👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 376
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Аз оня ден за пръв път обух едни маратонки, за които отиде ваучерът от теста на ЛП дето беше през декември Joy  Взех тогава за Декатлон, те май отначало и по-малко опции бяха, не помня вече. Но така или иначе за там знаех че ще го ползвам със сигурност и давай. Стана така че доста по-късно го използвах.
То не е да ги трупам умишлено, моите не са били и някакви големи суми, срещах из форума хора с по няколко пъти повече. Но и нямам навик да харча нещо веднага ей тъй щото има пари за харчене. И по поводкато получа пари или ваучер, пак стои докато видя нещо дето го искам, че тогава. И то като гледам, по-скоро си допълвах покупки с по някой малък ваучер, аз имах за Емаг и от другаде.
Ама пак добре стана, купих си една машинка за кисело мляко дето ми излезе без пари с ваучерите от двете места, иначе сигурно още щях да се чудя искам ли я. А пък сега над 2 месеца си ям кисело мляко от нея.

# 616
  • Бургас
Така и си помислих.
Дано включат и в “редовната“. Blush
С удоволствие бих се възползвала, ако някога събера точки.
Аз също бих се радвала на ваучер за оптики!
Веднага ще си взема лещи и разтвор, че много ги използвам!

# 617
natka, знаеш ли от кога се чудя дали да не си купя такъв уред ? Сподели, моля ти се, от къде си купи машинката за кисело мляко .
Аз нищо не съм си купила още.

# 618
Оптиката не беше през Инсентив, с код беше.

# 619
natka, знаеш ли от кога се чудя дали да не си купя такъв уред ? Сподели, моля ти се, от къде си купи машинката за кисело мляко .
Аз нищо не съм си купила още.
От Емаг е моята, там намерих най-евтино такава каквато исках, а и вече имах ваучери за там и само допълних с част от сумата от тукашните. На мен ми трябваше с регулируема температура, ако търсиш само за нормално кисело мляко имаш много повече и по-евтини опции, както и на много повече места, почти във всеки магазин за домашни уреди имат по някакъв.
Моето е аналогично на Ultimate който продават Амазон, във варианта с 8 малки бурканчета който мен лично ме устройва идеално. Според мен си е същото нещо, точно такива съм виждала под няколко различни имена да се продават.

# 620
Дай линк.

# 621
https://www.emag.bg/ured-za-kiselo-mljako-led-displej-tajmer-reg … 869/pd/DG105ZMBM/
Това взех аз, за сега съм доволна. Десетина пъти квасих в него, отделно първо го бях пуснала само с вода в бурканчетата да го проследя как се държи термостатът, че из разни ФБ групи от тоя Ултимейт се оплакват много че не бил точен. А пък аз мътя един пробиотик по 36 часа и хич не ме устройва да ми го убие понеже отишло с няколко градуса по-високо Grinning
Нещо гледам че ми го показва на по-висока цена отколкото го купих аз де, трябва да се гледа че същият го имаше от няколко търговеца на различни цени. При мен с все доставката излезе малко над 70, а тя не беше много малка и тя.
Отворих си поръчката, то чак е смешно колко реда са накрая, че комбинирах от 2 места ваучери Grinning

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 21:41 от natka

# 622
  • до най-прекрасния мъж
О, очила, да, това пропуснах да напиша. Това също е подарък за мен. Казвам подарък, защото ми излязоха почти безплатни (доплатих символична сума заедно с доставката). Моите са слънчеви, но ги забравих, защото си чакат реда да им сложа диоптрични постоянно затъмнени стъкла. ММ направи едни свои по този начин и станаха страхотни. По нищо не се различават от слънчеви.

# 623
Аз си поръчах с тези ваучери диоптрични рамки и слънчеви очила.Мила съфорумка ми подари нейния ваучер.

# 624
  • София
Стана ми любопитно (и след анкетата) с чии други лоялни програми работят Инсентив, освен с тази на бг мама? Опитах се да разбера през страницата им, гугълнах - нищо не откривам.

# 625
Нямат други партньори към момента.

# 626
  • София
И аз така си помислих.

# 627
Аз си купих много хубаво яке от Декатлон с точките, които спечелих първия път.
Сега имам много малко точки и чакам да се натрупат...

# 628
Имам спечелени точки от последното предизвикателство - 700. Виждат се в хронологията, но ги няма в портфейла.

# 629
В портфейла всеки сам си ги прехвърля в определен срок, който е 3-4 седмици. Не го ли направите горят

Общи условия

Активация на акаунт