ЯНУАРЧЕТА-душички втори месец месец минаха почти всички !!!

• 11 219
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
Абе страхотни сте всичките  newsm51  Hug

# 151
Стилянооооо, па'и се сестро да не ти каже некой ден, като поотраснат дечията: "Я вдигни главица, сърничке моя..."  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хахахаха, абе "сърничке моя"  пак се ядва, да не вземе да каже "Я вдигни главица глиганее"  smile3532
Иначе моя мъж се хвана за главата как съм "раздала" щерките вече hahaha hahaha hahaha
Та ние сега се завърнахме и аз съм много доволна, обичам ги тия двудневни трапези smile3534
И аз съм за форумска среща, ако е лошо времето може и в МОЛ-а, какво ще кажете?

# 152
Моми4ета как се казваше комбинираната ваксина?А някоя от вас да е купувала от нея?Какви пари е и колко приема има от нея?
Зная 4е някъде сте коментирали но нямам време да гледам назад Crazy

# 153
  • София
Стиляно, и главицата и ....цата са ти деликатни - не ставаш за глиганица!  Mr. Green
Една моя любима приятелка ще става ноемврийска мама!  newsm44 Ще 'и бъде 3-то!  newsm20 Желая 'и един Шош като моя!     love001

# 154
Моми4ета как се казваше комбинираната ваксина?А някоя от вас да е купувала от нея?Какви пари е и колко приема има от нея?
Зная 4е някъде сте коментирали но нямам време да гледам назад Crazy

Веси, комбинираната 4-валентна ваксина се казва Тетраксим и включва ваксини против тетанус, дифтерит, коклюш и полиомиелит (не знам колко струва), а петвалентната ваксина се казва Пентаксим и включва гореизброените ваксини плюс хемфилус инфлуенца (вирусен менингиг тип Б). Тя е на 3 приема, единият прием  е около 63 лв

# 155
много ти благодаря  bouquet

# 156
  • Русе
Ели дзвер голЕем е, не я слушай ти к'во пише   newsm43

Прибих та, ма!!!  bash bash bash bash bash bash bash bash bash
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
МНОГО ВИ ОБИЧАМ, ЗАЩОТО СТЕ СЛАДУРИ newsm51 newsm51 newsm51

# 157
Ели не знаех, че и ти искаш да я водиш на плуване... аз тази седмица ще пускам секрет и ще подам документи. Ето повече инфо от една русенска мама (извинявам се, че не помня името и):
"В "Дом Майка и Дете" в "Дружба 3" е плуването.Вземат бебчета на всякаква възраст ,на няколко  дена ,на 7 месеца , на 2 ,3,5 години! Абсолютно на всякаква възраст. Има различни басейни ,за различните възрасти бебета.
Трябват няколко документа ,които се подават в "Закрила за Детето".
"Закрила за Детето" е бившото даскало "Тома Карджиев" ,боядисано в жълто.Намира се до линията ,срещу "Петър Караминчев"(много близо до "Ескулап").
Ето и документите ,които ще ви трябват:
1.) Лична карта на майката
2.) Акт за раждане на детето + копие от акта
3.) Епикризата на бебето + копие от епикризата
4.) Изследвания за Васерман и СПИН на майката(важат до 1 година ,след като са направени).
Ако скоро сте раждали ,значи имате направени такива.Мoжете да си ги вземете от там ,откъдето сте ги правили за или по време на бременността си. [От АГ няма да ви ги дадат - такъв е закона.]
Ако е минала една година ,ще трябва да си ги правите наново.
5.) Изследвания на вас и бебето за анален секрет.
Тези изследвания е добре да са последното нещо ,което правите ,тъй като имат малък срок на годност - само 1 месец.
( Аз лично се разтакавах 2,3 месеца докато открия и разбера всичко кое как и защо. )
Можете да поискате направление за бебето.На мен ми бе отказано. Нашата педиатърка по принцип е доста незаинтересована ,така че щях да се учудя ,ако ни беше дала направление.
Направих си в частната лаборатория  на Борисова.
Сметката ми излезе 17 лв и нещо общо за мен и за бебето.
На бебето  анален секрет се взема от памперса. Има стерилни чашки с лъжички за случая  по аптеките.Струват стотинки.
Като занесете всичко това в "Закрила за Детето" ,ще ви направят подробна анкета там ,за това как ,къде живеете ,как отглеждате детето... Общо взето мили хора са.
Когато им казах ,че сме само на кърма ,и не давам дори вода ,се щокираха ,но проявиха положителен интерес ,дори изявиха желание да четат в нета по въпроса.    Не са задръстеняци.
След като направите анкетата ,ще изчакате известно време ,дни ,седмица ,ба ли го... Тогава ще ви се обадят и ще ви дадат зелена светлина за "Дом Майка и Дете""

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 20:29 от setakap

# 158
Ох,ние бяхме днес на гости у мама,но мъника така се съдра от реване,че ми се уплаши окото.Дали е възможно отсега да го хващат коликите? newsm78  Като му дадох Еспумизан млъкна и заспа за около 1 час..И вкъщи пак рева и само като го дъжа със свити крачета опряни на корема ми и да гледа надолу тогава мълчи...Той си е кротичък и сега ме побъркава като плаче-не плаче,а пищи и се засинява имам чувството,че ще се задуши от рев... ooooh!

# 159
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
МагнолияММ + домашните любимци: бебе, батко, тако и ... куче с прическа! Мъжо 'и Рик смело общуваше с наш'те мъже на български, не без помощта на Пиринско тъмно, а Алекс - по прякор "кроткия"  Mr. Green - събори един стлаж с вина върху себе си...  Sick Добре, че не беше от големите, та малкия сладур (и ние!) се размина само с уплаха...

Абе освен с голямата уплаха Sick, си "подарихме" малка рана на челото ooooh!,счупихме сума ти бутилки вино  Crazyи така миришеше на вино,че сигурно хората около нас в хотела са решили че майка му се е натряскала с вино до безумие Crazy Crazy Crazy

Мдааа, мисля ,че Банско се отрази добре на всички ни Mr. Green Mr. Green

Опитах се да ги наклепя колкото мога и двете убавици пред мъжете им,които ако не са разбрали суровият ми хумор,сигурно са ги пребили от бой/или е***е/
вечерта hahaha hahaha hahaha

Шош както винаги развали дисциплината на Никола,въпреки,че после в хотелската му стая ми гукаше сладко/ ми да види детето една нормална майка,то с неговата....не му е лесно Mr. Green Mr. Green

Относно яденето,пиенето и тия три неща - третото сте си го правили вие -  с по едното дете. Naughty Naughty Ние,с двете - тцъ...когато единият спи - другият е буден, а когато те заспят,майка им така отнася плувката..... Crazy Crazy,

# 160
  • София/Варна
vessi78, Тетраксима си го взех по 47,17лв. за дозичка, а Пентаксима е около 60лв. за дозичка.

# 161
  • София
Опитах се да ги наклепя колкото мога и двете убавици пред мъжете им,които ако не са разбрали суровият ми хумор,сигурно са ги пребили от бой/или е***е/
вечерта hahaha hahaha hahaha
Относно яденето,пиенето и тия три неща - третото сте си го правили вие -  с по едното дете. Naughty Naughty Ние,с двете - тцъ...когато единият спи - другият е буден, а когато те заспят,майка им така отнася плувката..... Crazy Crazy,

O, да бе!  smile3555 Май на теб трябва да поблагодарим, че ги насъска...  Mr. Green Гуд джоб!  Mr. Green
То и аз не пропуснах да съжалявам горко Рик за избора му на партньор, но той изглеждаше обръгнал...  Mr. Green Абе, осъскахме купона....

Айде, наздраве с капучиното!

# 162
Добро утро  Hug Да ви питам нещо,макар да не ми се ще с болевки от сутринта да ви занимавам Cry Вчера Ния навърши 2 месеца,а шева продължава да ме боли,особено при продължително ходене ConfusedРазхождахме с едни приятели приятели в парка и след около 2 обиколки на централната алея се тропнах като стара баба на пейката Confused Grinning Верно,че ми е ресекцио,ма докога все пак.... newsm78 Лек и слънчев ден на всички ви  bouquet

# 163
исках да кажа болеЖки  Blush  Grinning

# 164

Общи условия

Активация на акаунт