👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим - 2👈

• 19 379
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Ако сте си взели нещо с точките, искаме да ни се похвалите и покажете тук.
С миналогодишните си взех книги и два пъзела, които много исках

С тези си взех с доплащане карта памет за видеорегистратора.

# 601
Ето тези маратонки си взех от Декатлон, с ваучер, беше точно преди Баба Марта да ни покаже че не трябва да се отпускаме, та стояха до миналия ден в кутията си Grinning
Скрит текст:
Тип туристически са по-скоро, искат си да се разносят и по-стегнато връзване плътно по крака отколкото практикувам с други, но ми харесаха иначе и са лекички.
Поне нямам спомен да съм ги показвала тук, те така си стояха и чакаха ред та едва ли съм се сетила.

# 602
  • до най-прекрасния мъж
С ваучерите до момента сме взели няколко суитчера за ММ и маратонки на детето от Декатлон, както и много книжки за детето и един пъзел за мама от Озон. И имам още неизползвани точки, но тях ще ползвам за подарък на детето.

# 603
Аз ползвах два пъти за Боди шоп.
ММ щеше да ме изгони от нас.
 Имаше намаление 40% и с двата ваучера бях напоръчала много неща. 200 лева ваучери ползвах от Бгмама и около 13 лв доплащане.

# 604
Ох, пак се почна с този НАП. Абе хора вече се разбра, че ако спечелим тази година точки, то догодина трябва да ги декларираме в НАП. КРАЙ! ТОЧКА.

# 605
Аз си купих този уред с първите точки (с доплащане), изключително доволна съм от уреда:

https://www.alleop.bg/frityurnik-furna-bez-maznina-air-fryer-adl … cheren-srebrist/p
Но от Емаг (слагам този линк, защото включените аксесоари са същите, а в Емаг не става ясно).
На дъщеря ми четка с горещ въздух Cecotec Bamba (подобна на Revlon One Step):

За мен четка Revlon One Step от Озон и витамини (с доплащане).
Съфорумка ми подари ваучер за оптика (от теста на Лоялната програма), с който взех още един чифт очила.
С моите точки от теста пък си взех уред за тънки вафлени кори/фунийки за сладолед, който също се оказа чудесен:

Също и силиконови формички за мини мъфини (с доплащане).
Друга съфорумка ми подари ваучери за 40 лв, които още не съм използвала. Не съм използвала и ваучерите си от последното приключило предизвикателство, защото още не съм решила за какво точно.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 18:24 от dolce miele

# 606
Пет книги, два буркана мед, част от телефон, 4 к-та лещи и р-р за тях, за дъщеря ми, много хранителни добавки за мен. Имам подарени от една съфорумка и един съфорумец, не са само от мои точки. Kissing Heart
Благодаря на БГ Мама за Лоялната програма! Heart

# 607
  • Другата България
Споменавате оптики, няколко човека.
Тези ваучери, за оптики сама от тестовата част ли са били?

# 608
Да, от тестовата фаза.

# 609
  • Другата България
Така и си помислих.
Дано включат и в “редовната“. Blush
С удоволствие бих се възползвала, ако някога събера точки.

# 610
Трябваха ми сто точки, за да събера за ваучер от Озон - чакам да видя какво ще излезе сега Simple Smile

# 611
Аз тогава го игнорирах тоя ваучер за оптиката че не ми беше до това, после малко ме беше яд. Щеше да ми свърши хубава работа по принцип. Или дори да не на мен, можеше да го подаря на някой друг вместо да си остане така, било тук във форума или някой около мен.
Ама здраве да е, не е като нещо да съм имала и да съм го изгубила, ако бях го усвоила щеше да е просто бонус. Помня че пътувах насам-натам и четох съобщението за теста по път, та се чудих изобщо искам ли да участвам, но пък пишеше да не си променя човек поведението във форума, т.е. не се е искало нещо специално да се прави. Те даже като добавиха тогава точки, доста време стоях и ги гледах и не ми се вярваше че са раздали нещо такова.

# 612
  • оттам, откъдето започва България
Да, май за повечето този жест беше неочакван. Simple Smile

# 613
Е то беше нещо съвсем ново, кой да очаква такова нещо? Отделно че писаха че май 100 ли потребителя канят за тест, съответно всеки си казва А да бе, баш пък мен ще изберат, то сигурно едно нищо не е Grinning Поне на мен това ми мина през ума.

# 614
  • Mediterraneo
Много хора бяха питали в модераторската дали не е фейк, когато пуснаха първите награди. Аз си купих слънчеви очила и маратонки с подарените тогава ваучери. С точките от първото предизвикателство още нищо не съм купила, ще натрупвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт