириса на очетата, под горния и долния клепач цвета на окото избледнява, отива към бяло, нещо като бяла пелена.Педиатърката каза, че не знае какво е, при възрастните било признак за стареене на окото,но при малките не знае и ми даде направление.
Очната го светна с фенерчето и каза, че не намира някакви патологични изменения, но ме пита как е било раждането и сълзят ли очите.....и  каза, за всеки случай, да отидем след 3-4 месеца...Ох  ooooh!дано му няма нищо на детето. Praynig....
 newsm78Аз каквато съм паника се чудя дали да не го заведа при още някой доктор....Ивонска, ти май беше викала офталмолог, доволна ли си и колко ти взе?

# 217
  • София/Варна
Ние днес бяхме на консултация и ваксинация - порастнали сме с 1 килце и 3 см. Педто ме пита все още ли сме само и единствено на кърма, май беше изненадана Wink. Иначе Оги се прояви като голям чаровник и юнак - омайваше педиатърката с усмивки и гукане, а като го боцнаха, плака само 10тина секунди, след което млъкна. Ние слагахме Тетракси и засега не виждам да има странични ефекти. Лекарката ни каза, че от касата обмислят именно тази ваксина да я заплащат, но едва след като запасите им от жива ваксина се изчерпи и след като приключи процедурата по избор на фирма доставчик.

За среща в МОЛ-а съм навита - стига да не духа много.

1.dessichka
2. Стилияна
3. KayRenn

# 218
  • София
Аз имам чувството, че все повече и повече се сривам. Не знам какво ми става - чувствам се тъжа и нещастна. Знам, че нямам право да се чувствам така - имам всичко, за което съм мечтала, но се чувствам ужасно зле от няколко дни. На всичкото отгоре беба май усеща това, защото днес е кисела, та знае ли се.  Cry

Освен това сериозно започвам да се притеснявам, че май не съм достатъчно заинтересована майка. Не се шашкам от всичко, извеждам бебето за по няколко часа всеки ден, въпреки ужаса на майка ми, че днес имало едва ли не страшен вятър и как съм могла, видиш ли да си подам носа навън... Оф, нещо ми е адски криво.  Sad

# 219
  • София; Дружбето
Нимски я недей мисли глупости. И аз не се шашкам кой знае колко, и аз разхождах днес беба в най-големия вятър, защото не ми се седеше в къщи. А не мисля, че това ме прави лоша майка. Нито това, че на нея като и се играе, а мен ме мързи и бутам цицата, за да я приспя и да си правя, каквото ми е кеф на мен. Ще излезнеш от дупката споко, аз все си седя там, пък оцелявам Crazy

# 220
  • София
За капак пак имам гинекологичен проблем. От 2-3 дни ме боли като ходя и сядам, а ми беше минало съвсем.  Sick Утре по спешност съм на преглед, че да видим дали не съм възпалила някой шев, а и имам някакво течение и честно да си призная ми писна вече да ме боли и да ми тече и да нося превръзки!  Sad За капак, понеже няма кой да гледа беба, а не ми се чака до събота, утре отивам с нея на преглед и искрено се надявам да не ореве всичко, точно докато съм на магарето. Ама няма начин.

# 221
  • София
Ееее, как уцелих мнението ми с теченията и болките да е първото на нова страница. Пфууу! Това като да се изцепиш с някоя глупост на шумен купон, точно когато някой спре музиката и настане моментна пълна тишина.  ooooh!

# 222
Къде, ма Анджелино, след Смолян и кога??? Аз лятото ходя мн.често в Родопите - на 7-8 км над Мадан. И това лято мисля да е така, че в тая мърсотия в София не ми се седи по жегите.... При мъжо на Кърджали и за уикендите - горе! Ако някой идва натам - да звъни, ще правим форумски срещи. Стиляна и Магнолия казаха, че ще ми гостуват.
Ивонска, май месец ще съм в Кърджали (майка ми живее там) и ако по това време и ти си там  можем да си организираме една форумска срещичка на язвира на  бирички  Mr. Green . Преди това ще съм в София, тъй че ако има януарски запои сори срещи  Mr. Green имах впредвид, пак ще съм на линия и ще се радвам да се запозная със всички ви лично.

# 223
  • София; Дружбето
Аз ходих на гинеколог с беба. Акушерката я гледаше, докато докторката ме преглеждаше. Беба гукаше, порева малко, ама аз заявих, че няма да ги гледат само на видеозон, трябва малко и на живо Mr. Green Другия път пак с нея, щото така прередих 4 момичета, иначе щях да си отвися Blush

# 224
  • София
Аз ходих на гинеколог с беба. Акушерката я гледаше, докато докторката ме преглеждаше. Беба гукаше, порева малко, ама аз заявих, че няма да ги гледат само на видеозон, трябва малко и на живо Mr. Green Другия път пак с нея, щото така прередих 4 момичета, иначе щях да си отвися Blush

Иии, това с гледането на живо е супер идея!  newsm10 Че тамън се чудех каква дежурна реплика да си измисля, защото 100% ще има възклицания "Ама вие с бебето ли!?!"

ПП - аз чак сега обърнах внимание и да питам "УбУ" не се ли пише с две У накрая?  newsm78  Joy

Общи условия

Активация на акаунт