👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 18 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Не, има съобщение - при мен е същото - спечелила съм 700 точки, но ми излизат 0 точки - няма какво да прехвърля:

# 631
Писах имейл, ще видим отговора.

# 632
И аз ги виждам сама в хранологията, но не и в портфейла. Сигурна някакъв ъпдейт трябва да мине. През това предизвикателство не бях никак активна, а имам същия брой точки като в предишната. Приятно изненадана съм.
Скрит текст:
По-интересен ми е рейтингът. Стартово ниво съм и  до онзи ден прогрес барът ми беше на 70.9% и оттам никакво движение няма към момента. Още преди началото на предизвикателството бях на над 60%. На теория и спрямо общите условия, при сигурни 500 звезди за анкетата и необходими 1000 звезди за Бронзово ниво, би следвало сега да го достигна. Надявам се системата им да работи правилно, защото от миналото предизвикателство изглеждаше, че звездите и нивата не си кореспондират много точно.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 09:19 от Rebel Rebel

# 633
И аз по същия начин не ги виждам. Стоят ми 0, а ги има като запис долу. Според мен е някакъв бъг и ще ги оправят.

# 634
Да, същото явно е за всички.

# 635
Не съм
писала в различни раздели или повече, даже по-мапко, и имам същия брой точки като миналият път, също съм приятно изненадана.Рейтингът не мърда, както наскоро коментирах в някоя от темите.

# 636
Едва ли са раздали на всички еднакъв брой точки. Изчакайте да ги качат в портфейла.

# 637
Само първите 3 места са с различен брой точки. За 1926 бяха май 47 човека, за 700 и 300 не помня, но точките ще са еднакви за много от нас.

# 638
  • София
И аз ги виждам сама в хранологията, но не и в портфейла. Сигурна някакъв ъпдейт трябва да мине. През това предизвикателство не бях никак активна, а имам същия брой точки като в предишната. Приятно изненадана съм.
Скрит текст:
По-интересен ми е рейтингът. Стартово ниво съм и  до онзи ден прогрес барът ми беше на 70.9% и оттам никакво движение няма към момента. Още преди началото на предизвикателството бях на над 60%. На теория и спрямо общите условия, при сигурни 500 звезди за анкетата и необходими 1000 звезди за Бронзово ниво, би следвало сега да го достигна. Надявам се системата им да работи правилно, защото от миналото предизвикателство изглеждаше, че звездите и нивата не си кореспондират много точно.

Rebel Rebel,
може ли да споделите от къде виждате % на рейтинга? Thinking
И аз имам "спечелени" само в хронологията 318 BGM от дата 24.03.

# 639
Аз преди имах повече точки, но и мисля, че бях по-активна. Така че се отразява.

# 640
Скрит текст:
Скрит текст:

Rebel Rebel,
може ли да споделите от къде виждате % на рейтинга? Thinking
И аз имам "спечелени" само в хронологията 318 BGM от дата 24.03.
Отварям сайта на компютър, десен бутон на мишката върху прогрес бар-а и избирате последната опция Inspect.

Имам движение от сутринта - от 70.9% вече е на 72%. Това със сигурност не са 500 звезди от анкетата.

# 641
Похарчих ги за разнородни неща от Озон - най-скъпото е една тубичка бяла боя и един разтворител.
Останаха ми към 600 точки.

# 642
  • София
Точките вече са налични и могат да се прехвърлят  Wink

# 643
И при мен се появиха, доволна съм.

# 644
Не мога да се оплача, до рождения ден на детето юни месец ще се съберат още точки, надявам се, че подаръкът, който иска хич не е евтин дори и втора ръка.

Общи условия

Активация на акаунт