👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Berlin
Точно, много по-лесно и бързо ще го обучат с хаштага.

# 571
  • Sofia
Тъй като се сетих по-късно след като попълних анкетата моля ако някой тепърва ще попълва моля да добави търговци от които искаме ваучери - ваучери за wizair/rayanair и други както и ваучери за плуване с бебе #BGMлоялнапрограма

# 572
  • Далечният изток
Попълни я пак.

# 573
  • София
Идея за ползване на хаштага: Скарваш се с някого из темите. Казваш му, че ще го докладваш за нарушаване на правилата и че за това ще получиш бонус точки според лоялната програма и пляскаш хаштага Joy

# 574
  • Sofia

Това възможно ли е да се попълни повече от веднъж?

# 575
Възможно е. На първото предизвикателство попълних 2 пъти. На сегашното продължава да ми излиза и бих могла пак да попълнв, но няма смисъл.

# 576
Здравейте
Днес бях при счетоводителя. Бях си взела пик от НАП. Провери и парите от наградата , която спечелих "Красива кожа" май това беше, та те са декларирани  и е платен данъка от фирмата. Трябваше да се потвърди в данъчната , само това,  не се плаща нищо,  но който не го може ще трябва или да ходи в НАП или да ползва счетоводител (като мен) Та да знаете, че не са за следващата година и който е имал подарък от награда са декларирани и да си подаде декларация. Бонусите от ваучери не са се появили за миналата година, които получихме , като подарък...та да не се притеснявате.
Хубава вечер!

# 577
Наградите спечелени тази година се декларират следващата. Това от “Красива кожа” явно са го внесли през 2024 г, за това излиза сега за подаване в ГДД. Бонусите от БГ-мамма, които раздадоха миналата година няма как да са в тази декларация, защото не са събирали данни за тях.

# 578
Ами аз по Коледа или Нова година спечелих наградата, дали не беше и след това обявено спечелилите (нямам спомен), но беше коментирано за следващата ,че ще бъдат подадени, но сега са излезнали и затова пиша хора с награди по това време да си погледнат, ама както решите.

# 579
  • Далечният изток
То не е както ние си решим. По закон доходите, придобити през годината, се декларират през следващата година. В декларацията ти са включени доходи от миналата година.

# 580
Получих интересен отговор от Chat GPT за декларацията...

# 581
  • Телиш/Плевен
Ако става дума за тази игра, наградата е спечелена на 13 декември 2024 г. и е напълно нормално да е подадена за миналата година и съответно да се декларира през тази.

# 582
  • Далечният изток
Получих интересен отговор от Chat GPT за декларацията...
Скрит текст:

За дарение си го питала, не за награди.

# 583
Точките, които получаваме не се ли водят като дарение?

# 584
Ако става дума за тази игра, наградата е спечелена на 13 декември 2024 г. и е напълно нормално да е подадена за миналата година и съответно да се декларира през тази.
Да, за тази игра става въпрос. Не помнех датите, но беше около празниците по Нова година. Подадена е, като награда в декларация и е платен от фирмата данък. Счетоводителя потвърди само , че е вярно . Ама трябвало да се направи каза и той, та...

Общи условия

Активация на акаунт