👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Много е досадно без никаква връзка с темите от програмата да се лепи хаштага на всяко мнение и във всяка възможна тема...

# 436
  • София
Те не желаят да има тема, в която да можем да задаваме въпроси.

# 437
А мнения, получили звезди извън кампанията, участват ли в класирането за точки?

# 438
Всички мнения, във всички теми, участват.
В посочените има двойни.

# 439
  • Бургас
Включвам се и аз #BGMлоялнапрограма. Току що си поръчах нещо от Озон.бг с осребрените точки, които бях получила първоначално и от попълване на предната анкета.

# 440
  • Разпиляна във въображението
#BGMлоялнапрограма А аз не успявам пореден месец да вдигна на злато Simple Smile

# 441
И аз не успявам, на същото положение съм.

# 442
  • София
Да, това със звездите рангове е голям проблем.
Реално прогресът не мърда. Имам чувството, че след 1 година ще мръдна с едва 5% Нещо такова. И то аз, където съм си активен от години и без или с мисии...
Пълно безумие е това. Не знам кой го е измислил, но е пълна катастрофа. Освен ако не е някакъв софтуерен проблем.

# 443
Че тя програмата е от съвсем скоро, това че примерно аз съм от 20тина години във форума какво общо има че да ми пришиват звезди със задна дата?
Има наистина нещо недоизмислено, но те тия рейтинги и без това за нищо не служат. Докато им измислят и обявят приложение, кой знае още колко неща ще се променят. В момента е все тая какво показва там и кой знае още колко време ще е така.

# 444
  • Berlin
natka, да, определено някои от предлаганите теми ми харесаха. Аз по принцип съм в едно малко форумно балонче от доста време и рядко преглеждам какво друго има, но така от време на време ми се събужда любопитството и се сещам, че форумът е наистина голям и всякакви неща се обсъждат (не само филми и сериали😂).

# 445
Същата съм, добре го каза - като в балон. Вече ако търся информация за нещо - тогава и Гугъл ме препраща тук във форума, ако търся на български Joy Но форумът много отдавна е надхвърлил мащаби, при които човек би могъл да знае къде какво има из него, то не е и физически възможно дори и човек да има чак толкова широки интереси Grinning
В началото му беше лесно - те бяха няколко подфорума на кръст, редовните потребители се знаехме че все на едно място бяхме. Сега не ми звучи добре да се опитвам да се вра навсякъде. Но пък оценявам чат-пат предложенията, все по някакъв критерий са ми се появили там, има шанс да ми допадне нещо евентуално.

# 446
Преди време форумът беше много прегледен, всички раздели излизаха на една страница. Сега трябва да търсиш, да се луташ, и пак да останат скрити много теми и подфоруми.

# 447
Предполагам че и това им е един от доводите да се опитват да популяризират различни раздели като поощряват да се влиза там. Спам ще има и ще е досадно със сигурност, но всеки ако си намери по 1-2 "негови" теми от цялата работа, за тях ползата не е малка.

# 448
  • до най-прекрасния мъж
И аз не разбрах този хаштаг за какво е, освен да се популяризира програмата. Но при условие, че излиза инфо като банер, няма смисъл.
В някои от темите пиша, в други не. Миналият път, без да си променям активността, имам точки, така че този път ще направя същото. Не мисля, че на някого ще са необходими кухи мнения или теми заради едното събиране на точки. Ако ме оценят, добре, ако не, здраве да е.
По отношение на рейтинга, забелязвам, че много бавно на радвам към Злато. Едва-едва се е мръднала лентата за тези месеци, а пиша редовно във форума.

# 449
При мен в момента няма лента с рейтинга. Не знам защо се промени.

Общи условия

Активация на акаунт