Как тренирам - 29

• 23 621
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
По темата за кардиото:

Муза нямам, но харесвам две мацки от ИГ.

# 226
Аз нямам муза, харесва отделни части на отделни снимки, но няма някой конкретен човек, чиято физика да ми е цел. Като цяло обаче имам идея какво искам да постигна върху моето тяло, което е реалистично за моята физика. Не знам дали се изразявам ясно, но идеята ми как да изглеждам е базирана на това с което разполагам, не да приличам на някого, защото знам че това е невъзможно. Аз съм единствена и неповторима Trollface

# 227
  • София
Аз правя и двете машини за задно бедро, акцентират различни части.

Нона, не те съветвам да се стремиш да прогресираш точно на този уред. Преди години се контузих не на него, но изправена и сгъваш с един крак. Беше с много леки килограми, загрявах, на някое от повторенията изведнъж крака ми изпусна, усетих ужасна болка и 10 дни бях извън залата. Някое влакънце бях скъсала или доста сериозно разтегнала.

Та...легнала екстензия не се прави с тежко, прави се с умерени, да не кажа по-леки килограми, като досега не съм виждала един човек да изпълнява правилно упражнението. То е едно вкарване на кръст, едно гъзене.

Когато легнеш по корем и започваш да сгъваш краката, сгъвайки краката мислено натискаш таза надолу към пейката, за да работи само бедрото. Уверявам те, че и 10кг ще ти се видят ад. Та просто няма смисъл от много кг там. По-скоро прогресирай в римската тяга и базовите упражнения.

# 228
  • sofia
На мен машините за leg extensions/leg curls са ми също неудобни. Имам болка около колената като вдигам краката, много е странно. Нямам проблеми с колената иначе.
Нямам идол иначе откъм тяло, целта ми е да рекомпозирам малко, но без да се вманиячавам в тренировките като цяло.

# 229
Муза в смисъла “идеал за тяло” не съм имала и не ми е цел, но се вдъхнових да започна да спортувам редовно точно от една много приятна и позитивна Пилатес треньорка, която ми излезе като реклама на фейсбук. Започнах някаква безплатна чалъндж програма за 10 дена и се зарибих и така и до днес 😊.
Относно пол денсинга - по същия начин. Имам много любими треньорки от инстаграм, чийто стил на танцуване резонира с мен. Искам да мога да правя движенията като тях и се уча от тях онлайн.

# 230
По повод музите, аз гоня такива бедра. Моите могат да станат

Също установих, че имам е такива пищяли. Разбира се не толкова широки и развити, но се оформят така с това подчертаване на мускула, който тръгва от външната страна, от коляното надолу. 

# 231
Хах, човек обикновено не цени това, което има. Моите бедра са такива и ги намирам за прекалено масивни Sad Sad 

# 232
Разни хора, разни идеали Smiley аз съм висока (сравнително) и харесвам мускулести крака, без да са много обемни.

# 233
  • sofia
Момичета, аз никак не искам да се разширявам в гърба. Сигурно звучи не на място в тази тема, но това е положението. А усещам, че леко ми опъват някои блузи вече, а и ръцете кто че ли са се увеличили на обиколка. Тренирам от 4 месеца. Не знам вече… дали силовите тренировки са за мен при това положение. Хем искам да се стегна добре, хем искам да си запазя мерките/да не ставам по-обемна. В тази връзка обмислям пилатес реформър и бих се радвала на отзиви от жени, които ходят вече известно време и могат да дадат обратна връзка. Може и на ЛС.

# 234
Освен ако не си трупнала и мазнини, не ми се вярва за 4 месеца да стигнеш до такова положение.

# 235
И аз смятам, че за 4 месеца трудно ще увеличите размера на дрехите. Може, но едва ли е от мускули.

Замислих се дали имам модел на подражание - ами, нямам. Харесвам тонизирана мускулатура, но не прекалено суха тоест нисък процент мазнини. И най-големият ми кошмар е прекалено развит квадрицепс.

Днес отчитам цяло тяло, защото следващите два дни ще трябва да пропусна тренировки.

И едно меме за разведряване. Има нещо вярно според наблюденията ми.

# 236
Like_Smoke, точно като теб съм. Същият кошмар Joy

Да си призная, ако не си беше написала мнението, щях да запазя мълчание, защото разбирам, че всеки си има различни идеали.

Пазарувам, напоследък по-скоро разглеждам, дрехи от един български сайт - ами там особено една от собственичките такъв квадрицепс да е отпрала, грозна работа. Тя, като се покаже с къса поса, само цъкам с език колко са ѝ зле краката, а не мога да оценя самата дреха. Известен мускул е логично и естетично да има, ама почне ли да се очертава като буца ми е мега зле.

Понеже гледам футбол, направили са ми впечатление краката на Ерлинг Холанд. Той с тези крака изкарва милиони, иначе са ту ту мъч дори и за мъж според мен.

# 237

Замислих се дали имам модел на подражание - ами, нямам. Харесвам тонизирана мускулатура, но не прекалено суха тоест нисък процент мазнини. И най-големият ми кошмар е прекалено развит квадрицепс.

Днес отчитам цяло тяло, защото следващите два дни ще трябва да пропусна тренировки.

И едно меме за разведряване. Има нещо вярно според наблюденията ми.
Скрит текст:
Меме, меме ама е много вярно наистина Satisfied
В залата има от време на време много напомпани в долната част мадами, а горе мекичко или повне не отговаря на долницата. Не съм фен

Съгласна съм със "сухото" и на мен не ми харесва прекалено кльощаво, ако ще да е с мускул.
То зависи и от останалата част от телосложението как ще ти стои мускулът. Аз съм сравнително висока и кльощави крака не ми отиват, не ми отиват и много надути, но понеже имам широк ханш, малко по-напомпани би ми стояло добре. Харесва ми видим квадрацепс в отпуснато положение на крака, без да е прекалено надут. Няма ли дефиниция, ми изглежда меко, а ми писна да съм мека.

# 238
Аз като муза бих споделила две дами, които следвам в социалните мрежи.
Скрит текст:

Двете изглеждат много различно една от друга, но и стиловете им на трениране доста се различава - едната прави тренировки тип powerlifting, а другата се фокусира повече върху функционални тренировки. Вдъхновяват ме по свой собствен начин. Наташа я следвам от години в Ютуб и е страхотен атлет. В канала си споделя научно доказана информация на тема спорт и хранене и доста съм научила от нея.
Другата девойка я следвам от скоро, но също ми харесва колко балансирано изглежда тялото й. Тя пък ме мотивира, защото е мама на три деца и въпреки натовареното ежедневие, за нея фитнеса е non negotiable и просто намира време и го прави.

Моя фитнес днес беше основно почистване на двуетажна къща и разместване на разни мебели из стаите, направо се убих. 😂 От другата седмица влизам в релси обратно в залата, нямам търпение. ☺️

# 239
Аз както се фалех че нямам мускулни трески, тази седмица ме боли задника здравата. Обвинявам степъпите, които започнах да правя на по-висока платформа, клековете които включих и +10-те кг на лег пресата.
Също успях да направя един цял сет от 8 повторения набирания на лост само с черните ластици. Миналата седмица само до 6 ги докарвах първия сет, останалите довършвах с лилавите.

Моят прогрес в краката. Позата е една и съща. Леко е различен ъгъла на снимките, но вярвайте ми и същия да беше, пак щеше да има такава разлика.

Искам в отпуснато положение бедрото ми да изглеждат като на крака на преден план от лявата снимка.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 18:06 от Nevermoresleep

Общи условия

Активация на акаунт