👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Mediterraneo
Няма как да получиш точки, ако нямаш звезди.
Тук не говоря за рейтинг.

Точки и звезди пък нямат нищо общо. Аз не съм мръднала от нивото си през декември, а точки имах достатъчно от миналото предизвикателство.

# 466
  • Berlin
Точки, па звезди, рейтинг... съвсем се отказвам.Laughing Като дойде време темите, в които пиша, да са в предизвикателство, тогава ще ми е интересно да видя какво ще стане.

....
И един хаштаг, който не съм сигурна защо оставям 🤣 ....

А темата четете ли или ей така си пишем, за да не сме назад? Точно малко по-нагоре е обяснено защо не трябва да го оставяте в случая.

# 467
Точно така - аз получих доста точки от предишното предизвикателство, а нямам звезди. Simple Smile

# 468
Че звездите къде се виждат? Просто ти нараства рейтинга до следващото ниво.

За хаштага - какво излиза, че само в теми, те са 2, за Лоялната програма, може да бъде?
Много безсмислено, според мен.

# 469
  • Berlin
Според мен е също и ако някъде другаде се обяснява за програмата.

# 470
Участниците с най-много натрупани звезди печелят точки. Така беше и при предишното предизвикателство. Друг е въпросът, че ние тези звезди, които трупаме не ги знаем колко са.

Скрит текст:

#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 17:48 от Rebel Rebel

# 471
Аз го чета като да става дума в друга тема да се спомене лоялната програма, един вид да кажеш и на другите за нея, че нали все някой не разбрал предния път. То в темите дето се обсъжда и поначало тая програма, няма кой тепърва да научи за нея че я има.

Звездите наистина не се виждат на кого колко са. А тая лента и тоя рейтинг колко пъти се бъгваха отначало, иди им гледай там нещо си, дето дори и за нищо не служи рейтингът.

# 472
  • Пловдив
С две думи хаштага важи тук, защото няма кой да тръгне да пита за лоялна програма, в темата за четене или какво би купил отново примерно.

# 473
Не може да са ми дали почти 2000 звезди и лентата ми да не е помръднала видимо. Аз съм сребро, щеше да се забележи.

# 474
  • София
Добре, че уточниха ама много късно и доста тъпо стана.
Не виждам логиката да се слага хаштага тук, където всички са наясно.

Друг път да си обясняват по-добре мисиите.
Голяма греда!

Както и да е, все тая. С или без кампания.

#BGMлоялнапрограма

# 475
Не може да са ми дали почти 2000 звезди и лентата ми да не е помръднала видимо. Аз съм сребро, щеше да се забележи.

Не е ясно колко звезди си получила. Точки получават хората с най-много звезди през периода на кампанията. А и наистина много пъти се бъгваше този рейтинг и работеха по него, та не е ясно колко е верен. Ти от къде реши, че са ти дали близо 2000 звезди?

# 476
Моята изобщо не е и на милиметър помръднала:-) имам скрийншот Simple Smile

# 477
И моята лента не е мръднала, нямам скрийншот, но помня.
Хаштаговете да се слагат тук и в другата тема - не виждам смисъл.

1926 точки не са звездите. Не знам как знаете колко са звездите. Аз не знам.

# 478
А коя е другата тема, в която може да се добавя? #BGMлоялнапрограма

# 479
"Колко точки спечелихте от Лоялната програма?".

Общи условия

Активация на акаунт