👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 469
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Аз не го разбрах така. Според мен трябва да се напише полезно мнение в дадена тема (полезно за темата) и да му се сложи този хаштаг. А не да се повтаря във всяко мнение, нито пък хаштагът го прави полезно. Няма смисъл да са в една и съща тема, защото идеята е повече хора да го видят.

# 346
  • Пловдив
ИИ ще брои # и ще награждава. Grinning
Aз ще го пропусна...

# 347
Да, в която и да е съществуваща тема пишеш и пляскаш един хаштаг. Пишеш за вежди и хоп - хаштаг. Пишеш за хемороиди  - хаштаг. Вече има доста такива мнения.

# 348
Съгласна съм, че #BGMлоялнапрограма върви да се пусне само в тази тема. Как ей така да се подхвърли в някоя друга?

# 349
Този #BGMлоялнапрограма ми е доста абсурден. Представям си някоя от политическите теми да се наводни с този хаштаг. 😆 Не виждам къде освен в тази тема ще стои хармонично, ако мога така да се изразя.

Разделите, които са с двойни точки не са моите раздели, въпреки че от известно време се каня да се включа в Спортуващи. Напоръчала съм си екипировка за тренировки вкъщи, но не виждам как ще се наканя в рамките на предизвикателството.

# 350
Аз не го разбрах така. Според мен трябва да се напише полезно мнение в дадена тема (полезно за темата) и да му се сложи този хаштаг. А не да се повтаря във всяко мнение, нито пък хаштагът го прави полезно. Няма смисъл да са в една и съща тема, защото идеята е повече хора да го видят.

Т.е. пишеш полезно мнение (според теб) и си слагаш хаштаг? То това малко като сам да се хвалиш.

А тези мнения без хаштаг ще бъдат ли оценявани?

# 351
Довечера ще чета подробностите но ако е така се очертава забавно да стане Grinning Явно или и други още се чудят, или темите из които се подвизавам предимно не са включени, защото поне аз не срещнах до тук мнения с хаштагове из тях. Освен в тази тема тук, но то все някъде ще си се обсъжда разбира се, а май друга активна тема за целта няма.

# 352
#BGMлоялнапрограма
Да се запиша и аз тогава с един хаштаг, че едва ли ще го пусна другаде. Анкетата я попълних, благодаря за информацията.

# 353
  • Пловдив
Е това ще е мега простотия, ако трябва на всяко включване в някакви теми да пльоскаш #BGMлоялнапрограма 🤦🏽‍♀️

# 354
Е това ще е мега простотия, ако трябва на всяко включване в някакви теми да пльоскаш #BGMлоялнапрограма 🤦🏽‍♀️
Поне аз разбрах, че #BGMлоялнапрограма се пише само, за да запознаеш другите потребители с програмата.

# 355
Това е още по-тъпо. Пиша си в темата за перманентен грим, например, и между другото им казвам, че има ново предизвикателство в бг-мамата.  Нали има банер горе, на който му е интересно, ще цъкне и види.

# 356
  • Пловдив
И този път се получава, че явно не е поднесена информацията достатъчно разбираемо за нас потребителите.

# 357
Поне ще се преброят супер амбициозните да спечелят като нацвъкат навсякъде, ни в клин ни в ръкав, хаштагове... Laughing

# 358
  • София
Уж четох, какво съм чела, не знам, от вас разбирам за тези хаштагове... Grinning
От тези теми пиша най-много в театралната, в другите по изключение, ако нещо се наложи.

# 359
И на мен ми се струва ,че хаштага #BGMлоялнапрограма изведнъж ще завладее форума. Много ще ми е грозно да чета нашарени с него теми, но поне до колкото го разбирам, ако ти е полезно мнението и без хаштаг ще се брои.

Общи условия

Активация на акаунт