👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 424
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Телиш/Плевен
Тук са написали уточнение за хаштага:

# 451
  • София
Дано го прочетат повече хора. Grinning

# 452
Е, хубаво е, че са уточнили, но трябваше да го напишат в началото. Аз вчера се занимавах с него и нямам намерение повече да го пиша.

# 453
  • Пловдив
Значи една част сме изпълнили условието, без да спамим излишно ни в клин, ни в ръкав 🥳

# 454
Ох все има въпросителни с тези предизвикятелства, защо не обясняват по-ясно условията.
Иначе за мене беше полезно да разбера, че съществуват теми като тази за Био зеленчукова градинка - не съм подозирала, а точно имам въпроси в тази сфера. Та все пак отчитам нещо полезно.
И един хаштаг, който не съм сигурна защо оставям 🤣 #BGMлоялнапрограма

# 455
Защо правите/пишете нещо като не знаете за какво го правите? Видяла жабата, че подковават коня…. Прочетете преди да направите нещо, вместо да влагате енергия и време в нещо безсмислено - в случая няма смисъл да се пише този хаштаг под път и над път.

# 456
за съжаление и аз не виждам никаъ впрогрес при мен с тази #BGMлоялнапрограма

# 457
  • Другата България
И аз така разбрах това с хаштага.
Затова и ми беше смешно, виждайки го на постове под път и над път и в такива, чиито автори са преценили, че са полезни.
То ако ставаше така....
Голям мерак за тези звезди.

# 458
  • Mediterraneo
Аз мерак за звезди нямам абсолютно никакъв, нито за новите им функционалности и тъпотии. Виж, точки ми харесва да имам.

# 459
То никой не отказва точки (ако не го е страх от НАП 😃). Но за да станат точки, трябват първо звезди.

# 460
  • Далечният изток
Как така първо едното, пък после другото? Рейтингът си е рейтинг, точките са си точки. Няма първо, няма второ.

# 461
Много ми е смешно като видя в разни теми този хаштаг.
Радвам се, че се уточни къде точно да се постави.

#BGMлоялнапрограма

# 462
Няма как да получиш точки, ако нямаш звезди.
Тук не говоря за рейтинг.

# 463
  • София
Попълних анкетата, друго няма да правя на този етап.
Странно ми се вижда това подтикване да се пише в определени теми за повече точки - не разбирам идеята и смисъла. Но уважавам правото им на решения как да управляват бизнеса.
Имам около 13500 точки останали в партньорския сайт и нямам за какво да ги похарча на този етап.
Писах в анкетата, че бих искал да има повече търговци за които да може да се купи ваучер с точките. И билети за влак също 😊

# 464
Тя идеята е ясна - форумът е станал толкова огромен че повечето хора рядко го "обикалят" целия а си стоят в 1-2 раздела. А сайт с реклами печели от това да се посещава и клика по много, на тях им трябва популярност. И гледат да привличат внимание към няколко раздела предния път, сега няколко други, следващия път други ще са... и така.

Общи условия

Активация на акаунт